Zimaku jsem si moc neuzil :-(

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Zimaku jsem si moc neuzil :-(

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 22:00

Takze potreboval bych se na neco zeptat jestli teda nekdo vi neco o zakonech atd...
Dneska si to valim domu uz byla tma a pred barakem nejakej kripl ukrat viko od kanalu no a ja sem to samozrejme projel takze gumy jsou nacnuty a jestli je neco na podvozku zatim nevim.
Ale abych se dostal kam chci ...
Volal jsem pollicajty a ty mi s usmevem rekli ze mam smulu ze sem se nevenoval rizeni a nikdo mi nic nezaplati a na moje argumenty ze nemuzu vedet o kazdym ukradenym kanalu a ze sem si ho nemohl ve tme vsimnout (mlada sedela vedle me a taky nic nevidela a kamos kterej jel predemnou vubec nechapal jakto ze za nim tak drncam a sel se podivat a neveril ze mel tu kliku a objel ten kanal jenze ja chtel zaparkovat tak sem si musel najet a bum bum) proste jen rekli ze to chapou ale nic s tim nenadelam :evil:
Uz ste nekdo neco s kanalem a "kanalama" resili a jak to dopadlo :?:
Doufam ze to neodsralo servo nebo vana by se mi ten zajebanel zlodej prodrazil zmrd :evil:
Naposledy upravil(a) Maranelo dne 18. 11. 2004 00:41, celkem upraveno 1 x.
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Peťas

Příspěvek od Peťas » 17. 11. 2004 22:07

Za stav komunikace odpovídá její vlastník. Takže papír od policajtů, že ten kryt kanálu tam nebyl a jít za majitelem komunikace. Pokud tam byla značka která by tě na to upozornila, nebo těch krytů chybělo víc, tak je to opravdu jenom na tobě. Pokud ale chyběl jenom jeden máš šanci to z nich dostat.

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 22:13

To jsem si taky mylsel ze za to nekdo odpovida ale pry kdyz nekdo ukradne viko musim dohnat toho zlodeje a ten papir mi nechteli napsat ze se ridej zakonem atd.. a rekli ze pokud mam skodu do 20000 nemaj tady co delat :cry: takze sem se dohadoval ale nic jsem nedoresil takze jsem rek nashled a odjeli.

Znacka tam nebyla a kryt chybel jeden zrovna u me :evil: :cry:
Obrázek
Obrázek

Peťas

Příspěvek od Peťas » 17. 11. 2004 22:18

Maranelo píše:To jsem si taky mylsel ze za to nekdo odpovida ale pry kdyz nekdo ukradne viko musim dohnat toho zlodeje.
Tak tohle je totální blbost.

Maranelo píše: a ten papir mi nechteli napsat ze se ridej zakonem atd.. a rekli ze pokud mam skodu do 20000 nemaj tady co delat :cry: takze sem se dohadoval ale nic jsem nedoresil takze jsem rek nashled a odjeli.
Dvě zničené gumy a disky, poškozené nápravy, pohnuté rámy, ..... Není problém mít škodu i za cca 30000,- :wink:

A pokud ty sám chceš policajti jsou povinni zaprotokolovat jakoukoliv nehodu, i kdyby škoda byla 1000,-.

Venca.

Příspěvek od Venca. » 17. 11. 2004 22:21

Závada ve sjízdnosti silnice.

Jasný, PČR se to snaží hodit na řidiče
- "..aby stačil zastavit na vzdálenost, na kterou má rozhled..."

Ale tady by se taky měli starat o nějaké ty "
..neznámé pachatele, kteří poškodili veřejně prospěšné zařízení...blabla.."
- a to je pro ně bohužel víc práce.

Jinak toho zloděje kanálu nejsi povinnej honit ty sám,...

- kurva, to je chlív, stejnej případ řešil známej, co dělal vedoucího autodopravy u podniku.
Nakonec se na to vy..., bohužel, protože narážel na podobný kokoty.

Venca.

Příspěvek od Venca. » 17. 11. 2004 22:31

Mimochodem, jestli PČR ví o chybějícím kanálu, a nežene tam správce komunikace k odstranění závady, dopouští se určitě porušení zákona.

Jenomže to je ten důvod. proč to nechtějí protokolovat, aby jim nikdo nic nedokázal.
Co když se tam za chvíli někdo zabije třeba na motorce nebo i na kole...

Jednou jsem měl před barákem propadlou silnici (díra o něco větší, než ten kanál), a taky dělali kurvy scény, že je to nesere.

Tenkrát jsem byl vytočenej jak svině, protože mi to bránilo ve výjezdu z pozemku a příslušnýmu strážmistrovi jsem řekl něco o stížnosti na MV.
Pak skutečně do cca 30 min. tam byla značka a odpoledne to zasypali bigoši z TS.

