tak uz je mam doma

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert » 13. 11. 2004 09:27

Zrovna před týdnem jsem jel na mokru, venku asi 5stupňů, do kopce na 4ku, 1600ot/min na kostkách zatáčka a hurá dveřma napřed aniž bych chtěl. Hold ty letňáky prostě nedržej v takovymhle počasí. Sice to bylo zábavný, ale jedna špatná reakce a mohl jsem mít po báwu. Už tam mám zimáky. :wink:
motorkáři vítáni :D : www.yacomi.cz
Obrázek

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 13. 11. 2004 10:09

Pawka G. píše:
And píše:hele kurva me taky neurazejte :evil:
Tak se do všeho nemontuj a neplácej hovadiny, jestli chceš tak ti dam něco na práci aby ses nenudil a neprudil do každýho... :wink:
Obrázek

co me mas co nadavat? vubec se do toho neser tebe se to netykalo myslis si ze me tady vscihni fakujou tak muzes taky nebo co
a navic muj post nebyl vubec dementni tak nevim co meles
----------------------:)

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 13. 11. 2004 18:12

Dan td píše:
Night.chimera píše: zase premejslim treba kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji
To musí dát přemejšlení :D :D :shock:
tak vzhledem k tomu ze existuje nespocet kokotu anglicanu ktery vetsinou potkavam v protismeru tak si myslim ze mam rozum :roll:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

UFO

Příspěvek od UFO » 13. 11. 2004 18:34

And píše:
Pawka G. píše:
And píše:hele kurva me taky neurazejte :evil:
Tak se do všeho nemontuj a neplácej hovadiny, jestli chceš tak ti dam něco na práci aby ses nenudil a neprudil do každýho... :wink:
Obrázek

co me mas co nadavat? vubec se do toho neser tebe se to netykalo myslis si ze me tady vscihni fakujou tak muzes taky nebo co
a navic muj post nebyl vubec dementni tak nevim co meles
ANDe vyser se na ne, vdyt to jsou pepíci :P to te přece od nich nemuže urazit, jsi přece Brňák.

břečka

Příspěvek od břečka » 13. 11. 2004 18:42

Jindra píše:ANDe vyser se na ne, vdyt to jsou pepíci :P to te přece od nich nemuže urazit, jsi přece Brňák.
kua doufám že nevyvoláš flame "ras" jak onehdá jedna pipina na D-FENSovi :lol:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 14. 11. 2004 00:06

And píše:me tady vscihni fakujou
A neni to namet k zamysleni ? Neni nasledku bez priciny :wink: :lol:
Pawga G. píše:ti dam něco na práci aby ses nenudil
Super napad, ja bych tu mel prace... :) treba kdybys docela nenarocne plneni eshopu...a mel bys zajistenou cinnost do konce zivota :lol:
DC píše:včera mě svez Jirka večer - taková testovací jízda
měl tam ještě letňáky a měl co dělat
Snad ses nebal ? :wink: :twisted: ale mas pravdu - byl to jasny dukaz, neprilnavosti letnaku, neb ten samy manevr za optimalni teploty na suchem asfaltu na letnakach nebyva problem ve stejne rychlosti na tom samem miste :twisted:
Night chimera píše:kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji tak abych byl ve svym pruhu a na hranici prilnavosti proste adrenalin je dobrej busi mi potom srdce a citim se dost dobre
To je super, bavi to asi kazdyho...ALE co kdyz ti to zrovna nevyjde ale je tolik duvodu, proc to zrovna nemusi vyjit a v tom svym pruhu se neudrzis...tohle je lepsi nacvicovat alespon nekde na mistech, kde siroko daleko nikdo neni nejlepe v nejakou nocni hodinu (to co DC popisuje se napr. odehralo mezi pulnoci a 1 hod rano na miste, kde nikdo nikde siroko daleko....a je to dobre, protoze to zrovna trochu nevyslo....a pak jsou i dva pruhy docela malo a obrubniky jsou najednou proklate blizko, kdyz se trochu roztocis :)

Moc rad bych na cernak dorazil na zimakach uz a sel ti tak prikladem :) Ale pochybuju, ze stihnu prezout, nejdriv to musim alespon zprovoznit :)

Reno...

