tak uz je mam doma
- Night.chimera
tak uz je mam doma
tak zimaky mam uz naskladany v pokoji cekaj na vymenu
az je nasadim zkusim je driftnout kolik vydrzej v zatacce
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
chiméro, chiméro, aby fakt nebylo pozdě
až si hodíš nějakýho dveřáka a skončíš s nějakou závadou na autě, tak budeš litovat, že si ještě nepřezul...
včera mě svez Jirka večer - taková testovací jízda
měl tam ještě letňáky a měl co dělat i přesto, že už má daleko víc zkušeností, než ty
taky si u Tebe připočítej nevýhodu, že nemáš samosvor, což častečně omezuje kontrolu smyku při dostatečných zkušenostech
až si hodíš nějakýho dveřáka a skončíš s nějakou závadou na autě, tak budeš litovat, že si ještě nepřezul...
včera mě svez Jirka večer - taková testovací jízda
měl tam ještě letňáky a měl co dělat i přesto, že už má daleko víc zkušeností, než ty
taky si u Tebe připočítej nevýhodu, že nemáš samosvor, což častečně omezuje kontrolu smyku při dostatečných zkušenostech
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Night.chimera
asi ne jsem proste mladej kluk co si mysli ze je mistr sveta omeleta
jsem jeste neboural krome jednoho malyho tukecu s celicou a to jezdim jak dobytek teda z bawem uz moc ne ,ale na to jak jezdim se divim ze jeste ziju hehe ,ale zase premejslim treba kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji tak abych byl ve svym pruhu a na hranici prilnavosti proste adrenalin je dobrej busi mi potom srdce a citim se dost dobre
520i E34 M50 pekne auto

ja uz jen cekam kdy to pride.
vis co vyser se na vsechny, vyjed si na letnakach a driftuj do zatacek a uplne nejlepsi bude kdyz pritom nekoho zabijes.
rozumim ti taky sem byl takovej, taky plnej adrenalinu a skvelej pocit, ale pak clovek narazi, a kdyz sem vlitnul autem do parku a malem srazil babku co vencila cokla tak uz sem se tak dobre necitil
vis co vyser se na vsechny, vyjed si na letnakach a driftuj do zatacek a uplne nejlepsi bude kdyz pritom nekoho zabijes.
rozumim ti taky sem byl takovej, taky plnej adrenalinu a skvelej pocit, ale pak clovek narazi, a kdyz sem vlitnul autem do parku a malem srazil babku co vencila cokla tak uz sem se tak dobre necitil
----------------------:)
jj když se mi občas podaří něco podobnýhoNight.chimera píše: treba kdyz jedu do zatacky tak tam nevletim do protismeru a vyberu ji tak abych byl ve svym pruhu a na hranici prilnavosti proste adrenalin je dobrej busi mi potom srdce a citim se dost dobre
ale dělej jak myslíš
- Radek_750iA
nahodou na letnakach je prdel
dneska jsem musel jet osmou k doktorovi,mno na kazdy krizovtce na me zbesile blikalo ASC a rozjizdet jsem se musel div ne na volnobeh, kazda zatacka krize,opravdu fakt super zazitek, srdce mi buselo a adrac jako svine
uz ji proste musim zazimovat chudinku....a zprovoznit zimni karu...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d