Výplně Plast Coupé černé či Iso a čido do difu
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Výplně Plast Coupé černé či Iso a čido do difu
Nemáte někdo výplně černé na coupé a dif čidlo kulaté konektory
Naposledy upravil(a) Ivo dne 16. 06. 2012 19:52, celkem upraveno 1 x.
Život je jen náhoda .....
Nemám je sice už komplet, ale mám tu jednu velmi pěknou černou přední (patrně pravou) do kupé. Měl bys zájem? Když mi napíšeš mail, můžu ti pořídit fotky.Ivo píše:Výplně předních dveří, mám tam hnědé a chci černé. Mám coupé E30 Plasťák
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Nazdar, tak jsem našel pravou přední výplň černou; foto bys měl mít na mailu. Je sice beze všech pičičand, ale stav je mimořádně dobrý.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz