osoba se ZTP
-
protoze mi na sz vice lidi, tak vse funguje tzn vcera sem vse na registru vyrizoval. kdyz sem prihlasoval na ZTP nic se neplati ani prepis a pak sem ihned hlasil na sebe a platil sem 800 za prihlaseni eko se jiz neplati. takze tak to je, je potreba jen plna moc toho kdo ma prukaz ZTP na prihlaseni 2x evidencka na jeho a vase jmeno a 2 pojistky bez tech mi to proste nechteli vzit....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
2x evidenčka - to tam dojedu jednou a řeknu jim ať mě ty lejstra daj 2? samozřejmě za 2x poplatek za evidenčku... ?1flip1 píše:protoze mi na sz vice lidi, tak vse funguje tzn vcera sem vse na registru vyrizoval. kdyz sem prihlasoval na ZTP nic se neplati ani prepis a pak sem ihned hlasil na sebe a platil sem 800 za prihlaseni eko se jiz neplati. takze tak to je, je potreba jen plna moc toho kdo ma prukaz ZTP na prihlaseni 2x evidencka na jeho a vase jmeno a 2 pojistky bez tech mi to proste nechteli vzit....
Já si myslim, že tam budeš muset jet dvakrát. Tenhle tvůj postup je až moc okatej a navíc to potřebuješ mít na 2 různý jména, což nevim, jestli ti dají, ale je možný, že se to liší stanice od stanice.Chuck47 píše:2x evidenčka - to tam dojedu jednou a řeknu jim ať mě ty lejstra daj 2? samozřejmě za 2x poplatek za evidenčku... ?1flip1 píše:protoze mi na sz vice lidi, tak vse funguje tzn vcera sem vse na registru vyrizoval. kdyz sem prihlasoval na ZTP nic se neplati ani prepis a pak sem ihned hlasil na sebe a platil sem 800 za prihlaseni eko se jiz neplati. takze tak to je, je potreba jen plna moc toho kdo ma prukaz ZTP na prihlaseni 2x evidencka na jeho a vase jmeno a 2 pojistky bez tech mi to proste nechteli vzit....
E30 320i 87' Zinnoberrot
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
jasně, asi tam bude lepší zajet 2xMattles píše:Já si myslim, že tam budeš muset jet dvakrát. Tenhle tvůj postup je až moc okatej a navíc to potřebuješ mít na 2 různý jména, což nevim, jestli ti dají, ale je možný, že se to liší stanice od stanice.Chuck47 píše:2x evidenčka - to tam dojedu jednou a řeknu jim ať mě ty lejstra daj 2? samozřejmě za 2x poplatek za evidenčku... ?1flip1 píše:protoze mi na sz vice lidi, tak vse funguje tzn vcera sem vse na registru vyrizoval. kdyz sem prihlasoval na ZTP nic se neplati ani prepis a pak sem ihned hlasil na sebe a platil sem 800 za prihlaseni eko se jiz neplati. takze tak to je, je potreba jen plna moc toho kdo ma prukaz ZTP na prihlaseni 2x evidencka na jeho a vase jmeno a 2 pojistky bez tech mi to proste nechteli vzit....

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Ne, vůbec. Přijedeš tam a řekneš, že chceš dvě evidenčky na stejný auto kvůli ekopoplatku a nazdar. Všichni vědí, o co jde, dokonce i na úřadě, tak netřeba jim mazat med kolem huby. Pro ně je to kšeft navíc a je jim to jednoMattles píše:Já si myslim, že tam budeš muset jet dvakrát. Tenhle tvůj postup je až moc okatej a navíc to potřebuješ mít na 2 různý jména, což nevim, jestli ti dají, ale je možný, že se to liší stanice od stanice.Chuck47 píše:2x evidenčka - to tam dojedu jednou a řeknu jim ať mě ty lejstra daj 2? samozřejmě za 2x poplatek za evidenčku... ?1flip1 píše:protoze mi na sz vice lidi, tak vse funguje tzn vcera sem vse na registru vyrizoval. kdyz sem prihlasoval na ZTP nic se neplati ani prepis a pak sem ihned hlasil na sebe a platil sem 800 za prihlaseni eko se jiz neplati. takze tak to je, je potreba jen plna moc toho kdo ma prukaz ZTP na prihlaseni 2x evidencka na jeho a vase jmeno a 2 pojistky bez tech mi to proste nechteli vzit....

