viděl jsem to samý... nějakej borec má zastoupení v CZ a tahá to přímo z anglie... určitě to byl TEC2000 viď, zelenej výplach a černej do oleje... kdybych to neviděl na vlastní oči,tak bych tomu taky nevěřil. přijel taky s nějakym vrakem, změřily se tlaky - KO, nalil a nechal běžet,mezitim ukázal jiný věci, vypustil... po vypuštění se znova změřily tlaky a mělo to lepší hodnoty. po novym oleji a nalití černý plechovky to mělo tlaky všude kolem 12.5BALI píše:Cubrd píše:Já mám zkušenost s ProTec, přijel knám človíček a ukazoval nám vš možné zázraky, taky sem byl skeptický ale přijela nám felda co jela na 3 válce, tlak v jednom ko. Tak sme to tam pro prdel nalily, vyměnily olej a najednou to mělo 8 Barů, jako divil sem se ale asi to funguje

Tec 2000 je to co maj v autokelly. Tohle mělo název ProTec - engine flush ,ě to taky chlápek testoval na golfu, měl sem tam tlaky od 6 až po 9 Barů a po tomhle sajrajtu tam bylo všude 11 takže GO motoru se zatím odkláda, protože přestal žrát i ilej. Ten týpek se jmenuje Kabeláč a prodává tyhle sajrajty jen servisům