Nazdar búmeráci,
Mám na predaj motory m10, sú to karburátorové verzie z č.1. 316 a č.2. 518, ten 518 má dolu hlavu a je k nemu aj nové tesnenie (ajusa), nič s ním nebolo ale chcel som urobiť repas hlavy koli tomu že to malo byť generálne pretesnené ale zohnal som motor m40 tak do tej mojej zelenej sviňky dám radšej to. K obom motorom mám všetko ako kablovačku riadiace atd. Problemik je v jednej veci, že tie elektronické karburátory niejdu, do týchto múdrych karburátorov sa nevyznám ale teraz už viem že sú na houby. Takže k motorom dávam aj káblovačku, riadiacu, sanie so vstrekmi, atd... na prerábku.
Ďalšia vec, ktorú by ste mali vedieť je fakt (pre tých, ktorý to nevedia) že karbecové verzie 316 majú menšie ventily a tie karbece boli kvázi ekonomické, to znamená že ten výkon po prerábke na vstrek nebude taký aký som očakával koli menším ventilom. Ale stačí vymeniť hlavu z 318i a bude to jazdiť ako má. 518tky boli asi také isté.. myslím.
Takže za tieto dva motorčeky pýtam 200€, nie je to veľa a radšej by som to predal niekomu, kto by chcel oba, odveziete si dva motory, k tomu zadara prevodovku z 518ky a kludne aj z tej 316tky plus krabicu..alebo dve dielov a častí na prerábku .
Dalo by sa dohodnúť aj na výmene vecí z interiéru, ktoré potrebujem ako sú sedáky moje aj spolujazdcové, trojuholníčky, koberec najlepšie zo 6tivacovníka, atď.. veď môžete ponúknuť a ja sa rád dohodnem. Bratislava
SS, alebo 0911 911 307
Tento inzerát mám aj na slovenskej stránke klubu bmw.