no ja bych taky s vama probral nejaky ty kary a spolknul biftecekFx píše:No bifteky jsou hromadna akce, budou 25. v Praze... Ulice Na kvetnici
http://www.mapy.cz/handler.py?action=de ... key=458155
jooo, Fiat, to je kara !!!!
-
jaban
Re: od Dana
Ach jo,jo,je fakt,ze u benzinaku s turbem je ten narust podstatne vetsi,nez u atmosferickych motoru.Ale zalezi to taky na obsahu,zakladnim vykonu a puvodnim krouticim momentu chipovaneho motoru-zvlast u benzinu.Maranelo píše:Rec byla o turbo motoru zduraznuji TURBO takze nechtel bys trosku ubratDaniel Honska píše:kteri ani nevi,ze kdyz se chipuje motor TDi,je narust vykonu a krouticiho momentu podstatne vetsi nez u benzinu a to mluvim o chipovani,kde se zaroven s tim,dava i jiny vyckovy hridel,protoze u benzina samotnej chip,vzhledem k cene nema smysls tim urazenim
A hlavne nevim proc si vytah zrovna me kdyz jsem k tomuhle tematu nemel zadne vyhrady
A ze jsem vybral tebe,mi teda promin.Nechci a ani nebudu se tady hadat.Proste zrovna jsem mel na monitoru tvoji odpoved a jak sem byl rozjetej,tak sem si te vzal-jak se lidove rika"na musku".Pravda je ze ty az agresivni okazy nejsou tvoje,ta jeste jednou se omlouvam.
V pohode?
-
athlon_137
-
jaban
odstehuj se ty
A co kdyby ses odstehoval ty?Dobrej napad,nemyslis?CHACHAathlon_137 píše:A co kdyby se Daniel Honska a jaban spolu vzali a odstehovali se na Fiat forum???
Nechces si s tim tvym dvoulitrem cuchnout ke dvoum dvojitym moji 325?
-
athlon_137
Re: odstehuj se ty
Daniel Honska píše:A co kdyby ses odstehoval ty?Dobrej napad,nemyslis?CHACHAathlon_137 píše:A co kdyby se Daniel Honska a jaban spolu vzali a odstehovali se na Fiat forum???
Nechces si s tim tvym dvoulitrem cuchnout ke dvoum dvojitym moji 325?
...
-
jaban
ty clovece, jsem z nich hotovej, ja kdyz jezdil v bavoru tak vetsina z nich jeste parkovala gumovyho kacera pred barakem a voni tady machrujou jako ze jsou nejlepsi nebo co ? Ve finale z bavora vyleze 40ti kilovej zabijak a verbalni rvac

Jojojo,tak nejak podobne.Kdyz toho jeho dvoulitra vyrobili,tak jeste rikal"hovno=papů",a ted je to nejvetsi machirek.Treba casem zmoudri,az opravi tolik tricitek a najezdi v nich tolik jako ja nebo ty.Zatim ale vi kulovy.Nedej boze,kdyz v zatacce,nebo na mokru prida plyn-to pak nevi co s tim!jaban píše:ty clovece, jsem z nich hotovej, ja kdyz jezdil v bavoru tak vetsina z nich jeste parkovala gumovyho kacera pred barakem a voni tady machrujou jako ze jsou nejlepsi nebo co ? Ve finale z bavora vyleze 40ti kilovej zabijak a verbalni rvac![]()
![]()
-
athlon_137
A tenhle je taky dobrej: "Bohuzel i ja jsem nekterymi prispevky dost zklaman(nemluvim o vsech).myslel jsem,ze majitele a fandove E30,jsou fajn pohodovi lidi-bohuzel,jsou mezi nimi i lidi,kteri si nevidi do huby"Daniel Honska píše:Jojojo,tak nejak podobne.Kdyz toho jeho dvoulitra vyrobili,tak jeste rikal"hovno=papů",a ted je to nejvetsi machirek.Treba casem zmoudri,az opravi tolik tricitek a najezdi v nich tolik jako ja nebo ty.Zatim ale vi kulovy.Nedej boze,kdyz v zatacce,nebo na mokru prida plyn-to pak nevi co s tim!
A ten taky: "Mrzi me jn,opravdu pristup a vyjadrovani nekterych lidi,zde na tomto foru"
Nechtel jsem,ale koukam,ze to jinak s tebou a tobe podobnymi nejde.athlon_137 píše:A tenhle je taky dobrej: "Bohuzel i ja jsem nekterymi prispevky dost zklaman(nemluvim o vsech).myslel jsem,ze majitele a fandove E30,jsou fajn pohodovi lidi-bohuzel,jsou mezi nimi i lidi,kteri si nevidi do huby"Daniel Honska píše:Jojojo,tak nejak podobne.Kdyz toho jeho dvoulitra vyrobili,tak jeste rikal"hovno=papů",a ted je to nejvetsi machirek.Treba casem zmoudri,az opravi tolik tricitek a najezdi v nich tolik jako ja nebo ty.Zatim ale vi kulovy.Nedej boze,kdyz v zatacce,nebo na mokru prida plyn-to pak nevi co s tim!
A ten taky: "Mrzi me jn,opravdu pristup a vyjadrovani nekterych lidi,zde na tomto foru"
![]()
![]()
![]()
![]()
No proste-Ty si normalni vymastenej DEBIL,nic jineho se na tvou osobu rict neda!
A polib mi uz konecne prdel!Idiote!
Vsem ostatnim se omkouvam za nektera slova,ktere jsem byl nucen pouzit v tomto prispevku-bohuzel,jinak to neslo.
