jooo, Fiat, to je kara !!!!
- Radek_750iA
Ja tu psal o seriovem vykonujaban píše:jen pro upresneni, pricti cip od MK motorsport, ladene vyfukove potrubi od te same firmy atd. Ma ho muj otec, tak ver o cem mluvim.Radek_750iA píše:850CSi 5,6l 381koniku to jen pro upresneni...jaban píše:jo neco tam mam, nevim jak bys definoval libovy, ale jak rikam, neco mam a jsem spokojeny.
K tem bavorakum - znam jedno bmw pred kterym musim smeknout, uz jste nekdo jel s 850CSi ? Vykon neco malo pres 400 koniku ? To je brutal, normelne se dela bilo pred ocima
Jinak FIAT, no proc ne,kazdej svyho stesti(zivota) strujcem...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
Nejak se ti to nedari, jestli mas chut a cas a prachy, stav se na biftekach
On si tady kazdej zanadava treba doma nebo pak na nejakym srazu, ale myslim, ze tady na foru se uz takovejch bourlivejch reakci nedockas (po kecech MartinaMasata
)
Taky uz jsem par aut mel a ridil jsem jich nekolikanasobne vic, jako asi kazdej, a kazdy ma svoje pro a proti... a proste BMW E30 je pro me auto, ktery ma dusi... a to uz ti dnesni auta nesplnej, to je to, o cem jsem presvedcenej ja... Treba ta 406, co mam, je proste takovy obyc cestovni auto... 1,8i 16V, pohoda jazz, na cestovani staci... A je to hodne pohodlny. Ale proste nevidim duvod to tady nekomu cpat, E30 je nadherny auto, dneska uz veteran, a je to proste neco uplne jinyho nez nejakej novejsi fiat... Jo, fiat jede, ale neda mi to, co od auta, ktery bych mohl mit, pozaduju JA... A tvuj nazor me nejak nezvikla, chapes?
On si tady kazdej zanadava treba doma nebo pak na nejakym srazu, ale myslim, ze tady na foru se uz takovejch bourlivejch reakci nedockas (po kecech MartinaMasata
Taky uz jsem par aut mel a ridil jsem jich nekolikanasobne vic, jako asi kazdej, a kazdy ma svoje pro a proti... a proste BMW E30 je pro me auto, ktery ma dusi... a to uz ti dnesni auta nesplnej, to je to, o cem jsem presvedcenej ja... Treba ta 406, co mam, je proste takovy obyc cestovni auto... 1,8i 16V, pohoda jazz, na cestovani staci... A je to hodne pohodlny. Ale proste nevidim duvod to tady nekomu cpat, E30 je nadherny auto, dneska uz veteran, a je to proste neco uplne jinyho nez nejakej novejsi fiat... Jo, fiat jede, ale neda mi to, co od auta, ktery bych mohl mit, pozaduju JA... A tvuj nazor me nejak nezvikla, chapes?
E39 535i sedan
-
jaban
asi by ji nevadilo, ale je spokejena s lancii deltou 97 a motor pouze 1,6.Albert píše:Hm a tvoje matka ma asi Porsche Boxter vid krabe
on s tim na brzde nebyl ale majitel pred nim jo. Nacpal do toho hrisny penize. Je to cele liznute tuningem od MK motorsport, vykon je tam opravdu jen neco malo pres 400ps. Ja s tim jel jednou, udelal jsem tatikovi 40litrovou spotrebu a kdyz si udelal obrazek o tom jak jsem s tim asi jel, tak to bylo opravdu naposledy.
Tak ja te beru za slovo, si hodnej ze ses nabid ze budes delat taxika..jaban píše: Kdyby jste se chteli trochu svezt, myslim tim opravdu svezt, dejte mi vedet a ja vas vezmu na lano![]()
![]()
Takze: potreboval bych vzit na lano nekolikrat do tejdne, aspon usetrim na benalu..
Kdyztak sem hod svuj phone, abych ti moh kdykoliv zavolat
-
jaban
joooo, jsi dobrej... ale phone ti davat nebudu, to kdyby jsi chtel treba telefon, o tom bych mozna zapremyslel. Mluvte cesky lidi, nebo si myslis ze jsi tvrdak, kdyz hodis do vety neco malo co umis z anglictiny ?Albert píše:Tak ja te beru za slovo, si hodnej ze ses nabid ze budes delat taxika..jaban píše: Kdyby jste se chteli trochu svezt, myslim tim opravdu svezt, dejte mi vedet a ja vas vezmu na lano![]()
![]()
![]()
Takze: potreboval bych vzit na lano nekolikrat do tejdne, aspon usetrim na benalu..