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 22:37

No presne tohle mi rekli ze si za to muzu sam ze sem jel moc ryhle a dostatecne se nevenoval rizeni atd atd :roll: nevim jestli je cca 20 nebo 30 jet moc rychle....
Proste videli stary bawo tak na to serou zmrdi kdybych tam vjel treba novou 7 za 3melouny tak si myslim ze by to resili jinak.
Hlavne ty jejich keci typu "mate to snad havarijne pojisteny ne :?:" nebo "dyt mi sme to taky videli" jenze to uz sem do toho kanalu postavil pneu na stojato tak jeste aby to nevideli :roll:

Ale jak rikam doufam ze s tim podvozkem nic nebude hlavne se servem. Ty gumy jsou nastesti jen prolomeny na dvou mistech narazu :cry:

Jeste zitra zajdu na mistni urad pry to patri jim tak uvidim co mi reknou :?:

Jinak diky
Obrázek
Obrázek

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 17. 11. 2004 22:40

Jak tu bylo psáno, když chybí jedna mříž a není značka, je provozovatel komunikace povinnej ti to zacálovat. Dokonce jsou nato pojištěný. Pokud to benga nechtěli sepsat, tak jejich čísla, stížnost, atd ....
Pokud je nehoda a škoda do 20 tis., policie nemusí být volána, ne, že tam nesmí být.
Správce komunikace ti to většinou zaplatí bez problému, pokud z něj viditelně nechceš vytřískat prachy, tak se moc nehádají. Hned potom hodí na místo značku a tím to končí :cry: .

V každým případě papír od policajtů je nutnost. Pokud to odmítli napsat, vozil bych se po nich, pochybení policie, atd...

Známej koupil Renaulta 4 za 5 tis., prorazil vanu tak, že ta mříž nebyla ukradená, jen nadzvednutá a dostal 17 tis., a to během 14 dnů od nehody.

Takže se nedej, jsme pořad, který vždy stojí na vaší straně Obrázek Obrázek Obrázek
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 22:44

Prachy z nikoho zdimat nechci jen ma strach ze zitra prijdu k autu a bude neco v pici a nikdo mi nic nezaplati. No stejne uz je asi pozde pac jak sem psal chlupaty odjeli a nic od nich nemam :cry: :oops:
Obrázek
Obrázek

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 11. 2004 22:51

HOVNOOOOOO

Takže tak praví zákon (he he, bejt tu Simir):

Zákon 361/00 Sb. §18 odst.1
Rychlost jizdy musi ridic prizpusobit zejmena svym schopnostem, vlastnostem vozidla a nakladu, predpokladanemu stavebnimu a dopravne technickemu stavu pozemni komunikace, jeji kategorii a tride, povetrnostnim podminkam a jinym okolnostem ktere je mozno predvidat...

Na tomhle slovíčku to celý stojí.
Tys nemoh předpokládat že když jinde jsou kanály, ten jeden tam zrovna nebude, takže chyba je jasně na JEJICH straně :!:
Ale pokud to oznámíš na TSK, neznamená že závadu na silnici odstraní, ale většinou tam jen postavěj značku kterou Tě na to upozorní, takže pak jsou z obliga. Kurvy :evil:
Bohužel, pokud to nemáš sepsaný, už je asi na všechno pozdě :?
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 23:00

Jo sem se blbec nechal ukecat :oops: to je zajimavi kuli kravinam se s policajtama hadam jsem na ne drzej jak hovno a kdyz se mi neco stane co muze bejt vaznejsi necham se takhle jednoduse uchlacholit :oops:
Mam moznost jeste neco vymyslet pokud mam svedka ze tam to viko nebylo :?: mlada jela semnou v aute a jelikoz nejme svoji neni to podle zakona rodiny prislusnik takze by ji meli brat jako svedka :idea:
Obrázek
Obrázek

Stepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepan » 17. 11. 2004 23:05

No asi nějaká šance bude, záznam o výjezdu poliši taky budou mít, ale pouštíš se do boje proti byrokratický mašinerii tohohle židobolševickýho kocourkova, takže... :cry:

Mě když někdo vymlátil okno, taky to nechtěli sepsat. Trval jsem na tom, že prej až u toho auta někoho zabiju, tak to chci jako polehčující okolnost. Tvářili se divně, sepsali, nenašli, odložili :roll:
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena :twisted:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 17. 11. 2004 23:10

Civilna osoba ako svedok Ti bude myslim naprd. Jednoznacne volat statnu alebo aspon mestsku policiu na zdokumentovanie.

Sused takto riesil cca pred pol rokom - je pravda ze na Slovensku - takisto neoznacenu dieru na ulici, jednoducho, ziadna znacka o nerovnostiach, prip. ten vykricnik v trojuholniku, takze ty nemozes ako vodic predpokladat zanedbanie udrzby komunikacie.