Divaji-li se na monitor vase deti,zamezte jim v tom,aby neutpela moralka mladistvych a nezletilych osob
-
athlon_137
Be cool, bitchDaniel Honska píše: Nechtel jsem,ale koukam,ze to jinak s tebou a tobe podobnymi nejde.
No proste-Ty si normalni vymastenej DEBIL,nic jineho se na tvou osobu rict neda!
A polib mi uz konecne prdel!Idiote!
Vsem ostatnim se omkouvam za nektera slova,ktere jsem byl nucen pouzit v tomto prispevku-bohuzel,jinak to neslo.
Divaji-li se na monitor vase deti,zamezte jim v tom,aby neutpela moralka mladistvych a nezletilych osob

-
geby
Re: jooo, Fiat, to je kara !!!!
já myslel jakej ksicht takový i autaHanis píše:O ksichtu se tu nikdo nebaví.Geby píše:ZATO NĚMKY TO JSOU HVĚZDY ŘEKL BYCH ,ŽE TO JSOU NEJHEZČÍ HOLKY ZE ŠKAREDINCE.Hanis píše: Italský auto je jak italská holka, obojí stojí za hovno
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
V pohode jak jinakDaniel Honska píše:V pohode?
Maranelo píše:V pohode jak jinakDaniel Honska píše:V pohode?hlave nikdy jindy by me nic takovyhleho nerozjelo ale bylo to hned po probuzeni a to se klidne chytnu i cerstveho hovna
![]()
O.K.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
For JABAN a DANIEL_H:
hosi, kurva, mne sa vidia vase reakcie trosku pomylene. Pridete s hlaskou typu "FIAT" na BMW forum, a cakate co bude. ked sa par ludi chyti, lebo miesto oci ma dve modro-biele vrtule a je to ich srdcovka, a da vam najavo, ze mate nemiestne kecy, tak zacnete byt drsny a posielate ich niekam daleko a pouzivate skarede slova, kurva
Nic v zlom, ale zda sa mi divne, ked anonym-priselec niekam pride a zacne posielat niekam domaceho clena. Kapisto?
A inak, FIAT fakt nic moc. BMW robi iba atmosferu, takze turbo porovnanie nie je, ale treba byt objektivny. e30 je rok vyvoja 83, Fiat coupe 95? Ak sa mylim, opravte ma. Takze si postav Fiat coupe 2.0 16V bez turba oproti BMW e36 2.0 16V a aj napriek papierovo vyssiemu vykonu asi Fiat velmi neoslnil. Toz tak.
hosi, kurva, mne sa vidia vase reakcie trosku pomylene. Pridete s hlaskou typu "FIAT" na BMW forum, a cakate co bude. ked sa par ludi chyti, lebo miesto oci ma dve modro-biele vrtule a je to ich srdcovka, a da vam najavo, ze mate nemiestne kecy, tak zacnete byt drsny a posielate ich niekam daleko a pouzivate skarede slova, kurva
A inak, FIAT fakt nic moc. BMW robi iba atmosferu, takze turbo porovnanie nie je, ale treba byt objektivny. e30 je rok vyvoja 83, Fiat coupe 95? Ak sa mylim, opravte ma. Takze si postav Fiat coupe 2.0 16V bez turba oproti BMW e36 2.0 16V a aj napriek papierovo vyssiemu vykonu asi Fiat velmi neoslnil. Toz tak.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Kazdopadne uzasna diskuse...ale jak presne Max rika, nemyslite panove, ze je prinejmensim nemistne, aby neregistrovany, ktery prisel prudit, at ze srandy, nebo ze sve omezenosti a novacek, ktery prijde na nejake forum, i kdyby vedel o E30 treba temer vse, tak aby nekomu rikal, at vypadne z nejake komunity ?
Podle me slusne vychovany clovek pokud je nekde novy a chce tam zapadnout, tak nejdrive cte a chova se slusne, ale tim, ze si postezuje, jaci jsou vsichni omezenci a cucaci oproti nemu a ze on je mistr ridic, mistr mechanik a zkratka mistr sveta a vy vsichni tahnete, to podle me nepovede k ziskani obliby, ci respektu...
Nic ve zlym, preberte si to jak chcete, je to vase vec...
Podle me slusne vychovany clovek pokud je nekde novy a chce tam zapadnout, tak nejdrive cte a chova se slusne, ale tim, ze si postezuje, jaci jsou vsichni omezenci a cucaci oproti nemu a ze on je mistr ridic, mistr mechanik a zkratka mistr sveta a vy vsichni tahnete, to podle me nepovede k ziskani obliby, ci respektu...
Nic ve zlym, preberte si to jak chcete, je to vase vec...
- Spooky-0987
ach jo lidi, sice jsem tuhle diskuzi necetl, ale videl jsem jen to prvni inteligentni uvodni slovo a uz mi hlavou bleskla myslena za jak dlouho a na kolik stranek to bude, hm, ja videt tak staci jeden nenormalni jedinec a hafo lidi se chytne do tlachání o h....ně, dyť je to ztráta casu
e30/320i rv 88
Jo, taky jsem se nachytalSpooky-0987 píše:ach jo lidi, sice jsem tuhle diskuzi necetl, ale videl jsem jen to prvni inteligentni uvodni slovo a uz mi hlavou bleskla myslena za jak dlouho a na kolik stranek to bude, hm, ja videt tak staci jeden nenormalni jedinec a hafo lidi se chytne do tlachání o h....ně, dyť je to ztráta casu
E39 535i sedan