Převoz auta. Spěchá!!!
Převoz auta. Spěchá!!!
Zdravím všechny, potřebuji radu mám zájem o koupi jedne e30 ale auto nemá české značky, má jen dovozovou TK a čistopis. Ja ho potřebuju dostat přes celou republiku nejlépe po vlastní ose. A nevím jak to udělat. Jde to nějak? Kdo vystavuje ty zelené papírové spz? Díky za každou radu
- honzabiker1
- člen E30.cz
Bud nejak sehnat prevozky, nebo koupit, vzit TP, smlouvu, atd., doma prihlasit a pak prijet pro auto se znackama. Tak jsem to delal ja, ale mel jsem to celkem blizko, ne pres celou CR..
E30 320i Saloon 89' Diamantschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
No to mi taky někdo říkal že stačí zajít na úřad s kopii čistopisu a zelenou kartou na vinko a můžou ti to dát. Jenže to je právě to že můžou ale nemusí. Ale skusím zítra zavolat přímo na dopravku co nato řeknou. Měl sem v plánu že bych vzal značky a papíry z mojí e36 co mi přitelkyně nabourala a jel bych na nich jenže pokuta až 50 tis. mě trochu odrazuje.
Jenomže k tomu přihlášení musíš navíc ještě řešit evidenčku i v případě čistopisu, nebo ne? Otec když koupil auto a měl to na čistopisu se zelenou papírovou značkou (bylo to vydaný prodejcem, co to dovezl), musel pro evidenčku jet na stk. Jinak značky z jinýho auta samozřejmě řešení jsou, ale člověk neví co ho potká a jestli ho zastaví četníci a kor jet s tim přes celou ČR 

E30 320i 87' Zinnoberrot
- honzabiker1
- člen E30.cz