BIG BMW 2012 - 10.-12.8. - DĚKUJEME
- jardajuzik
- Honza Hlista
do kolika můžu dnes dorazit? byl bych tam tak na půlnoc 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- jardajuzik
po páteční strastiplné a pokut plné cestě parádní akce, super počásku, krásný auta, jen na sprintu sem si připadal jak HTP mezi RSama, kort v duelu s M5
P.S. chtěl bych poděkovat týpkovi v červené 7er , kterej mě chtěl autem odstrčit , když sem fotil k němu zády, bohužel mi najel na celou hnátu a zastavil, sjel až po 6ti ranách pěstí do kapoty( kdo měl na noze 7er, ví jak je těžká), a pak mi ještě vynadal že mě zabije pokud bude na kapotě dolík, fakt díky, tlapu mám pěkně barevnou
P.S. chtěl bych poděkovat týpkovi v červené 7er , kterej mě chtěl autem odstrčit , když sem fotil k němu zády, bohužel mi najel na celou hnátu a zastavil, sjel až po 6ti ranách pěstí do kapoty( kdo měl na noze 7er, ví jak je těžká), a pak mi ještě vynadal že mě zabije pokud bude na kapotě dolík, fakt díky, tlapu mám pěkně barevnou

E30...a sny se plní
- jardajuzik
Já jsem taky spokojenej, nakonec jsem to stihnul doskládat, tak mi to nedalo. RZ byla skvělá, stabíky HR jsou boží, polyuretan taky pomohl a konečně fungující brzdy z E46 330, mi udělaly ještě větší radost. Rezervy jsou určitě velký, není ideální jezdit s třícou jenom na BIG, ten trénink dost chybí.
Sprinty to samý, to bude katastrofa, ty rozjezdy mi vůbec nejdou, tam je chyba mezi sedačkou, volantem a pedálama, budu muset trénovat a taky by neuškodilo jet příště na pneu s nějakým vzorkem.
Díky kluci za prima akci, za rok klidně stejně.
PS: youwee, ty to máš taky pěkný, potkal jsem tě na poli při odjezdu.

PS: youwee, ty to máš taky pěkný, potkal jsem tě na poli při odjezdu.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

- mantrabeach
Byl jsem letos poprvé a musím říct že parádní akce,nelitoval sem ani chvilku.škoda že bez bmw
.
Jen takovej možná blbej dotaz.když sem viděl že na sprintech jsou i jiný auta než bmw:Zabil by mě někdo třeba příště kdybych si přijel zasprintovat se škodovkou?než se dokopu ke koupi bmw tak to chvíli bude trvat.

Jen takovej možná blbej dotaz.když sem viděl že na sprintech jsou i jiný auta než bmw:Zabil by mě někdo třeba příště kdybych si přijel zasprintovat se škodovkou?než se dokopu ke koupi bmw tak to chvíli bude trvat.
Moje auto se na pole hodí nejlípBOOST píše: PS: youwee, ty to máš taky pěkný, potkal jsem tě na poli při odjezdu.

Ja te chtel zastavit jak si vyjizdel z RZ, chtel jsem mrknout pod kapotu, ale pak jsem se na to vypr...
- methodman421
Po poli jsem šel pěšky proti tobě.youwee píše:Moje auto se na pole hodí nejlípDík za pochvalu, ani jsem si te kua nevsiml ze jsi se tam nekde pohyboval kdyz jsem odjizdel...
Ja te chtel zastavit jak si vyjizdel z RZ, chtel jsem mrknout pod kapotu, ale pak jsem se na to vypr...

E30 340ic V8 6q- EX

- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na BIGU poprvé a byla to skvělá akce! Sice nás nakonec jelo 5 v jedné tříce (peklo)
, ale fakt to stálo za to. Spanilka byla super, drifty taky
Bylo tam tolik krásných třicítek, že ta moje mezi nima vypadala jako škaredé káčátko 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...

Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi