Ahoj, koukám, že jsi na něm udělal spoustu práce! Dobrý!!
Líbí se mi E30 Touring, potřebuju něco "spolehlivého", najezdím +- 2000 km měsíčně..tenhle měsíc mám už 3000km..z toho 2100km jsem dal za 3 dny...(pro tvou představu, že to není mrtvola před smrtí) 36ku mám druhým rokem, je spolehlivá, neříkám že nemá svoje mouchy, ale i v -25°C naskočí..Jsem třetí majitel, druhý byl můj kamarád, měl jí 6 let a dost se jí věnoval.. Mám veškeré doklady, počínaje leasingovou smlouvou z roku 95 a spoustu dalších dokumentů popisující historii vozu.
Věci, které mě na ní trápí:
Horší zadní pneu..
A začínající rez..klasický místa...pravý zadní podběh..
spodní hrana řidičovo dveří a spodní hrany na víku kufru..zítra ti pošlu fotky a uvidíš..nemá smysl popisovat každý flek..
prasklé zrcátko u spolujezdce, ne sklo ale držák, je to mnou opravený, ale sneslo by to nové..
Dva ťukance na předním nárazníku, nic velkýho, na funkci nemá vliv

Pravý zadní kolo moc nebrzdí.
Ruční brzda by mohla fungovat líp.
Plusy..
Od února nové 16" ALU..p.c. 10000,-
před cca měsícem dané nové žhavící svíce, výměna naftového filtru a oleje, před zimou jsem dával nové desky a koutouče na předek(jsou drážkované s vrtáním), ale hážou..né moc, ale rozčiluje to.
Nový termostat od února, chladící kapalina taky, ložiska na předku a tyčky stabilizátoru..nic netluče, neklepe a nikam netáhne.
Originál vzhled, s hezkým a čistým interiérem. Původní origo BMW kazetové rádio

Nový "origo" výfuk Bosal.. roura + zadní tlumič.
A taková spíš pocitová záležitost...mám s ní najeto cca 50000km a bez závady..ani jsem jí nemusel opravovat, jen jsem měnil věci, který si o to říkaly.
A asi i další věci, na který si vzpomenu až zítra;-)
VIN: WBACC31070EN26243
Co hledám, resp. co by se mi líbilo.. E30, pod kterou nebudu muset ležet každý den, jde o to jezdit né ?
Jo a před výměnou udělám novou technickou prohlídku..