Lukas E 21
-
Návštěvník
M3 E30 a 320is to má tak jak říkáš, tedy pokud se bavíme pouze o E 30.bmwm3 píše:Hele, jak má Emko řazení? Klasický Háčko, co jsem zaslech, tak má řazení jako starý Lamba.. R= obvyklá jednička, jednička k sobě dolů, dvojka jako trojka atd, je to tak???
Jinak Š 120 M To má normálně.... To byl vtip, pokud by to někdo dotčený nepochopil a měl pocit, že poučuji.
bmwm3 píše:Hele, jak má Emko řazení? Klasický Háčko, co jsem zaslech, tak má řazení jako starý Lamba.. R= obvyklá jednička, jednička k sobě dolů, dvojka jako trojka atd, je to tak???
mas recht.
jen americka verze m3 mela klasicky hacko, viz M3 Dana_001
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
anonym dela machra ale kdyz uz chce nekomu davat lekce tak by mel vedet ze "nazyvat" je ve vyjmenovanych slovech(
) no a kdyz uz tu dela takovou osvetu tak by si za tim mohl stat a podepsat se at vime s kym o tom muzem prilezitostne diskutovat
no a hlavne by me zajimalo kolik toho anonym s 320is najezdil kdyz tu tak chvali jizdni vlastnosti a vubec pusobi jak kdyz na to auto delal autotest pro TV
no a hlavne by me zajimalo kolik toho anonym s 320is najezdil kdyz tu tak chvali jizdni vlastnosti a vubec pusobi jak kdyz na to auto delal autotest pro TV
-
Návštěvník
S tou chybou máš pravdu, podepsal jsem se to by sis mohl všimnout.Blumen_071 píše:anonym dela machra ale kdyz uz chce nekomu davat lekce tak by mel vedet ze "nazyvat" je ve vyjmenovanych slovech() no a kdyz uz tu dela takovou osvetu tak by si za tim mohl stat a podepsat se at vime s kym o tom muzem prilezitostne diskutovat
![]()
no a hlavne by me zajimalo kolik toho anonym s 320is najezdil kdyz tu tak chvali jizdni vlastnosti a vubec pusobi jak kdyz na to auto delal autotest pro TV![]()
Žádnou osvětu nedělám, jenom mě zaráží, že někdo haní 320is. No a najezdil jsem s 320is každopádně dostatečně, abych věděl očem mluvím.. Zádnej test jsem pro nikoho nedělal, jsou to jen mé pocity z toho auta.
Jestli Ti vadí, že jsou lidi, který maj jiný názory, tak si zvykej.
A nemám potřebu někomu dávat lekce, od toho jste tady vy.
Negr
Tak proč se tiu nelibi muj nazor???Anonymous píše:S tou chybou máš pravdu, podepsal jsem se to by sis mohl všimnout.Blumen_071 píše:anonym dela machra ale kdyz uz chce nekomu davat lekce tak by mel vedet ze "nazyvat" je ve vyjmenovanych slovech() no a kdyz uz tu dela takovou osvetu tak by si za tim mohl stat a podepsat se at vime s kym o tom muzem prilezitostne diskutovat
![]()
no a hlavne by me zajimalo kolik toho anonym s 320is najezdil kdyz tu tak chvali jizdni vlastnosti a vubec pusobi jak kdyz na to auto delal autotest pro TV![]()
Žádnou osvětu nedělám, jenom mě zaráží, že někdo haní 320is. No a najezdil jsem s 320is každopádně dostatečně, abych věděl očem mluvím.. Zádnej test jsem pro nikoho nedělal, jsou to jen mé pocity z toho auta.
Negr
Nekdy o tom muzem pokecat in natura, klidne ti vysvetlim proc sem to rek a proc si zatim stojim. Ok?
-
Návštěvník
Protože těchto dementních názorů bylo vic, to není konktétně proti Tobe bylo tam toho vic, ale tohle mi mi nějak utkvělo v paměti.Lukas-e21 píše:Tak proč se tiu nelibi muj nazor???Anonymous píše:S tou chybou máš pravdu, podepsal jsem se to by sis mohl všimnout.Blumen_071 píše:anonym dela machra ale kdyz uz chce nekomu davat lekce tak by mel vedet ze "nazyvat" je ve vyjmenovanych slovech() no a kdyz uz tu dela takovou osvetu tak by si za tim mohl stat a podepsat se at vime s kym o tom muzem prilezitostne diskutovat
![]()
Negr
Nekdy o tom muzem pokecat in natura, klidne ti vysvetlim proc sem to rek a proc si zatim stojim. Ok?
každopádně to osobně probrat můžem, v tom nevidím problém.
