Drsny jak vylezli v těch hábitech z toho převraceneho auta
Musíme zabránit nelegálním přistěhovalcům z blízkého východu nebo to tak bude i unás!
Po tomto videu dostávám strach řídit auto!

tak dik ! stejne :-/ musej mit nak moc prachuMaranelo píše:Mrkni na video co jsem psal a uvidis ze ty auta asi potom do smeti hazej a nejen tambiker píše:tohle nekde potkat, netrenuje nahodou nejaka skupina teroristu?
fakt jako jesli se timhle bavej tak to nechapu pac v tom provozu je to vo USTAAA a mocc a zas takovy plecky to nejsou, aby to jako hodily do smeti
A jinak na tech strankach toho je mnohem vic akorat clovek musi rozlustit tu arabstinu a jeste ke vsemu je cecko pospatku![]()
http://www.alr7al.net/
To jsi slysel nejakou pitomost, ja prece jezdim pomalu, hezky 50 a vubec nevim co je smyk jsem hrozne nenapadnej a zakriknutej...to si me pletes s mistrem driftu mezi lidma - Nigh chimeroubmwm3 píše:Slyšel jsem, že jsi hustej týpek, zajel bys to takhle?
No to je jasny, na tuhym podvozku to dokaze kde kdo, ale dverma s parnikem, to dokazou jen ti nejlepsiDC píše:to je fakt dobrý instruktážní video pro Jirku - drifty s parníkem
Aspoň mají z čeho vybíratAnd píše:tam stejne kazdou chvilu nekdo odpali autobus nebo chcipnou žízni nebo je zastreli povstalci nebo americani

Na alaha seru.. ten mi bawo neopravi a ani neda na benal..Dix píše:Teď se jim asi taky nebude dobře jezdit, gdyž jim chcápnul arafatIwan píše:No tak to je fakt huuuukot...![]()
a kdyz se neco posere, tak co...alllaaaah je veme k sobe a oni z toho maj jeste radost.
Jinak Alah s tebou
A na kterym DownHillu si to jezdilIwan píše:ale je to husty...todle sem delal, kdyz mi byly asi 3roky na louce z kopce...asi vytahnu kolo na nejakej kopec