BMW 114i... to je mi ale novinka
Resite pikacoviny.
E46 316i motor 1.9 vykon 77kW. A taky se s tim zilo....
114i je v soucasny dobe marketingovy krok kvuli reklame cena jiz od XXX penez, nez prijde 110(112)i s turbenym trihrnkem.
Lidi slysi na to, ze za cenu dobre vybaveny fabky dostane skoro stejne vybaveny BMW. Do mesta pro zenskou to staci a v satelitu budou pred barakem stat dve bawa misto fobie a X5ky.
95% z vas si tu jednicku stene nekoupite ani v holote, protoze na ni nemate.
Akorat se utesujete, ze jediny mate zy pravy super spolehlivy bawa...., ve skutecnosti sou to vetsinou vraky.
Ja mam na "modernim" pekaci najeto 170tisic a bez problemu, nepocitam a nikdy nepocital, ze zo vydrzi vic jak 300tisic km.
Ono s tim nepocitali ani v 80tych letech, ze to nekdo bude po 20-30letech udrzovat pri zivote.
Jedinej a zasadni pruser je zpusob mereni emisi, tak jak byl vymyslen "testovaci okruh", je k placi, protoze je odtrzenej od reality a znevyhodnuje vicevalcovy motory s vetsim obsahem, i kdyz stejnym vykonem jako zturbena 1.6-ka.
E46 316i motor 1.9 vykon 77kW. A taky se s tim zilo....
114i je v soucasny dobe marketingovy krok kvuli reklame cena jiz od XXX penez, nez prijde 110(112)i s turbenym trihrnkem.
Lidi slysi na to, ze za cenu dobre vybaveny fabky dostane skoro stejne vybaveny BMW. Do mesta pro zenskou to staci a v satelitu budou pred barakem stat dve bawa misto fobie a X5ky.
95% z vas si tu jednicku stene nekoupite ani v holote, protoze na ni nemate.
Akorat se utesujete, ze jediny mate zy pravy super spolehlivy bawa...., ve skutecnosti sou to vetsinou vraky.
Ja mam na "modernim" pekaci najeto 170tisic a bez problemu, nepocitam a nikdy nepocital, ze zo vydrzi vic jak 300tisic km.
Ono s tim nepocitali ani v 80tych letech, ze to nekdo bude po 20-30letech udrzovat pri zivote.
Jedinej a zasadni pruser je zpusob mereni emisi, tak jak byl vymyslen "testovaci okruh", je k placi, protoze je odtrzenej od reality a znevyhodnuje vicevalcovy motory s vetsim obsahem, i kdyz stejnym vykonem jako zturbena 1.6-ka.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
tak kus pravdy máš určitě...nákupní košíky letos letí, stejně tak i holinky s kytkama. Jednička není vůbec špatná, dokonce je báječná, ale jako každé bmw...jedině se silnějším motorem
ale té interiéry...jééé, jsem strašně rád, že dostaly opět vášeň i do kokpitu a je se čím kochat. Naživo, když v tom člověk sedí, vidí, slyší... osahá si materiály a zalomcuje s tím jak neopatrní majitel. Jedním slovem "paráda"
ale té interiéry...jééé, jsem strašně rád, že dostaly opět vášeň i do kokpitu a je se čím kochat. Naživo, když v tom člověk sedí, vidí, slyší... osahá si materiály a zalomcuje s tím jak neopatrní majitel. Jedním slovem "paráda"
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
no uvidíš, když si sáhneš na té tlačítka s dokonale přesným chodem a na konci ucítíš jenom "tuk"
Až prozkoumeš přihrádku na pití, která víc po ruce už ani umístit nejde, strčíš do ní malou petku s neperlivou vodou a ona se tam ani nehne a zároveň nebrání žádnému čudlíku. Dřevo na které se člověk opravdu chce dívat, které lemuje hliníková lišta pro ochranu rohů. Já seděl v modelu s integrovanými "tajnými" kastlíky pro peněženku/doklady. Kdyby mě to Portorikánec co auto představoval neukázal nemám ponětí. Budíky které vyobrazuji věci jako max. povolená rychlost. Deštový senzor, kterému systém funguje tak, že ani nemáš ani pomyšlení na změnu rychlosti.Volant přesně padnoucí do ruky
http://paultan.org/2009/12/02/interior- ... e-bmw-f10/

http://paultan.org/2009/12/02/interior- ... e-bmw-f10/