Příspěvek od Reno... » 15. 11. 2004 00:03

Night.chimera píše: prezouvat budu az zjistim jaky to je s letnakama :evil:
Abys měl na co přezouvat :lol:
Já už mám zimáky asi 3 týdny
Obrázek

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 15. 11. 2004 01:05

To je drsny. Ja byl pomerne nadsenej, jak si Chimero podlehnul argumentum a koupil zimni pneumatiky - rikal jsem si "kluk neni blbe" - v zivote by me nenapadlo, ze bude treba dalsi diskuze, aby te cele osazenstvo e30.cz presvedcilo k tomu, ze ty zimni pneumatiky jeste nandas na auto.
Jses fakt lama? -nevim jak ty, ale ja mam asi silenou kliku, ze moc "anglicanu" nepotkavam - jestli proti tobe malo jezdim nebo co-nevim. V kazdym pripade jsem ochoten za takovym anglicanem se otocit a jet se ho zeptat, jestli je uplne totalni hovado nebo jestli ma jen chvilkovy vypadek,ze jezdi jak prase a experimentuje v normalnim provozu (pro me taky neni normalni provoz 1:00 rano).
V utery jsem jel do Brna a nedojel-vis nejcastejc kvuli komu byla Vysocina neprujezdna?! -kvuli totalnim zm*dum na letnich pneumatikach-auto naprosto bez kontroly se ti vali jako sane z kopce v protismeru nebo jede max tak 40kmh aby ho protijedouci auto nesfouklo v hodinach do prikopu, v kopcich jich stali (zm*du) fronty. Daval bych takovym naprostym debilum pokuty kolem 15-20000 Kc -jsou to zabijaci,retarderi lidi,kteri maji auto kvuli tomu,aby se s nim taky prepravili z bodu A do B -tvrzeni,ze si chces vyzkouset jizdu v zimne na letnacich je opet zraly na ranu po palici pakou na volant.

OffTop: resil jsem to v jine diskuzi-zadohrab BMW na snehu naprosto genialni vec-predek drzi a vede, zadek je uplne vyzpytatelnej a krasne se vodi-takovou zabavu uz jsem dlouho neuzil a HLAVNE -kde zustavali predohraby stat,tak Bawec se s nadsenim a ulitlym zadkem valil vzhuru.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 15. 11. 2004 03:19

jak jsem psal vyse zkusim a uvidim zimaky tam muzu dat vzdycky a myslim ze treba na ledu je to uplne jedno jaky mas a snih u nas v praze no nevim
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 15. 11. 2004 03:44

A kdy konecne pochopis, ze nejde jen o snih, nebo led, ale o pracovni teplotu pneu ? Krom toho pis si ze i na ledu neni jedno, jakou mas pneu.
Proc myslis, ze vyse zmineny zazitek DC popisoval ? Stal se na suchu, presto ze tam jezdim kazdy den nekolikrat stejnym zpusobem
A proc ? protoze prilnavost pneu byla mizerna, kvuli nizke teplote.
Smes letnaku proste v techhle teplotach ma uz mizernou prilnavost a bude hur. Takze jestli to uz do ted nepochopis, tak se treba zabij, ale nekde daleko ode me.
Ja jen jak budu v tomhle tydnu moct, tak prezouvam.

Iwan

Příspěvek od Iwan » 15. 11. 2004 03:52

Night.chimera píše:jak jsem psal vyse zkusim a uvidim zimaky tam muzu dat vzdycky a myslim ze treba na ledu je to uplne jedno jaky mas a snih u nas v praze no nevim
kdyz sem jeste mel sierru, tak v zime na letnich hrabala i za 5..kdyz sem dal zimaky tak na 3 uz se ji moc nechtelo....staci???
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 15. 11. 2004 12:14

Iwan píše:
Night.chimera píše:jak jsem psal vyse zkusim a uvidim zimaky tam muzu dat vzdycky a myslim ze treba na ledu je to uplne jedno jaky mas a snih u nas v praze no nevim
kdyz sem jeste mel sierru, tak v zime na letnich hrabala i za 5..kdyz sem dal zimaky tak na 3 uz se ji moc nechtelo....staci???
obavam se ze ne :lol: jemu to bude stacit az ho z toho budou vyprostovat 8)
----------------------:)

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 15. 11. 2004 12:28

Až bude Chimerovo auto vypadat takhle tak pak bude brečet
Obrázek
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Akmall

Příspěvek od Akmall » 15. 11. 2004 15:53

To snad ne.

biker

Příspěvek od biker » 15. 11. 2004 16:31

kau je to jak "hazet peceny svine perlam" :roll: pan si ce vyzkouset letni a asi to udela doufejme ze nikoho nepotkas!!! :?
muj dedecek jezdil na zimnich celorocne! :wink:
E+5 Obrázek

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 15. 11. 2004 16:51

Myslis, ze na ledu nebo ujezdenym snehu je to stejny na zimnich nebo letnich pneu? Muzes si udelat docela bezpecnej test, abys pochopil, jak funguje vzorek na gume a slozeni - nandej si svoje nejparadnejsi kecky, ktery mas, a probehni se po zledovatelem chodniku - pak si nandej zimni boty s mohutnym vzorkem a probehni se znova - a mas to zadarmo. Muzes max. do nekoho vrazit, ale tezko ho pritom zabijes - to se opravdu muze stat, kdyz do nekoho narazis autem!! - to ti snad nikdo vysvetlovat nemusi (doufam) No, a podobnej rozdil je i v pneumatikach. Proc myslis,ze i vyborni ridici maji zimni pneu? -protoze je to lepsi a uz to vyzkouseli spoustukrat, jeste nez jsi zacal jezdit a ohrozovat je na letnacich.
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Rotten

