Tece tam
Tece tam
Mam problemek: 320 2.0i. Mam, kdyz prsi dost mokro pod baterkou (v motoru) a za ni je jediny prorezli misto v aute. Dost me to sere, moc jsem to jeste nezkoumal, ale nemuze tam tect tou mrizkou pod oknem? Neresil jste to uz nekdo?
Re: Tece tam
me tam teklo pod tim tesnenim kapoty..takze by melo pomoct tu gumu pripepit treba silikonemAkmall píše:Mam problemek: 320 2.0i. Mam, kdyz prsi dost mokro pod baterkou (v motoru) a za ni je jediny prorezli misto v aute. Dost me to sere, moc jsem to jeste nezkoumal, ale nemuze tam tect tou mrizkou pod oknem? Neresil jste to uz nekdo?
5er
Hele dej pod to těsnění silikon. Já to dělal pod těsnění do kufru a paráda.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
co to je ? brrrProx píše:pripepit treba silikonem
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jirka325 Vám tím chce naznačit,že těsnění by se mělo kupovat nové.A vsadím se,že ví i o bezva prodejci náhradních dílůJirka325 píše:co to je ? brrrProx píše:pripepit treba silikonem

Popravde jsem chvili vahal jestli to mam napsat abych neurazil, pak jsem doufal ze si toho nevsimnesJirka325 píše:co to je ? brrrProx píše:pripepit treba silikonem

5er
No jo, vsimnuProx píše:Popravde jsem chvili vahal jestli to mam napsat abych neurazil, pak jsem doufal ze si toho nevsimnes

No jasne, ze vimTweety píše:A vsadím se,že ví i o bezva prodejci náhradních dílů

-