přišly mrazy a jelikož moje tříca má v nádrži vodu,z důvodu že než jsem jí koupil tak několik let stála u helmuta ve stodole a absorbovala vzdušnou vlhkost,tak mi to ted zamrzlo,auto poskakuje,cuká ,dáví se,otáčky jsou poblázněný.řešil jsem to VELFOBINEM,což je přípravek na bázi lihu, a 98oktanovým benzínem.pomohlo to,nicméně,budu muset v této praxi pokračovat do konce zimy,nebo se voda díky působení tohoto aditiva z nádrže dostane zcela?a já pak nebudu muset velfobin už dolejvat,či je to jen opatření aby ta voda tam nezamrzala,ale fyzicky tam bude stále?
a také složení velfobinu je podobné jako u jiných aditiv tohoto druhu ,tedy líh,aceton,a toluen?to by se tedy při nutnosti dolejvat celej zbytek zimy vyplatilo si směs namíchat sám,než platit cca 80 kč za 250ml.lahvičku,že.
děkuji za vaše postřehy a zkušenosti,přesto že jezdim mnoho let,tento boj s ledem uvnitř nádrže jsem dosud nepodstoupil.

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,