Myslim, ze mas smolu, ked to nemas spisane od PCR.Obrázek
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 23:12

Zitra zajdu na ten urad a kdyz me poslou do prde...... tak na to hodim bobek.
Byl tady nejakej manik zmerit velikost toho kanalu aby nahnal nekoho dalsiho to oznacit tak jsem mu rek co mi rekli benga a co si o tom mysli a rikal ze je to blbost ze jsou na to pojisteny a normalne to platej ze to byla necekana prekazka na vozovce atd...ale ze nevi komu ta silnice patri snad pry mistnimu uradu tak at se poptam tam.
No uvidim...ale s moji klikou me poslou do pryc jen se tam ukaze muj ksicht :cry: 8)
Obrázek
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 17. 11. 2004 23:24

presne tak
uz instruktor v autoskole me rikal ze pokud pojedu po naky polnačce a urvu napravu tak je to moje blbost ze sem neprizpusobil rychlost stavu vozovky ale pokud je na normalni klasicky silnici neoznacena dira (napr. po ukradenym kanalu do kovosrotu za 50korun) tak to neni moje vina a nesem za to zodpovednej takze zavolat na policajty a pokud prijedou kreteni tak zavolat znovu na jiny a pokud nic tak zavolat N@VU a obcansky judo a to uvidis jak rychle ti zaplati 8)

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 17. 11. 2004 23:27

A co to takhle zinscenovat znovu, zavolat benga a vytahnout z nich zapis? :twisted:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 17. 11. 2004 23:27

No hlavne rano mrknu na auto a pokud mu nic nebude tak seru na nejake zasrane uredniky jejich poskoky jeste bych si sel sednout jsem trosku nervoza Obrázek rikal mi to i doktor

Ale diky vsem :wink:
Obrázek
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 18. 11. 2004 05:05

athlon_137 píše:A co to takhle zinscenovat znovu, zavolat benga a vytahnout z nich zapis? :twisted:
Asi podobne bych to videl, nicmene treba bych zavolal jine nez jsi volal - tedy pokud jsi volal statni, zkusil bych radsi mestskou, kvuli tem zaznamum, aby nahodou ses netrefil do tech samejch...
Maranelo píše:mrknu na auto a pokud mu nic nebude tak seru na nejake zasrane uredniky
No ty vole, jen to ne. Nevzdavat to. Kvuli zasranejm urednikum....nejhorsi srazka je srazka s idiotem, ale zkratka uredni se musi buzerovat a buzerovat, dokud nepovoli. Navic proc si to nechavat libit ? Platime tady dost velky dane za silnice, kterejm se neda rikat silnice, platime dalnicni znamky za dalnice, ktery by snad spis mely vystiznejsi nazev tankodrom...a kdyz se neco stane, tak se vzdat ?
Ani nahodou, do krve, bojovat a at ti to pekne zaplati...i tech gum je skoda.
Navic neni nad to, nekoho dukladne od plic SERVAT :twisted:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 18. 11. 2004 13:10

Zdrafim takze autu nastesti nic neni Obrázek Obrázek Obrázek teda krome tech promacklin na gumach :cry: :evil: ale jsou skoro nazanetlne (se az divim protoze takovou ranu co to dalo jsem jeste od auta neslysel) takze na to fakt hazu bobek a vzdavam to :oops: :cry: A policajty si servu Obrázek Obrázek jindy jiny to se znam moc dobre :wink: :lol:
Kazdopadne diky vsem za rady priste budu chytresi starousku :wink:
Obrázek
Obrázek

Mao

Příspěvek od Mao » 18. 11. 2004 13:35

Já vím že po bitvě je každej generálem a že už to tady několikrát zaznělo ale ty kurwy spoléhaj na to že se nechá každej takhle wosrat a nechce se jim s tím psát....takže pro příště:

Ty NEMUSÍŠ volat policajty při nehodě jejíž škoda nepřesáhla 20 K CZK ale pokud je zavoláš tak jsou povinni to zapsat jako každou jinou nehodu. Pakliže tě odkázali na to ať si toho zloděje chytíš sám, řekkni jim příště ať tě teda vezmou na služebnu, že chceš podat trestní oznámení na neznámého pachatele ( to pro ně bude daleko větší voser než sepsání tý bouračky ) přičemž zároveň získáš čísla píčuslušníků kteří tvoje oznámení tak ochotně a kvalitně vyřídili....to si piš že kdybys jim řekl že máš svědky, napíšeš si jejich čísla a podáš na ně stížnost tak budou daleko ochotnější. Za stav komunikace opravdu nese odpovědnost její majitel a jestliže tam nebyla cedule upozorňující na překážku na vozovce a tys nejel vyšší než povolenou rychlostí ( no prostě jsi přizpůsobil blabla...) tak je to jeho problém a mohl ses slušně zahojit, gumy jsou v prdeli a teď aby ses na nich bál jezdit........to mě vždycky chytne nerv když se ke mě něco takovýho donese :evil: :? :evil: :x
member of zewl crew

Odpovědět