BC - pokracovani
BC - pokracovani
Tak jsem vcera prebastlil kabel z petky podle schematu a ted se mi BC po chvilce rozsviti, teda respektive se display zabarvi rudou barvou. Bohuzel to je vsechno, dal nic. Chtel jsem se zeptat, jestly by jste nekdo dnesk anemel cas ten muj BC votestovat u sebe? 

BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
A kde ma byt ulozeny rele a gond? Ja mam k tomu z ty petky takovej boxik kam se oboje nasune je tma i mezera pro tempomat, ale neivm kam to mam soupnout.... dle etk je GONG i RELE vsude stejn y, akorat u e30 mi to jeste vyhazuje na gong takovej "nahubek" to tu nemam.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Náhubek se dá koupit jako náhradní díl. Gong je umísten v tom papudeklu nad pedálama.Feryt píše:A kde ma byt ulozeny rele a gond? Ja mam k tomu z ty petky takovej boxik kam se oboje nasune je tma i mezera pro tempomat, ale neivm kam to mam soupnout.... dle etk je GONG i RELE vsude stejn y, akorat u e30 mi to jeste vyhazuje na gong takovej "nahubek" to tu nemam.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
OK a rele je kde? mas v tom rele tky zezadu dva konektory? zeleny, jeden de ke kabelazi co de k BC a budikum a druhej by mel bejt na druhou cast kabelku co vede do motoru atp???Hanis píše:Náhubek se dá koupit jako náhradní díl. Gong je umísten v tom papudeklu nad pedálama.Feryt píše:A kde ma byt ulozeny rele a gond? Ja mam k tomu z ty petky takovej boxik kam se oboje nasune je tma i mezera pro tempomat, ale neivm kam to mam soupnout.... dle etk je GONG i RELE vsude stejn y, akorat u e30 mi to jeste vyhazuje na gong takovej "nahubek" to tu nemam.
Je udelanej dobre podle schematu, ale schema je napicu. Jsou tu dva druhy schematu, jedno kde je nakreslenej kabel "tak jak vypada" a druhy kde je klasicky schema. Ja to delal podle toho prvniho a kdyz jsem chtel podle toho udelat i kabel k vyhrivani sedacek, tak jsem nasel nekolik rodilu mezi jednim a druhym tipem schemat, nevim jestli je tomu tak i v prapade BC schematu, kazdoipadne dneska vecer to zkontroluju podle toho druheho schematu a uvidime. F.Maranelo píše:Tak to si ten kabel asi moc dobre podle schematu neudelal![]()
![]()
To by bylo lepsi, ale nikoho neznam. Skusim projit ten druhy typ schematu a udelat to podle nej. Pak se rozhodnu, jestli koupim origo kabelaz a nebo dalsi BC, pac nevyjde o moc draz nez nova kabelaz.Max-Max píše:Nebolo by lepsie najst niekoho s funkcnym BC vybranym vonku a okopirovat jeho kablovacku na tvoje potreby? Takto budes mat furt niekde zradu, tie schemy ku BC su dost komplikovane a mam dojem, ze nieco tam chyba - ale uz nepamatam co, robil som to davno.
- Ládínek
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Přeci jenom "NOVÝ JE NOVÝ" a to bude fachat na 100%Feryt píše:To by bylo lepsi, ale nikoho neznam. Skusim projit ten druhy typ schematu a udelat to podle nej. Pak se rozhodnu, jestli koupim origo kabelaz a nebo dalsi BC, pac nevyjde o moc draz nez nova kabelaz.

325iC 92" E30 ///M-technic II cabrio Sommerwagen
325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring

325iX 89" E30 sedan Winterwagen
32?i 87" E30 Chrom coupé
525iX 95" E34 touring