Btw ... když ti to plnili tak sledovali jestli to neuniká, a zkoušeli to i za ty 2 měsíce jak to znova vytahovali a převažovali? Né vždy to zdrhá hned, ale třeba po delší době povolí nějaké těsnění ...

Jako že se toprotlačilo kolem unašeče nebo jak? Ta tvoje závada tak nějak odpovídá i té mojí vzhledem k tomu, že u mě se to taky při plnění a testaci těsnosti neprojevilo... Za jak dlouho ti zhruba náplň zmizela?dodo555 píše:Na inom aute som mal tiez podobny problen a nakoniec to fucalo cez klimovy kompresor, preto sa mi to nikdy neprejavilo pri merani
Dobře, takže zkusit vyměnit o-kroužky (pokud tam teda nějaké vlastně jsou)M40TURBO píše:nejvic to trpi na chladiči jak se napojuji trubky
Presne tak vyfucalo to pocas fungovania klimatizacie , preto sa to v kludovom stave nedalo odmerat, v juni som naplnil a v polovici augusta tam uz nebolo nic takze tiez cca 2 mesiaceMíšánek píše:Jako že se toprotlačilo kolem unašeče nebo jak? Ta tvoje závada tak nějak odpovídá i té mojí vzhledem k tomu, že u mě se to taky při plnění a testaci těsnosti neprojevilo... Za jak dlouho ti zhruba náplň zmizela?dodo555 píše:Na inom aute som mal tiez podobny problen a nakoniec to fucalo cez klimovy kompresor, preto sa mi to nikdy neprejavilo pri merani