Veteranske znacky
Tak to by me zajimalo, jestli by prosel na veterana muj mazel. Rok vyroby je 81, papirove 76, akorat tam jsou naky drobnosti navic....svetla z e30 s xenonama, sesle z e30, naky draty navic od check controlu, woken, sibru...trochu presochanej kufr, ale stav temer jak z fabriky
Vlastne lepsi, ma vic psu
Jo jeste jsem zapomel... motorova elektrika jak jinak e30

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
tak to zkus a poděl se s náma pak o zkušenostiMacek píše:Tak to by me zajimalo, jestli by prosel na veterana muj mazel. Rok vyroby je 81, papirove 76, akorat tam jsou naky drobnosti navic....svetla z e30 s xenonama, sesle z e30, naky draty navic od check controlu, woken, sibru...trochu presochanej kufr, ale stav temer jak z fabrikyVlastne lepsi, ma vic psu
![]()

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Rekl bych, ze tohle by neproslo... Tam jde o to, aby to bylo jak z fabriky a upravy tak leda dobovy... kdyztak zkus mail b.danda@volny.cz., to je clovek, ktery predseda testacni komisiMacek píše:Tak to by me zajimalo, jestli by prosel na veterana muj mazel. Rok vyroby je 81, papirove 76, akorat tam jsou naky drobnosti navic....svetla z e30 s xenonama, sesle z e30, naky draty navic od check controlu, woken, sibru...trochu presochanej kufr, ale stav temer jak z fabrikyVlastne lepsi, ma vic psu
![]()
E39 535i sedan
pokud budes mit bily blinkry misto originalnich oranzovejch nebo i treba to malinky opticky zakriveny zrcatko na zpetnym zrcatku tak by to nemelo projitMacek píše:Tak to by me zajimalo, jestli by prosel na veterana muj mazel. Rok vyroby je 81, papirove 76, akorat tam jsou naky drobnosti navic....svetla z e30 s xenonama, sesle z e30, naky draty navic od check controlu, woken, sibru...trochu presochanej kufr, ale stav temer jak z fabrikyVlastne lepsi, ma vic psu
![]()
----------------------:)
Kterýho se staneš členem, takže +členský poplatky....And píše:ta testace je ze s tim autem zajedes do nakyho veteranskyho klubu ..
A jinak 1A stav to bejt nemusí, úpravy pouze z dílů tehdy vyrobených nebo replik...bla bla.
A taky se přihlíží k počtu vyrobenejch kusů atd. atd. prostě woser

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

komunikoval jsem s p. Dandou a poslal mi následující dokumenty, které jsou však zatím pro E30tkáře pouze hudbou budoucnosti ->
http://bmw.zpevak.net/veteran.htm
Docent Chocholoušek BMW světa...
To jsou mi veci. Nicmene ten klub snad neni jen jeden a nejsem si jist, zda maji stejne podminky.DC píše:komunikoval jsem s p. Dandou a poslal mi následující dokumenty, které jsou však zatím pro E30tkáře pouze hudbou budoucnosti ->
Nebot ja mluvil s nejakym jinym predsedou na srazu americkych vozidel asi pred rokem a ten rekl, ze moje auto by mohlo jit na veterany v roce 2006...tak jsem zvedav jak to bude ci nebude za dva roky aktualni

Ja mluvil s klukem co ma Opel Manta a ma ji na veteranskejch, ma ji upravenou strida tam dva motory 2,0 obyc a 2,4 se cca 180ti konma a problemy nema, jen musis do toho spravnyho klubu, pac kdyz se prihlasis do ofic vet klubu tak to fakt musi byt origo 1A stav. Tak me napada, ze p.Savka ma snad taky veteran klub... ?
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30