tak uz je mam doma
Pawka G. píše:Tak se do všeho nemontuj a neplácej hovadiny, jestli chceš tak ti dam něco na práci aby ses nenudil a neprudil do každýho...And píše:hele kurva me taky neurazejte

co me mas co nadavat? vubec se do toho neser tebe se to netykalo myslis si ze me tady vscihni fakujou tak muzes taky nebo co
a navic muj post nebyl vubec dementni tak nevim co meles
----------------------:)
- Night.chimera
tak vzhledem k tomu ze existuje nespocet kokotu anglicanu ktery vetsinou potkavam v protismeru tak si myslim ze mam rozumDan td píše:To musí dát přemejšleníNight.chimera píše: zase premejslim treba kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji![]()
![]()
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
ANDe vyser se na ne, vdyt to jsou pepíciAnd píše:Pawka G. píše:Tak se do všeho nemontuj a neplácej hovadiny, jestli chceš tak ti dam něco na práci aby ses nenudil a neprudil do každýho...And píše:hele kurva me taky neurazejte
co me mas co nadavat? vubec se do toho neser tebe se to netykalo myslis si ze me tady vscihni fakujou tak muzes taky nebo co
a navic muj post nebyl vubec dementni tak nevim co meles
A neni to namet k zamysleni ? Neni nasledku bez pricinyAnd píše:me tady vscihni fakujou
Super napad, ja bych tu mel prace...Pawga G. píše:ti dam něco na práci aby ses nenudil
Snad ses nebal ?DC píše:včera mě svez Jirka večer - taková testovací jízda
měl tam ještě letňáky a měl co dělat
To je super, bavi to asi kazdyho...ALE co kdyz ti to zrovna nevyjde ale je tolik duvodu, proc to zrovna nemusi vyjit a v tom svym pruhu se neudrzis...tohle je lepsi nacvicovat alespon nekde na mistech, kde siroko daleko nikdo neni nejlepe v nejakou nocni hodinu (to co DC popisuje se napr. odehralo mezi pulnoci a 1 hod rano na miste, kde nikdo nikde siroko daleko....a je to dobre, protoze to zrovna trochu nevyslo....a pak jsou i dva pruhy docela malo a obrubniky jsou najednou proklate blizko, kdyz se trochu roztocisNight chimera píše:kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji tak abych byl ve svym pruhu a na hranici prilnavosti proste adrenalin je dobrej busi mi potom srdce a citim se dost dobre
Moc rad bych na cernak dorazil na zimakach uz a sel ti tak prikladem
To je drsny. Ja byl pomerne nadsenej, jak si Chimero podlehnul argumentum a koupil zimni pneumatiky - rikal jsem si "kluk neni blbe" - v zivote by me nenapadlo, ze bude treba dalsi diskuze, aby te cele osazenstvo e30.cz presvedcilo k tomu, ze ty zimni pneumatiky jeste nandas na auto.
Jses fakt lama? -nevim jak ty, ale ja mam asi silenou kliku, ze moc "anglicanu" nepotkavam - jestli proti tobe malo jezdim nebo co-nevim. V kazdym pripade jsem ochoten za takovym anglicanem se otocit a jet se ho zeptat, jestli je uplne totalni hovado nebo jestli ma jen chvilkovy vypadek,ze jezdi jak prase a experimentuje v normalnim provozu (pro me taky neni normalni provoz 1:00 rano).
V utery jsem jel do Brna a nedojel-vis nejcastejc kvuli komu byla Vysocina neprujezdna?! -kvuli totalnim zm*dum na letnich pneumatikach-auto naprosto bez kontroly se ti vali jako sane z kopce v protismeru nebo jede max tak 40kmh aby ho protijedouci auto nesfouklo v hodinach do prikopu, v kopcich jich stali (zm*du) fronty. Daval bych takovym naprostym debilum pokuty kolem 15-20000 Kc -jsou to zabijaci,retarderi lidi,kteri maji auto kvuli tomu,aby se s nim taky prepravili z bodu A do B -tvrzeni,ze si chces vyzkouset jizdu v zimne na letnacich je opet zraly na ranu po palici pakou na volant.