N.
-
Návštěvník
To LBi je jako long a bisexuální auto?????Blumen_071 píše:anonym dela machra ale kdyz uz chce nekomu davat lekce tak by mel vedet ze "nazyvat" je ve vyjmenovanych slovech() no a kdyz uz tu dela takovou osvetu tak by si za tim mohl stat a podepsat se at vime s kym o tom muzem prilezitostne diskutovat
![]()
Dej mi prosím lekci, co to je? Pouč mě. Děkuji
a měl jsi pocit že to není "M 3 pro socky" ?Anonymous píše: Zádnej test jsem pro nikoho nedělal, jsou to jen mé pocity z toho auta.Negr
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
- Blumen_071
krasne si pan "Bojimsepodepsat" nabehnul, ze?Lukas-e21 píše:Tak proč se tiu nelibi muj nazor???Anonymous píše:....Blumen_071 píše:anonym dela machra ale ....
Negr
dalsi vec je ze Lukas neni jedinej kdo o 320is mluvi jako o "male emtrojce" a v nadsazce se daji pouzit vselijake terminy...
- Blumen_071
to je neco jako na zpusob "NEjsem GRamotnej"Anonymous píše: To LBi je jako long a bisexuální auto?????
Dej mi prosím lekci, co to je? Pouč mě. Děkuji
cili kdo chce kde hledat picoviny, dycky nakou najde
jinac naky long vehicle jsem uz videl ale jsem hodne zvedavej na to bisex. auto. o tom jsis povidal s Uzlem?
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
zpět k titulnímu tématu - "lukáš e21"
320iS - "italská" M3 e30, měla teda dvoulitr 16v -- nechce se mi to nikde hledat - sem línej jak veš
-jakej má ten motůrek výkon/při otáčkách, krouťák/při otáčkách
zajimá mě to třeba jen pro porovnání s dvoulitrem 16v od Sopla
320iS - "italská" M3 e30, měla teda dvoulitr 16v -- nechce se mi to nikde hledat - sem línej jak veš
-jakej má ten motůrek výkon/při otáčkách, krouťák/při otáčkách
Naposledy upravil(a) DAN dne 19. 11. 2004 21:18, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
DAN píše:zpět k titulnímu tématu - "lukáš e21"![]()
320iS - "italská" M3 e30, měla teda dvoulitr 16v -- nechce se mi to nikde hledat - sem línej jak veš![]()
-jakej má ten motůrek výkon/při otáčkách, krouťák/při otáčkách![]()
BMW The Ultimate Driving Machine
Tak tady je nějaký tech. info: Výkon 141 kW (192 PS) při 6900/min,
Objem válců 1990 ccm, Vrtání x Zdvih 72,6 x 93,4 mm, Krouťák 210 Nm při 4900/min.
Objem válců 1990 ccm, Vrtání x Zdvih 72,6 x 93,4 mm, Krouťák 210 Nm při 4900/min.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
No ono vykonove při přepočtu na 1litr objemu je na tom 320iS lip jak M3.DAN píše:zpět k titulnímu tématu - "lukáš e21"![]()
320iS - "italská" M3 e30, měla teda dvoulitr 16v -- nechce se mi to nikde hledat - sem línej jak veš![]()
-jakej má ten motůrek výkon/při otáčkách, krouťák/při otáčkách![]()
Co se týče jzdnich vlastnosti nemužu soudit, vez sem se jen v M3(a to jeste krátce), ale myslim si že budou stejny jako u 318iS jelikoz obe verze maj M-tech podvozek.
S čim s negrem souhlasim je to,že je to velice nenápadný auto na to co ma pod kapotou.
Ale svuj nazor nezmenim.
Re: Lukas E 21
jj tak to je!Hanis píše:Mám zato, že to bylo kvůli pojištění nebo podobný zhovadilosti.Prox píše:Mno..ja teda nevim ale v podstate ma pravdu..zalezi na tom jak si vysvetlujes pojem "social edition" mam dojem ze 320is byla delana do italie protoze tam byly nejaky omezeni ci co takze M3 tam snad mela utrum..ted nevim jestli nekecam, takze podle tohodle je to M3 social edition pro taliany protoze nemohli mit klasickou M3...Anonymous píše:Hele Ty nejsi moc normální, viď?
Jak mužeš napsat, že 320is je social edition M3?
Ty koště s 320 a ještě mrtvou, která vypada jako ze špatného filmu z vrakovišt.
Nejdřív mysli a pak mluv ty primitive.
S pozdravem Tvůj tajný obdivovatel.
E+5