presne tak sem to udelal a udelal 2 evidencky najednou, jenze po prihlaseni na osobu se ztp mi proste tu druhou evidencku nevzali protoze tam bylo starsi datum nez bylo prihlaseni toho ztp, takze sem se nehadal, zajel na evidencku a uz vse klaploChvalda 318iS píše:Ne, vůbec. Přijedeš tam a řekneš, že chceš dvě evidenčky na stejný auto kvůli ekopoplatku a nazdar. Všichni vědí, o co jde, dokonce i na úřadě, tak netřeba jim mazat med kolem huby. Pro ně je to kšeft navíc a je jim to jednoMattles píše:Já si myslim, že tam budeš muset jet dvakrát. Tenhle tvůj postup je až moc okatej a navíc to potřebuješ mít na 2 různý jména, což nevim, jestli ti dají, ale je možný, že se to liší stanice od stanice.Chuck47 píše: 2x evidenčka - to tam dojedu jednou a řeknu jim ať mě ty lejstra daj 2? samozřejmě za 2x poplatek za evidenčku... ?
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- Tom911turbo
jo de to
potrebujes 2evidenčky
1. na osobu s ZTP
2. na sebe
jdou udelat obe zaroven, kdyz se domluvis primo na STK... mě to stalo 1000kč
prindes na urad buď i s osobou ztp, a nebo sam s jejim prukazem a plnou mocí
uřednik to přihlasí napřed na ztp, ani netiskne malej techničak nic, jen to napíše do velkýho, a že je Eko vyřizeno.
pak tam hned napíše tebe,da ti malej TP, zaplatiš 800,- a je to
Zelená karta může být rovnou na tebe
Tak jsem to dělal já..
potrebujes 2evidenčky
1. na osobu s ZTP
2. na sebe

uřednik to přihlasí napřed na ztp, ani netiskne malej techničak nic, jen to napíše do velkýho, a že je Eko vyřizeno.
Tak jsem to dělal já..

E10 1502/1602/1802/2002/2002 Turbo - z každyho kousek
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
díkyTom911turbo píše:jo de to
potrebujes 2evidenčky
1. na osobu s ZTP
2. na sebe
jdou udelat obe zaroven, kdyz se domluvis primo na STK... mě to stalo 1000kč![]()
Tak jsem to dělal já..

Tak teď sem z toho opravdu jalovej. Volal jsem jednomu lofasovi na registr vozidel, jestli to jde tak jak se domnívám. Bylo mi řečeno, že osoba se ZTP by musela mít auto na sebe napsané pořád, vpřípadě, že bych si od něj auto přepsal na sebe bych musel Eko daň zaplatit?.....není to náhodu takhle trochu pikačovina? 

Bohužel nejdeJerrykx píše:ještě jedna: Jde to i s osobou, která vlastní poloviční ZTP?průkaz má
ano, toto je hovadina. Milý pan úředník s tebou chtěl asi vyběhnout a udělt bububu. Zase asi další samaritán nebo coJerrykx píše:Tak teď sem z toho opravdu jalovej. Volal jsem jednomu lofasovi na registr vozidel, jestli to jde tak jak se domnívám. Bylo mi řečeno, že osoba se ZTP by musela mít auto na sebe napsané pořád, vpřípadě, že bych si od něj auto přepsal na sebe bych musel Eko daň zaplatit?.....není to náhodu takhle trochu pikačovina?

No smoke, no fun...

- Tom911turbo
[/quote]
Jakmile se eko jednou zaplatí, tak už se při dalším převodu neplatí [/quote]
přesně tak ,zavolej tam ještě jednou, a řekni mu že potrebuješ napsat na sebe auto a že byvalej majitel byl ztp a jestli teda budeš platit eko nebo ne
ano, toto je hovadina. Milý pan úředník s tebou chtěl asi vyběhnout a udělt bububu. Zase asi další samaritán nebo coJerrykx píše:Tak teď sem z toho opravdu jalovej. Volal jsem jednomu lofasovi na registr vozidel, jestli to jde tak jak se domnívám. Bylo mi řečeno, že osoba se ZTP by musela mít auto na sebe napsané pořád, vpřípadě, že bych si od něj auto přepsal na sebe bych musel Eko daň zaplatit?.....není to náhodu takhle trochu pikačovina?

přesně tak ,zavolej tam ještě jednou, a řekni mu že potrebuješ napsat na sebe auto a že byvalej majitel byl ztp a jestli teda budeš platit eko nebo ne

E10 1502/1602/1802/2002/2002 Turbo - z každyho kousek
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
To v Olomouci máte jiné ceny
Jinak to samozřejmě funguje 2x evidenčka,průkazka ZTP,ZTP-P na úřad s plnou mocí,nebo s majitelem průkazky 800,- přepis a zapíší to v jeden den..
To v Olomouci máte jiné ceny

Jinak to samozřejmě funguje 2x evidenčka,průkazka ZTP,ZTP-P na úřad s plnou mocí,nebo s majitelem průkazky 800,- přepis a zapíší to v jeden den..
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547