A co vy? Já osobně jsem sice jednáním a chováním naší současný vlády zklamanej, ale kdyby nám měli vládnout komáři spolu se socanama, tak to tady balím a jedu mimo ČR

aula píše:Jo, nelíbí se mi, že je tu riziko nástupu Bolševíka a nechápu Macka, že je ( (KSČ) hází do stejného pytle jako např. ODS.
Po dlouhé době se daří držet schodek na uzdě a to i v době ekonomické krize. Jenže denní kydání hnoje ve zprávách to zamete pod práh.
Kdyby koalice měla nějakou sympatickou mluvčí, která by to nějak lidsky prezentovala, myslím, že by byly preference na jejich straně.
Aha.aula píše:Jo, nelíbí se mi, že je tu riziko nástupu Bolševíka a nechápu Macka, že je ( (KSČ) hází do stejného pytle jako např. ODS.
Po dlouhé době se daří držet schodek na uzdě a to i v době ekonomické krize. Jenže denní kydání hnoje ve zprávách to zamete pod práh.
Kdyby koalice měla nějakou sympatickou mluvčí, která by to nějak lidsky prezentovala, myslím, že by byly preference na jejich straně.
Co konkrétně máš na mysli?Oldman píše:aula píše:Jo, nelíbí se mi, že je tu riziko nástupu Bolševíka a nechápu Macka, že je ( (KSČ) hází do stejného pytle jako např. ODS.
Kdyby koalice měla nějakou sympatickou mluvčí, která by to nějak lidsky prezentovala, myslím, že by byly preference na jejich straně.![]()
![]()
teď jsem málem spad se židle,Aula,toto snad nemyslíš vážně
Že je to celé jenom problém sympatické tiskové mluvčíaula píše:Co konkrétně máš na mysli?Oldman píše:aula píše:Jo, nelíbí se mi, že je tu riziko nástupu Bolševíka a nechápu Macka, že je ( (KSČ) hází do stejného pytle jako např. ODS.
Kdyby koalice měla nějakou sympatickou mluvčí, která by to nějak lidsky prezentovala, myslím, že by byly preference na jejich straně.![]()
![]()
teď jsem málem spad se židle,Aula,toto snad nemyslíš vážně
Takže podle tebe šikovná ukecaná holka vysvětlí důchodcům proč mají pořád míň,vysvětlí nemocnému po operaci že za měsíc marodění dostane 4000,že ODS dělá zákony jenom pro určitou skupinu lidí a to je správné a tak to má být? Pánové,to chce víc se věnovat všeoběcnému dění v politice nejenom tady,ale i ve světě,pátrat po důvodech,příčinách a následcích,ne jednou za půlrok něco přečíst na netu a pak spustit vyděšenej poplach,pánové,hraje se o Vaší budoucnost,ne mojí,já to mám za pár,vy v tom svinstvu budete žít další desetiletí,je na vás vykydat ten Augiášův chlívaula píše:Asi by to nebyli jasní leadři, ale nějaké procento by jim to mohlo přidat. Mluvím teď hlavně o ODS, kterým klesla preference z minulých 20 % (počet voličů při minulých volbách) na nynějších 17 %.
IMO je neschopnost rozumně prezentovat změny a škrty velmi nešťastná. Tak aspoň ses pobavil ne. Hold mám na to jiný názor.