Jirka325 píše:
Folie se akceptuji...ale je roztomile, jak jsi hezky priznal i to co jsem nejmenoval (nerikam ze jsem si nevsiml, teda krom ty anteny, soustredil jsem se spis na kour, nez na strechu

)
Tak kdyz chces dalsi, tak co treba to svetlo pravy zadni, zalepeny ?
Nebo ta modre nabarvena couvacka ?
Nebo jeste jedna vec, schvalne nebudu jmenovat, jestli se priznas zase sam
Plac - ty mista mi vsechny neco rikaj a libi se mi na nich, ze jsou blizko

Mozna by stalo za zkouknuti...

Svetla uz jsou jak maj bejt mrkni na 2 fotku

teda az na ten roblitej blinkr (po predchozim majiteli nevim jak ho rozmlatil ale uz to bylo a ty modry couvacky me tak sral.....nic nebylo videt kdyz jsem v noci couval taky nechapu proc to udelal) furt se nemuzu dokopat ke koupi jinyho svetla
Pokud myslis to utrhle znaceni ///M tak uz je taky dole komplet nemam rad znaceni na autech
nebo mozna myslis pruhy na boku uz bych rekl ze z nemecka je tam napis RICHTER takze nejaky prodejce nebo upravce nevim nic mi to nerika a docela se mi to libi podobny jak AC SCHNITZER i kdyz na aute nic upravenyho neni
nebo ze by ventilky no mel jsem takovej zachvat tak jsem ty cepicky koupil ale je to hruza pujdou dolu stejne je uz jedna ulomena a uz neukazuje
a nebo plameny v dolni casti na zrcatkach po majiteli uz je to jen na jednom
a nebo stinitko na prednim skle no co jinyho majitel predemnou a pujde dolu protoze je na jedny strane natrhnuty ale bud nandam okno s pruhem nebo zas nalepim nejaky jiny stinitko
a nebo ze by presazena kapota ktera na leve strane spatne licuje asi o 0,5cm
helet spis se zeptej je toho hodne co na to auto nedali ve fabrice takze bych tady mohl psat jeste rano
jo jeste me napadlo mlhovky nejsou nejaka kurwa zlodejska je chtela vic nez ja takze ustruhany kable a mlhy v hajzlu
mapka placu je dodana v predchozim kecu