A místo řadící páky velký modře prosvětlený vybrátor s 5ti stupňovými vibracemi a jednou bonusovou spátečkouReno... píše:Modrý neony do interiéru tuzing volant a řadičku!!!!!!
Hypersupertuzing koncovka vejfucku
Jo to pak ale musíš za sebou smyčit prodlužovačku aby to všechno utáhlo aspoň na 220 VReno... píše:Si děláš **del!Dix píše:A místo řadící páky velký modře prosvětlený vybrátor s 5ti stupňovými vibracemi a jednou bonusovou spátečkouReno... píše:Modrý neony do interiéru tuzing volant a řadičku!!!!!!
Už jsem viděl i blikající řadičku!
Nejlepší je ale stejne modrý neonový světlo kolem rádia
A ještě pořádnou Watáž na bedy a můžeš udělat technopárty
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Nebo vánoční stromeček!Dix píše:Jo to pak ale musíš za sebou smyčit prodlužovačku aby to všechno utáhlo aspoň na 220 VReno... píše:Si děláš **del!Dix píše: A místo řadící páky velký modře prosvětlený vybrátor s 5ti stupňovými vibracemi a jednou bonusovou spátečkou
Už jsem viděl i blikající řadičku!
Nejlepší je ale stejne modrý neonový světlo kolem rádia
A ještě pořádnou Watáž na bedy a můžeš udělat technopárty![]()
Světýlka od čongů, rádio ti prodaj taky a jde se na to!
Šťastné a veselé!
No, ty světýlka už jsem plánoval! Kámoš má kabrio, stáhneme střechu omotáme a jdeme na to!Dix píše:Jo a 20metrovej,jak bylo v tý komedii national lampon, a přivezeš si v něm veverku, a když to v autě rozvážeš tak ti to vymlátí všechny skla, a pořádně obmotat sfjetýlkama.
Na štědrej den by fízlové nemuseli prudit
Co by prudily, oni taky budou mít. A je tady přece korupce, dáš jim koštnout cukroví a vaječný likér a dají ti pokojReno... píše:No, ty světýlka už jsem plánoval! Kámoš má kabrio, stáhneme střechu omotáme a jdeme na to!Dix píše:Jo a 20metrovej,jak bylo v tý komedii national lampon, a přivezeš si v něm veverku, a když to v autě rozvážeš tak ti to vymlátí všechny skla, a pořádně obmotat sfjetýlkama.
HOTENTOT 

no já s nima mám skvělý zkušenosti, namontoval jsem AE, ujel asi 500m a už mě měli!Dix píše:Co by prudily, oni taky budou mít. A je tady přece korupce, dáš jim koštnout cukroví a vaječný likér a dají ti pokojReno... píše:No, ty světýlka už jsem plánoval! Kámoš má kabrio, stáhneme střechu omotáme a jdeme na to!Dix píše:Jo a 20metrovej,jak bylo v tý komedii national lampon, a přivezeš si v něm veverku, a když to v autě rozvážeš tak ti to vymlátí všechny skla, a pořádně obmotat sfjetýlkama.
Hold mít zapnutý mlhovky se nevyplácí
mi se je podařilo ukecat taky na kilo za velkou rychlost, ale diky tomu že jsem jim řekl že jsem stdent a že si nějak nevydělávám, a že bych tu pokutu stejně nezaplatil tak mi dali kilo, taky se dá!Reno... píše:To vím, už mě kvůli nim stavěli dvakrát. Poprví jsem to ukecal že mám nový auto a pak jsem platil kiloDix píše:Měl si jim nabídnout flašku, nebo haš, oni potom jedou jak Alík po uzeným!A měl bys klid.
Mlhnofky jsou sfinstfo, dej si na ně bacha
HOTENTOT 

Lepší už to nebudeReno... píše:Poprvý nejdřív machrovali že mi můžou dát až litr...
Pak tedy že 200Kč, kouknu se do peněženky, jenom dvoulitr. Budete mít naspátek? No to asi ne, nemáte aspoń kilo? Bohužel jen drobáky. No tak to necháme na příště Hovada
HOTENTOT 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se trochu mimo debatu zeptat, k čemu jsou dobrý furt rozsvícený mlhovky ? Teda kromě toho, že přední oslňují protijedoucí ( potkávačky svítí trochu dolů, mlhovky vodorovně ), a zadní pražej do očí řidiči jedoucímu za mlhovkářem ? Beru samo případ, že není mlha, že by se dala krájet a hustší ....
Jen ať to pokutujou
Jen ať to pokutujou
já si zapínám mlhovky jen když je to fakt nutné, ale stejně neplní takový účinek proti mlze, jinak i dálkový si vypnu, když vidím jen náznak že se na mě něco řítí.A je to docela hnus i s normálnimi světly,kdyby nebily patníky a lajny na cestě tak bych už dávno někde zahučel:A nesnáším ču*áky kteří ty patníky vytrhávají,ty bych taky rád přetáhl bejzbolkou 
HOTENTOT