Ahoj, prodám e30 r.v.86 cupe chrom původně s motorem M10b18,nyní s M20b23 (zapsáno v TP to ale není) v případě zájmu není problém to zas přehodit. Chladič z 2.7 a přidaný i el.ventilátor(ten je tam ale jen pro jistotu,motor chladí jak má). Tři roky starý celolak odstín ze vzorníku seatu S5J. Kola Borbet A 16,9J,ET15 s pneu kingstar 215/40 a kola i pneu zapsány v TP. Přední světla černé helly,jen sklíčka v potkávačkách bosch. Samosvor velký obal,poměr 3,71 ,dám k autu i dva obyč malé obaly 4,10. Dva roky starý výfuk od svodů až po koncovky,má pěkný zvuk,nic uřvanýho,prostě pěkný bubláček

Sportovní pružiny HaR v předu i v zadu. Nárazníky,prahy,křídlo vše laminát rieger GTS. Interier lakován barvou na koženku před 2,5 rokem a vše krásně drží,nikde žádná prasklinka,nebo odlupování. Sedačky sklopné od FK Automotive stejně jako tříbodové pásy. Koberec je potažený bílou koženkou a podle originálu ušité koberečky z modré koženky. Muzika komplet cca za 20tis.,ale před čtyřma rokama

Cena pevná 50tis. a ekodaň vyřešena není. Technická do 5/2013. Myslím,že je zde napsáno vše,ale případné dotazy rád zodpovím. O ceně smlouvat nechci,je v tom nasypáno daleko víc. A pokud se to cca do dvou měsíců neprodá,tak to rozprodám na díly. Prosím bez zbytečných OT na tuning,auto jsem si dělal sám a takhle se mi prostě líbilo

Teď se ve mě něco zlomilo a chci si zrestaurovat do veterána e21ku,proto musí tříca z domu. e-mail :
ondra.hasik@seznam.cz. , tel.: 607974709. Foto bude dnes večer.