OffTop: resil jsem to v jine diskuzi-zadohrab BMW na snehu naprosto genialni vec-predek drzi a vede, zadek je uplne vyzpytatelnej a krasne se vodi-takovou zabavu uz jsem dlouho neuzil a HLAVNE -kde zustavali predohraby stat,tak Bawec se s nadsenim a ulitlym zadkem valil vzhuru.
Jses fakt lama? -nevim jak ty, ale ja mam asi silenou kliku, ze moc "anglicanu" nepotkavam - jestli proti tobe malo jezdim nebo co-nevim. V kazdym pripade jsem ochoten za takovym anglicanem se otocit a jet se ho zeptat, jestli je uplne totalni hovado nebo jestli ma jen chvilkovy vypadek,ze jezdi jak prase a experimentuje v normalnim provozu (pro me taky neni normalni provoz 1:00 rano).
V utery jsem jel do Brna a nedojel-vis nejcastejc kvuli komu byla Vysocina neprujezdna?! -kvuli totalnim zm*dum na letnich pneumatikach-auto naprosto bez kontroly se ti vali jako sane z kopce v protismeru nebo jede max tak 40kmh aby ho protijedouci auto nesfouklo v hodinach do prikopu, v kopcich jich stali (zm*du) fronty. Daval bych takovym naprostym debilum pokuty kolem 15-20000 Kc -jsou to zabijaci,retarderi lidi,kteri maji auto kvuli tomu,aby se s nim taky prepravili z bodu A do B -tvrzeni,ze si chces vyzkouset jizdu v zimne na letnacich je opet zraly na ranu po palici pakou na volant.
OffTop: resil jsem to v jine diskuzi-zadohrab BMW na snehu naprosto genialni vec-predek drzi a vede, zadek je uplne vyzpytatelnej a krasne se vodi-takovou zabavu uz jsem dlouho neuzil a HLAVNE -kde zustavali predohraby stat,tak Bawec se s nadsenim a ulitlym zadkem valil vzhuru.
- Night.chimera
A kdy konecne pochopis, ze nejde jen o snih, nebo led, ale o pracovni teplotu pneu ? Krom toho pis si ze i na ledu neni jedno, jakou mas pneu.
Proc myslis, ze vyse zmineny zazitek DC popisoval ? Stal se na suchu, presto ze tam jezdim kazdy den nekolikrat stejnym zpusobem
A proc ? protoze prilnavost pneu byla mizerna, kvuli nizke teplote.
Smes letnaku proste v techhle teplotach ma uz mizernou prilnavost a bude hur. Takze jestli to uz do ted nepochopis, tak se treba zabij, ale nekde daleko ode me.
Ja jen jak budu v tomhle tydnu moct, tak prezouvam.
Proc myslis, ze vyse zmineny zazitek DC popisoval ? Stal se na suchu, presto ze tam jezdim kazdy den nekolikrat stejnym zpusobem
A proc ? protoze prilnavost pneu byla mizerna, kvuli nizke teplote.
Smes letnaku proste v techhle teplotach ma uz mizernou prilnavost a bude hur. Takze jestli to uz do ted nepochopis, tak se treba zabij, ale nekde daleko ode me.
Ja jen jak budu v tomhle tydnu moct, tak prezouvam.
kdyz sem jeste mel sierru, tak v zime na letnich hrabala i za 5..kdyz sem dal zimaky tak na 3 uz se ji moc nechtelo....staci???Night.chimera píše:jak jsem psal vyse zkusim a uvidim zimaky tam muzu dat vzdycky a myslim ze treba na ledu je to uplne jedno jaky mas a snih u nas v praze no nevim
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
obavam se ze neIwan píše:kdyz sem jeste mel sierru, tak v zime na letnich hrabala i za 5..kdyz sem dal zimaky tak na 3 uz se ji moc nechtelo....staci???Night.chimera píše:jak jsem psal vyse zkusim a uvidim zimaky tam muzu dat vzdycky a myslim ze treba na ledu je to uplne jedno jaky mas a snih u nas v praze no nevim
----------------------:)
Myslis, ze na ledu nebo ujezdenym snehu je to stejny na zimnich nebo letnich pneu? Muzes si udelat docela bezpecnej test, abys pochopil, jak funguje vzorek na gume a slozeni - nandej si svoje nejparadnejsi kecky, ktery mas, a probehni se po zledovatelem chodniku - pak si nandej zimni boty s mohutnym vzorkem a probehni se znova - a mas to zadarmo. Muzes max. do nekoho vrazit, ale tezko ho pritom zabijes - to se opravdu muze stat, kdyz do nekoho narazis autem!! - to ti snad nikdo vysvetlovat nemusi (doufam) No, a podobnej rozdil je i v pneumatikach. Proc myslis,ze i vyborni ridici maji zimni pneu? -protoze je to lepsi a uz to vyzkouseli spoustukrat, jeste nez jsi zacal jezdit a ohrozovat je na letnacich.
