jooo, Fiat, to je kara !!!!
Čus, jsem tady sice nový, ale pár témat jsem už přečetl. Tohle téma je snad nejvostřejší co jsem tady viděl a ptám se ... proč jste kluci na sebe tak ZLÝ? nebylo toho už dost? já například jsem koupil první vlastní auto ve 29 letech (teď mi je 30), protože jsem neměl potřebu ho vlastnit (zajímal jsem se o kola, taky nejsou levný), má rodina vždy nějaké měla. Najednou mi bylo 29 a mě to začlo být nepříjemný, hlavně jsem chtěl nějaký podle svýho gusta, moc peněz jsem si nenašetřil, takže jsem koupil to nejlepší (BMW E30 320i) na co jsme měl a skoro rok dával do kupi karosérii po výkendech na chalupě (motor špica, jinach bych to nedělal, nebo spíš nekupoval). Kdybych měl víc peněz, tak bych E30tku stejně koupil, protože (podle mýho pocitu) člověk který je fanda do BMW by měl někdy vlastnit alespoň jednu E30tečku. Když jsem četl jak se tady někteří nazýváte sockami a přitom už jste nějaký auta měli, tak to já jsem teda proti vám skoro bezdomovec a neni mi to příjemný. Asi vás to napadlo, ale napíšu to, ....... zkuste sebe hodnotit podle toho co cítíte, jací jste, nepřevádějte vše jen na materiální hodnoty, já mám rád auta, přál bych si například BMW M5 E39, snad někdy.... ale jsem šťastný i za E30tku (i když bych jí stejně vlastnil, kdybych měl M5tku). To samé cítí člověk s nadšením pro jinou značku a myslím si, že nikdo nemá právo mu to mít za zlé i když zrovna jeho nadšení nesdílí, někdy se jedná o hrozný auta, ale rozumný člověk se z toho poučí. Trochu jsem se do toho zamotal ........, .... jo .... přijde mi, že některý auta jsou dobrý od kusu, někdo určitý auto chválí, někdo ho zatracuje, nejlepší je a to záleží podle možností jedince, vyzkoušet pár značek, typů, motorů a podle toho se rozhodnou a zůstat věrný, protože se s tím autem sžijete a to se vám v dobrém vrátí. Asi si říkáté, co to kecá, když má první auto, tak jen ještě napíšu, první vlastní auto, myslím si, že jsem dost všímaví a že vím co píšu, to jen tak pro Ty co by chtěli prudit, doufám, že je z tohoto příspěvku poznat podmět. 
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.
-
břečka_z práce
tak jsem něco vygoogloval
http://grower.cz/forum/showthread.php?s ... genumber=4
ano,jsem hajzl.....ale leccos to vysvětluje
http://grower.cz/forum/showthread.php?s ... genumber=4
ano,jsem hajzl.....ale leccos to vysvětluje
ty asi taky hulis co?Akmall píše:2 Brecka: A co to dokazuje
i nevelky mnozstvi zpusobuje demenci
tady si udelejte test
http://hondzik.negercity.cz/megapsycho.htm
----------------------:)
-
jaban
-
jaban
treba na tom opravdu nic neni, ale to se me dotklo. Chtel jsem si udelat i mailovou schranku na tuto prezdivku, ale neslo to, protoze uz jabana nekdo mel. Ze to ty "brecce z prace" za to stoji. To je hnus ty vole, proc to delas ? Nesud me podle sebe. Velka skoda pro me a velke stesti pro tebe ze te neznam.TH píše:na tom nic není, dát si občas jointa, dám si taky a je to príma ...... třeba se jít projít po Praze, to člověk kouká co všechno normálně nepostřehne, zrovna nedávno jsem po dlouhé době s kamarádem obdivoval nasvícené národni muzeum
-
jaban
já to tak beru, ale někdy mi přijde, že by si dali fakt do huby, kdyby se potkali ........ fotky auta mám, ale málo a není ještě komlet hotovo, i když stačí už jen málo. Abych nezklamal, žádnej tuning, žádný alu kola, no ... mám volant MOMODC píše:jj pravda pravdoucíTH píše:už je to tu zase, nechte toho ......
máš nějaký foto Tvý káry?
apropo: většinu v tomhle threadu se musí brát jako sranda a recese...
je zbytečný si z toho dělat hlavu
není nic lepšího, než zdravý rozum a BMW.
re
Rekl jsem,ze uz sem nepolezu,ale tohle se uz neda cist.Kurva,dyt to mela beejt jenom mala debata a uz to ma pomalu 14 stranek a dost ostry vyjadreni.Nenechme uz konecne toho a nezacnem si psat radsi o tom,jak ty trcitky treba vylepsi,upravit,zvysit vykon motoru nebo tak neco?bylo by to lepsi,nez se tu hadat co je lepsi.At si kazdej jezdi v cem chce a hotovo,Co vy vsichni na to?O.K.?