Příspěvek
od Adam Lipský » 13. 01. 2013 07:09
Venca: prober se, nebezpečí v dnešní době není rudé, nýbrž zelené! Navíc dokazovat tvrzení o budoucím nebezpečí jakýmsi filmem o tom, co dělal nějaký rusák před sto lety, je vskutku mimořádně mimo.
Mým favoritem byl Okamura, měli jsme nejvíc styčných bodů, dělal popeláře (já taky), dělal pro japonce (já taky), má staré auto (já taky), píchá dvacítku (já chci taky) apod. Navíc se dokázal zorientovat v Japonsku, což je pro míšence, kteří tam mají prakticky postavení otroků, naprosto oslnivý úspěch. Přitom daně z následného podnikání platil v ČR. Když se dozvěděl, že jeho obchodní partner se paktuje s mafií, odepsal raději 8 mega, než aby se s ním dál stýkal. Sorry, ale u mě je to formát.
Nevolil jsem, žiji v zahraničí, kde volba neproběhla. Ze dvou zbývajících kandidátů bych doporučil Karla, má rozhled, fajfku a všude známé, na reprezentativní funkci to je výhoda. Jeho největší negativum je jeho stará, kterou si neumím dost dobře představit jako první dámu, z nacistické rodiny, Česko absolutně ignoruje atd. Navíc už vidím ty vtipy - Terezka z tvrdýho vejce...
Naopak Zeman je pro mě symbolem burana. Alkoholik, hulvát, kuřák cigaret (pro mě mínus), lačný po moci (oposmlouva), obklopen lidmi s pochybnou minulostí i přítomností (Šlouf), neumí přebrat kritiku ani jinou zpětnou vazbu atd. Nic na tom nemění ani fakt, že není hloupý ani zbabělý, jako jiní.