... no aby ste se neposr... Za komančů žádný zimní gumy nebyly, jezdilo se na celoročních a taky se to neposralo. Sám když jsem měl ještě Trabanta tak jsem v zimě jezdil na širokejch gumách (samo že ne zimních) bez jakýhokoliv vzorku, z těch gum už lezly dráty. No a stalo se prd. Prostě se s tím musí počítat a jet pomalu. Prostě když nejsou prachy, tak co naděláš...KuaJa píše:...-kvuli totalnim zm*dum na letnich pneumatikach-auto naprosto bez kontroly se ti vali jako sane z kopce v protismeru nebo jede max tak 40kmh aby ho protijedouci auto nesfouklo v hodinach do prikopu, v kopcich jich stali (zm*du) fronty. Daval bych takovym naprostym debilum pokuty kolem 15-20000 Kc -jsou to zabijaci,retarderi lidi,kteri maji auto kvuli tomu,aby se s nim taky prepravili z bodu A do B -tvrzeni,ze si chces vyzkouset jizdu v zimne na letnacich je opet zraly na ranu po palici pakou na volant.
tak tohle si nakecávej někomu jinýmu. BMW je v zimě úplně nahovno. Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži, samosvor, nové zimní gumy, za volantem nejsem nováček a proti Fóbii to nemělo šanci. A s tou vyzpytetalností - nevím co tím myslíš, asi to že nesmíš přidat plyn bez podvědomýho strachu že to ustřelí (zvlášť v zatáčce) a ty sestřelíš auta kolem? Souhlasím s jediným - je s tím fakt skvělá zábava, která nemá chybu.KuaJa píše:OffTop: resil jsem to v jine diskuzi-zadohrab BMW na snehu naprosto genialni vec-predek drzi a vede, zadek je uplne vyzpytatelnej a krasne se vodi-takovou zabavu uz jsem dlouho neuzil a HLAVNE -kde zustavali predohraby stat,tak Bawec se s nadsenim a ulitlym zadkem valil vzhuru.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše: Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět
Sice je to z jineho fora ale i tak to mluvi za cecko
to je pravda ale ja tohle ted vyvratim vlastni zkusenosti....Maranelo píše:M3maniac píše: Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět
Sice je to z jineho fora ale i tak to mluvi za cecko
...minuly tyden jsem prehodil na zimaky...
...mel jsem tam :
predni: P9000 vzorek tak 0,5mm (no jeste neco malo tam bylo matne videt)...
zadni: naky carat noname shit nevimco .... vzorek detto...
....no a po nocich jsem na tech gumach lital po praze a drzelo to v zatackach v pohode...resp...dost dlouho...zadna krizovka nic...ackoliv bylo venku 0 stupnu...
no a prehodil jsem na :
Predek : dunlop M3 vzorek tak 7-8 mm ...(jety ale fakt v pohode)
zadek: conti wintercontact ... vzorek detto....
...a jel to vyzkouset...a co clovek nevidi ... dle testu kvalitni zimaky se pri jejich "idealni" teplote se utrhavali tak o 30 az 40 Km/h drive nez ty total sjety letnaky za stejnych poveternostnich podminkach...
...mno ne ze by mi to vadilo spise naopak
takze nevim...
...uvazoval jsem i tom, ze by ta rychlost, pri ktere se mi ty gumy utrhnou je jejich normalni rychlost (a at od nich ani nechci vic) a jen ja v te kare to tak nevnimam...to nevim...
...ale fakta jsou fakta...
...tot vse jen pro info a zajimavost...

a