Aky motor do bmw E30 cabrio
-
Aky motor do bmw E30 cabrio
Zdravim vás všetkých,
Dufam že sem nedam duplicitny prispevok ale takuto temu som nenasiel na fore.
Mal by som záujem kupiť si tricku cabrio ale potreboval by som poradit v akej motorizácii.
Na začiatok uvediem ze nemam v plane s tym autom nejak zavodit alebo driftovat. Bohate mi staci na snehu pri nejakom centre (sviatocne) inak cez zimu by spalo v garazi.
Ide mi o to, aby bola slušná spotreba na výkon. Plus by som bol rad keby ste mi dali postrehy aký motor je dobrý do tohto auta s ohladom na servisné náklady atď.
Auto by bolo na výlety kúpaliská atď. A posledná vec aby to nežralo pri rýchlosti 110-120, pretože s ním budem chodiť asi často po diaľniciach cca mimo mesta 65% mesto 35%.
Dakujem za každú trefnú radu k téme.
Autom mám v pláne kupovať zo zahraničia.
dikes
Dufam že sem nedam duplicitny prispevok ale takuto temu som nenasiel na fore.
Mal by som záujem kupiť si tricku cabrio ale potreboval by som poradit v akej motorizácii.
Na začiatok uvediem ze nemam v plane s tym autom nejak zavodit alebo driftovat. Bohate mi staci na snehu pri nejakom centre (sviatocne) inak cez zimu by spalo v garazi.
Ide mi o to, aby bola slušná spotreba na výkon. Plus by som bol rad keby ste mi dali postrehy aký motor je dobrý do tohto auta s ohladom na servisné náklady atď.
Auto by bolo na výlety kúpaliská atď. A posledná vec aby to nežralo pri rýchlosti 110-120, pretože s ním budem chodiť asi často po diaľniciach cca mimo mesta 65% mesto 35%.
Dakujem za každú trefnú radu k téme.
Autom mám v pláne kupovať zo zahraničia.
dikes
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
u bawa v kabriu to mas asi jedno, kazdy bawo zere 10liru, malovalec je sice modernejsi,-beru m40 ale zas odchazeli docela casto vacky a hydra, hodnevalec ma krasnej zvuk, rekl bych ze je spolehlivejsi, ale zas co si budem nalhavat, deda si nekoupil kabrio s 2,5 aby s nim jezdil jen v nedeli do kostela a jeste dodrzoval predpisy, spotreba je u vseh motorizaci 8-12 zalezi na stavu a stylu jizdy, ale proste za me zvuk sestivalce je neprekonatelnej, jedine pak osmivalec co se do e 30 nedaval...tak a ted si vyber
spis nez po motoru bych koukal po stavu, vybave a hlavne funkcnosti, ver ze mit e 30 kabrio plastaka s funkcni! el strechou je sice masirka, ale taky mas zadelan na poradnej pruser a vyhazovani penez, abys tu strechu zas rozchodil , radeji strechu v manualu.....

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

-
Ďakujem ti za rady,
Dakujem ti za postrehy. Takze skorej sa vyvarovat elektrickej, chápem manual sa tazko posere:)
Ohladom výbavy mam predstavu aby to malo:
Abs, servo, central, a elektricke okna(co ma každe) a BC.....ostatnu predpokladám, že nebudem potrebovať..či som na nieco zabudol???
Len by som sa mal zamerať na motorizaciu, pretoze ich je pomerne velka kopa na predaj na zahraničných forach.
V skratke: zobrať m40 alebo r6 predpokladam že 2,5, 2.0 je o hovne-spotreba rovnaka a výkon menší co som sa docital.
priznam sa, že mojim favoritom bola honda crx vti- ale je mensia iba pre dvoch a je to taky polo cabrio a nahod na predok a diely by boli drahsie....
Mám sa este na nieco zamerat???? specialne u e30 cabrio
Dakujem vám za kazde namety..
Dakujem ti za postrehy. Takze skorej sa vyvarovat elektrickej, chápem manual sa tazko posere:)
Ohladom výbavy mam predstavu aby to malo:
Abs, servo, central, a elektricke okna(co ma každe) a BC.....ostatnu predpokladám, že nebudem potrebovať..či som na nieco zabudol???
Len by som sa mal zamerať na motorizaciu, pretoze ich je pomerne velka kopa na predaj na zahraničných forach.
V skratke: zobrať m40 alebo r6 predpokladam že 2,5, 2.0 je o hovne-spotreba rovnaka a výkon menší co som sa docital.
priznam sa, že mojim favoritom bola honda crx vti- ale je mensia iba pre dvoch a je to taky polo cabrio a nahod na predok a diely by boli drahsie....
Mám sa este na nieco zamerat???? specialne u e30 cabrio
Dakujem vám za kazde namety..
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
-
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
Wind je takovej dekl, kterej se dá přes zadní sedadla, a vztyčí se do výše okének. vytvoří tím, aerodinamickou bublinu a do cabria tak ani při 150 kmh nefouká a je to velmi, VELMI pohodlné....
Wind je takovej dekl, kterej se dá přes zadní sedadla, a vztyčí se do výše okének. vytvoří tím, aerodinamickou bublinu a do cabria tak ani při 150 kmh nefouká a je to velmi, VELMI pohodlné....
E39 528it -------- E30 335iC, Opel vectra, Opel corsa, VW polo, E36 318i, E30 318Ci, Citroen AX
-
Hledej : E30 windschott. Najdeš o co se jedná...
pokud jdeš do 318i (m40) tak na BC zapomeň...to bys musel mít hodně velký štěstí
Což se mi nevidí...
pokud jdeš do 318i (m40) tak na BC zapomeň...to bys musel mít hodně velký štěstí