Příspěvek od Rotten » 15. 11. 2004 17:08

KuaJa píše:...-kvuli totalnim zm*dum na letnich pneumatikach-auto naprosto bez kontroly se ti vali jako sane z kopce v protismeru nebo jede max tak 40kmh aby ho protijedouci auto nesfouklo v hodinach do prikopu, v kopcich jich stali (zm*du) fronty. Daval bych takovym naprostym debilum pokuty kolem 15-20000 Kc -jsou to zabijaci,retarderi lidi,kteri maji auto kvuli tomu,aby se s nim taky prepravili z bodu A do B -tvrzeni,ze si chces vyzkouset jizdu v zimne na letnacich je opet zraly na ranu po palici pakou na volant.
... no aby ste se neposr... Za komančů žádný zimní gumy nebyly, jezdilo se na celoročních a taky se to neposralo. Sám když jsem měl ještě Trabanta tak jsem v zimě jezdil na širokejch gumách (samo že ne zimních) bez jakýhokoliv vzorku, z těch gum už lezly dráty. No a stalo se prd. Prostě se s tím musí počítat a jet pomalu. Prostě když nejsou prachy, tak co naděláš...
KuaJa píše:OffTop: resil jsem to v jine diskuzi-zadohrab BMW na snehu naprosto genialni vec-predek drzi a vede, zadek je uplne vyzpytatelnej a krasne se vodi-takovou zabavu uz jsem dlouho neuzil a HLAVNE -kde zustavali predohraby stat,tak Bawec se s nadsenim a ulitlym zadkem valil vzhuru.
tak tohle si nakecávej někomu jinýmu. BMW je v zimě úplně nahovno. Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži, samosvor, nové zimní gumy, za volantem nejsem nováček a proti Fóbii to nemělo šanci. A s tou vyzpytetalností - nevím co tím myslíš, asi to že nesmíš přidat plyn bez podvědomýho strachu že to ustřelí (zvlášť v zatáčce) a ty sestřelíš auta kolem? Souhlasím s jediným - je s tím fakt skvělá zábava, která nemá chybu.

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 15. 11. 2004 17:58

M3maniac píše: Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět

Sice je to z jineho fora ale i tak to mluvi za cecko :wink:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Albert

Příspěvek od Albert » 15. 11. 2004 18:28

Ja uklidim Bawo k zimnimu spanku a budu jezdit predohrabem :P

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 15. 11. 2004 18:53

Maranelo píše:
M3maniac píše: Ráno jsem si káru pěkně umyl a nachystal k zimnímu spánku,ale stejně mi nedalo ji trochu neprovětrat No a chování auta na letních pneu při teplotách 0-3°C. Guma je tvrdá jako svině a auto pěkně lítá bokem po tom studeném asfaltu už při decentním přidání plynu a to mě móóóc baví Bude mi to v zimě chybět

Sice je to z jineho fora ale i tak to mluvi za cecko :wink:
to je pravda ale ja tohle ted vyvratim vlastni zkusenosti....

...minuly tyden jsem prehodil na zimaky...

...mel jsem tam :

predni: P9000 vzorek tak 0,5mm (no jeste neco malo tam bylo matne videt)... :twisted:

zadni: naky carat noname shit nevimco .... vzorek detto...

....no a po nocich jsem na tech gumach lital po praze a drzelo to v zatackach v pohode...resp...dost dlouho...zadna krizovka nic...ackoliv bylo venku 0 stupnu...

no a prehodil jsem na :

Predek : dunlop M3 vzorek tak 7-8 mm ...(jety ale fakt v pohode)
zadek: conti wintercontact ... vzorek detto....

...a jel to vyzkouset...a co clovek nevidi ... dle testu kvalitni zimaky se pri jejich "idealni" teplote se utrhavali tak o 30 az 40 Km/h drive nez ty total sjety letnaky za stejnych poveternostnich podminkach... :shock: :shock: :shock:

...mno ne ze by mi to vadilo spise naopak :twisted: ...ale pro "normalniho" cloveka to muze byt prekvapenim...no a akorat ty zadni takovym stylem nevydrzej ani tuto sezonu...ale to mi neva... :twisted:

takze nevim...

...uvazoval jsem i tom, ze by ta rychlost, pri ktere se mi ty gumy utrhnou je jejich normalni rychlost (a at od nich ani nechci vic) a jen ja v te kare to tak nevnimam...to nevim...

...ale fakta jsou fakta...

...tot vse jen pro info a zajimavost...
Obrázek

Odpovědět