Co si myslíte o Landovi?
ja bych se podepsal pod uplne prvni prispevek zakladatele tohoto topicu..landa mi nikdy nevadil ikdyz jsem si ho v aute nebo doma nikdy nepoustel. Ale jakmile jsem ho videl stat v telce s kohoutem pod pazi a pronaset radoby osvoboditelsky, propagandistycky, misty skoro nepochopitelny zvasty tak u me pomalu zkoncil. Jeho obleceni s oznacenim 44 v barvach naci vlajky to jeste umocnilo.
EX E36 316i Compact Titansilber original look 80tkm
EX E46 325i ///M Touring Topaz
EX 318is E36 Coupe schwarz II
LiarLiar:
V te prvni casti o zvastech te celkem chapu. Ale to ze si uplne cokoli spojite s nazi tematikou, to uz je uplne na palici
Takze napriklad Wild nebo kdo tu mel cerveno-bilou E30 je nacek? Nebo kdyz na nejkoho vyjde SPZ s cislem 1938 tak je taky nacek? Hoši hoši...
Btw někde na YT je prej video kde Landa vysvětluje Původ toho jeho hlavniho symbolu, měl by ses na to podívat. Ale to ty radši neuděláš, co kdyby ti to náhodou změnilo názor co?
V te prvni casti o zvastech te celkem chapu. Ale to ze si uplne cokoli spojite s nazi tematikou, to uz je uplne na palici

Btw někde na YT je prej video kde Landa vysvětluje Původ toho jeho hlavniho symbolu, měl by ses na to podívat. Ale to ty radši neuděláš, co kdyby ti to náhodou změnilo názor co?

Landa může vysvětlovat co chce, komentovat své konání jak chce, stejně ho budu hodnotit dle činů a ne dle jeho vysvětlení.youwee píše:LiarLiar:
V te prvni casti o zvastech te celkem chapu. Ale to ze si uplne cokoli spojite s nazi tematikou, to uz je uplne na paliciTakze napriklad Wild nebo kdo tu mel cerveno-bilou E30 je nacek? Nebo kdyz na nejkoho vyjde SPZ s cislem 1938 tak je taky nacek? Hoši hoši...
Je to obyčejnej showbyznysman, dělá zakázkovku pro určitej segment.
Nějaký výstupy za lepší příští nebo členství v tajemných "ušlechtilých" spolcích z něj neudělá něco víc.
.
-
Hlavní problém je v tom, že Landa si do smrti nese vlajku s návem "byl jsem skinhead" a jen tak jí neztratí.Ten jeho projev mě dost zarazil, ale v něčem jsem souhlasil - s jeho postojem k vládě.. Ale něktěré slova si mohl odpustit.. mluvit vulgárně na slavíkovi? to mě dost zarazilo! Takový projev si mohl nechat na podium a né jako "kulturní vložku" na slavíka..
A kdyby mel na ruce navlecenou pasku s bleskama rekl bys...jeee vzdyt to jsou jenom elektrikarsky blesky vedle sebe! To neni zadnej naci znak.. Ja jsem ho slysel jak to vysvetluje a je me to uplne jedno co to je za znak...ale vzhled je dost specifickej a on nemuze poprit ze to vypada dost provokativne. Tj jako nosit thor steinar a tvrdit ja nejsem nacek ja to jenom nosim..pritom kazdej vi ze to v 99% nosi fasos.
A kdyby mel na ruce navlecenou pasku s bleskama rekl bys...jeee vzdyt to jsou jenom elektrikarsky blesky vedle sebe! To neni zadnej naci znak.. Ja jsem ho slysel jak to vysvetluje a je me to uplne jedno co to je za znak...ale vzhled je dost specifickej a on nemuze poprit ze to vypada dost provokativne. Tj jako nosit thor steinar a tvrdit ja nejsem nacek ja to jenom nosim..pritom kazdej vi ze to v 99% nosi fasos.
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i

Když to tady čtu, tak asi zřejmě patřim taky k nějakejm pravicovejm extremistům, když nosím tyhle boty, co?youwee píše:Jo tak hoši těším se někdy na osobní setkáníTakovýho pohublýho nácka s tolika vlasama(dobře zas tolik ne, dělaj se mi kouty do pul hlavy
) jste ještě neviděli

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Lidi prostě berou většinu jako celek a podle toho se to odvíjí...jednoduše Thor Steinar + těžký boty a pro lidi jsi nácek, na tom nic nezměníš
Samozřejmě pravda bývá někde jinde
Jak se říká...nesuď podle obalu

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Instagram (ECU Garage CZ)
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i

- Tom911turbo
- Tom911turbo
- Tom911turbo
ale je zajmavý kam tahle diskuze nakonec došla...
jak jsem si tak všiml tak pokud se může komentovat něco, co se týká Landy, většinou se dojde k náckům. Ať už jeho kterýkoliv písničky na youtube ,rozhovor,dokument s ním,nebo cokoliv jiného
jak jsem si tak všiml tak pokud se může komentovat něco, co se týká Landy, většinou se dojde k náckům. Ať už jeho kterýkoliv písničky na youtube ,rozhovor,dokument s ním,nebo cokoliv jiného
E10 1502/1602/1802/2002/2002 Turbo - z každyho kousek
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
Hlavně je to obyčejnej konzumní showbyznysman.Tom911turbo píše:ale je zajmavý kam tahle diskuze nakonec došla...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
nadruhou stranu na rčení "šaty dělaj člověka" taky něco je...
pokud se stejný člověk oblékne do kvádra, do monterek, a nebo do toho "nácovského" ohozu, tak na okolí vždy působí rozdílným dojmem.
většina (ano, ne všichni, vidíme tu na fóru řadu vyjímek) lidí se obléká podle svého přesvědčení a socio-kulturní příslušnosti. nemůžeme se pak divit, že ty vyjímky z většiny lidi háží do "jednoho pytle"
zevnějšek je, chtě nechtě, vždy to první, co na okolí působí - těžko si hned o každém uděláme obrázek jaký je to člověk na základě jeho skutků, když jej vidíme prvně v životě, nebo jej potkáváme jen občas a letmo.
nemůžeme se tedy divit, že když se někdo obléká "jako nácek" tak že ho jeho okolí, které ho nezná do větších detailů, bude za nácka považovat.
pokud se stejný člověk oblékne do kvádra, do monterek, a nebo do toho "nácovského" ohozu, tak na okolí vždy působí rozdílným dojmem.
většina (ano, ne všichni, vidíme tu na fóru řadu vyjímek) lidí se obléká podle svého přesvědčení a socio-kulturní příslušnosti. nemůžeme se pak divit, že ty vyjímky z většiny lidi háží do "jednoho pytle"
zevnějšek je, chtě nechtě, vždy to první, co na okolí působí - těžko si hned o každém uděláme obrázek jaký je to člověk na základě jeho skutků, když jej vidíme prvně v životě, nebo jej potkáváme jen občas a letmo.
nemůžeme se tedy divit, že když se někdo obléká "jako nácek" tak že ho jeho okolí, které ho nezná do větších detailů, bude za nácka považovat.