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Tak BC jde lehce domontovat a stekr pro 1,8 dokoupit.. Vybavu bych az tak neresil, spis aby nebylo bourane, orezle.. Planujes nakup v Polsku? Je tam dost kousku na vyber za dobre ceny, ale casto s menenymi motory (SWAP), coz by mohlo otravit na dovozove technicke.
a klidne bych bral i 2,0.. rozdil ve spotrebe je zanedbatelny..
a klidne bych bral i 2,0.. rozdil ve spotrebe je zanedbatelny..
Naposledy upravil(a) Ada_CZ dne 24. 04. 2012 08:53, celkem upraveno 1 x.
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Tak BC se dá vždycky dodělat 

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Jednou tříca, pořád tříca...
Instagram (ECU Garage CZ)
Úprava ŘJ MS41, MS42, MS43, Bosch Motronic, Ecumaster, kdfi
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i

-
Dakujem za príspevky,
Ten windschott sa da prípadne dokúpit a namontovat?? na kolko by to vyslo??
Pozeram klasiku Nemecko, Švajciarsko, Rakúsko a snažím sa najst kúsok aj s hardtopom.
Polska sa bojim:)
Takze z vasek skusenosti vsimat si skorej karoseriu a nebrat ohlady na motorizaciu....BC by kolko stalo keby bol zaujem to namontovat????
Ciže z toho mi potom zostava aby to malo urcite ABS, servo, Central, manual strechu a pripadne ohrievanie sedaciek s windschott.
Aby som to ujasnil hladam kúsok do 2500Eur, do toho neratam prihlasenie a ostatne naklady.
Ten windschott sa da prípadne dokúpit a namontovat?? na kolko by to vyslo??
Pozeram klasiku Nemecko, Švajciarsko, Rakúsko a snažím sa najst kúsok aj s hardtopom.
Polska sa bojim:)
Takze z vasek skusenosti vsimat si skorej karoseriu a nebrat ohlady na motorizaciu....BC by kolko stalo keby bol zaujem to namontovat????
Ciže z toho mi potom zostava aby to malo urcite ABS, servo, Central, manual strechu a pripadne ohrievanie sedaciek s windschott.
Aby som to ujasnil hladam kúsok do 2500Eur, do toho neratam prihlasenie a ostatne naklady.
- alkaba
- Kontaktovat uživatele:
Z Němec by to bylo nejlepší...ale zase ze Slovenska už je to docela daleko
Určitě se dívej spíše na karoserii...
ABS mi přijde jako trochu zbytečnost, hlavně u cabria, kdy se s ním bude jezdit 99% času v létě a tam ti ABS brzdnou dráhu akorát tak prodlužuje.
Dívej se na mobile.de, autoscout24.de, ebay.de, bazos.cz, bazos.sk a http://e30.de/ka/showads.php?catid=5
Hodně štěstí při hledání dobrého kousku
Já třeba namátkou našel tohle: http://tinyurl.com/d9npfkh

Určitě se dívej spíše na karoserii...
ABS mi přijde jako trochu zbytečnost, hlavně u cabria, kdy se s ním bude jezdit 99% času v létě a tam ti ABS brzdnou dráhu akorát tak prodlužuje.

Dívej se na mobile.de, autoscout24.de, ebay.de, bazos.cz, bazos.sk a http://e30.de/ka/showads.php?catid=5
Hodně štěstí při hledání dobrého kousku

BMW E30 320i Turbo
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i
Instagram (ECU Garage CZ)
BMW E46 328i Turbo tour
BMW E12 528i