Elastomania
hra dobra v jednoduchosti je sila ale my sme s bratrem cely prazdniny hrali multaka v OF resistance a to bylo prospanych dnu a probdelych nocibmwm3 píše:S kámošem jezdíme Multi, jsou tam dva módy, bud se honíte a nebo dojíždíte level tak, že stačí, aby se kytičky dotkl jen jeden a druhý muže jet jinam a stačí, aby se jeden dotknul kytky.. Jeli jsme zatím dva levely, na jednom jsem 11 v ČR a na druhým 20![]()
----------------------:)
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Pošli mi tyhle věci, o kterých mluvíš... DykAnd píše:hra dobra v jednoduchosti je sila ale my sme s bratrem cely prazdniny hrali multaka v OF resistance a to bylo prospanych dnu a probdelych nocibmwm3 píše:S kámošem jezdíme Multi, jsou tam dva módy, bud se honíte a nebo dojíždíte level tak, že stačí, aby se kytičky dotkl jen jeden a druhý muže jet jinam a stačí, aby se jeden dotknul kytky.. Jeli jsme zatím dva levely, na jednom jsem 11 v ČR a na druhým 20![]()
a kdyz uz nas to nebavilo tak sme stahli ruzny addony.. docela sranda projizdet v M5 E39 krajinu posetou ruskymi tanky T-80 a co nejdyl stay alive
http://andreusii.sweb.cz/308-BMW%20M5.zip
je toho spousta skoro vsechno na co si vzpomenes ale nekde si to najdi na webu
je toho spousta skoro vsechno na co si vzpomenes ale nekde si to najdi na webu
----------------------:)