Kdyztak sem hod svuj phone, abych ti moh kdykoliv zavolat
co máš fiate?, podle toho co píšeš, tak ty určitě to coupé nemáš, neříkám, že je špatný, znám jedno čiplý na 290 PS, já mám taky Fiat, sice je pracovní, ale na popojížďky po Praze mi stačí, ale jako hlavní auto bych to nemusel, hnije to i na fotkách, na leštění a mazlení nic jinýho než e30 bych nechtěl, mám s tím nespočetně zážitků a to, že už sem pár značek vyzkoušel 
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Ale no tak, tak nam teda vsem napis svuj telefonjaban píše:
joooo, jsi dobrej... ale phone ti davat nebudu, to kdyby jsi chtel treba telefon, o tom bych mozna zapremyslel. Mluvte cesky lidi, nebo si myslis ze jsi tvrdak, kdyz hodis do vety neco malo co umis z anglictiny ?
Jinak ujistuju te ze anglicky umim vic nez jen slovo phone

-
Návštěvník
cipem bych taky chtel ziskat 70koniku, nema tam nahodou dva ty cipy, nebo snad tri ?Mazety píše:co máš fiate?, podle toho co píšeš, tak ty určitě to coupé nemáš, neříkám, že je špatný, znám jedno čiplý na 290 PS, já mám taky Fiat, sice je pracovní, ale na popojížďky po Praze mi stačí, ale jako hlavní auto bych to nemusel, hnije to i na fotkách, na leštění a mazlení nic jinýho než e30 bych nechtěl, mám s tím nespočetně zážitků a to, že už sem pár značek vyzkoušel
-
Návštěvník
-
Geby
Re: jooo, Fiat, to je kara !!!!
ZATO NĚMKY TO JSOU HVĚZDY ŘEKL BYCH ,ŽE TO JSOU NEJHEZČÍ HOLKY ZE ŠKAREDINCE.Hanis píše:Italský auto je jak italská holka, obojí stojí za hovnojaban píše:panove, ze si nekoupite poradny auto. A jaky ze ? No Fiata preci, to jsou kaaaary. Zbavte se bavoru, tech plecek a naskakejte uz konecne do poradnych aut, ne !?![]()
![]()
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: jooo, Fiat, to je kara !!!!
O ksichtu se tu nikdo nebaví.Geby píše:ZATO NĚMKY TO JSOU HVĚZDY ŘEKL BYCH ,ŽE TO JSOU NEJHEZČÍ HOLKY ZE ŠKAREDINCE.Hanis píše:Italský auto je jak italská holka, obojí stojí za hovnojaban píše:panove, ze si nekoupite poradny auto. A jaky ze ? No Fiata preci, to jsou kaaaary. Zbavte se bavoru, tech plecek a naskakejte uz konecne do poradnych aut, ne !?![]()
![]()
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Night.chimera
No nevim, nový delty sem se před nedávnem tak nějak trošku náhodou zbavil, navíc to byla 1.8ka v plný palbě, ta má asi o 30 koníků víc než 1.6ka a žádný zážitky kterejma bych se tady chtěl vytahovat sem si z ní neodnesl. Stará Delta byla o poznání povedenější...jaban píše:asi by ji nevadilo, ale je spokejena s lancii deltou 97 a motor pouze 1,6.Albert píše:Hm a tvoje matka ma asi Porsche Boxter vid krabe
on s tim na brzde nebyl ale majitel pred nim jo. Nacpal do toho hrisny penize. Je to cele liznute tuningem od MK motorsport, vykon je tam opravdu jen neco malo pres 400ps. Ja s tim jel jednou, udelal jsem tatikovi 40litrovou spotrebu a kdyz si udelal obrazek o tom jak jsem s tim asi jel, tak to bylo opravdu naposledy.
E36 323i coupé
-
Návštěvník
a ty si myslis, ze moje matka je zavodnik ? Ma 8ventil a 55Kw, jedna se o spotrebu a hlavne se prepravit z bodu A do bodu BPawka G. píše:No nevim, nový delty sem se před nedávnem tak nějak trošku náhodou zbavil, navíc to byla 1.8ka v plný palbě, ta má asi o 30 koníků víc než 1.6ka a žádný zážitky kterejma bych se tady chtěl vytahovat sem si z ní neodnesl. Stará Delta byla o poznání povedenější...jaban píše:asi by ji nevadilo, ale je spokejena s lancii deltou 97 a motor pouze 1,6.Albert píše:Hm a tvoje matka ma asi Porsche Boxter vid krabe