Smutné loučení
- thomas_a_anderson
Smutné loučení
Tak a něco, čemu jsem nechtěl dlouho věřit se stalo skutečností. Už nemám E30. Vyměnil jsem ji za ubohejch pár papírků s Masarykem. Nekecám, že jsem uronil i nějakou tu slzu. Ach jo. Bylo to fajn auto. Teď mám pitomou služební filcku combi, 1.3MPi GLXi s klimatizací (paráda, se zapnutou klimou šetřím gumy. Nehrábne a nehrábne).
Naposledy upravil(a) thomas_a_anderson dne 12. 11. 2004 10:37, celkem upraveno 1 x.
...modrá <b>byla</b> dobrá...
- thomas_a_anderson
- thomas_a_anderson
Bohužel k těm "aninenahovnodobrejmpapírkům" budu muset přidat další takový a koupit žaboužrouta, příjmením renault, křestním jménem twingo... Pro mladou, já mám služební filcky....eee...filckU.Mao píše:taky jsem uronil slzu když jsem prodával svýho zbořenýho černýho mazla![]()
to chce vzít ty pěkný papírky ( který jsou sami o sobě k hovnu a ani tu prdel si s nima pořádně neutřeš ) a vyměnit je zase za nějakýho pěknýho mnichovana
mám to vyzkoušený
...modrá <b>byla</b> dobrá...
COOOOOOOOOŽEEEEEEEEEEEEEEEEthomas_a_anderson píše:Bohužel k těm "aninenahovnodobrejmpapírkům" budu muset přidat další takový a koupit žaboužrouta, příjmením renault, křestním jménem twingo... Pro mladou, já mám služební filcky....eee...filckU.Mao píše:taky jsem uronil slzu když jsem prodával svýho zbořenýho černýho mazla![]()
to chce vzít ty pěkný papírky ( který jsou sami o sobě k hovnu a ani tu prdel si s nima pořádně neutřeš ) a vyměnit je zase za nějakýho pěknýho mnichovana
mám to vyzkoušený

to si děláš prdel, tohle bych pro mladou nikdy neudělal a hlavně by to po mě ani žádná nechtěla, v tomhle si vždy udělám doma jasno
member of zewl crew
-