cena 400,-
osobni predani v Praze nebo dobírka
tel 721883650

Az panacek bude prodavat vlastni vyrobek tak at si ho prodava treba za trojku ale tohle neni jeho dilo a ani se na nem nepodilel...Zavarenec píše:Myslel jsem tím jen "pár" jako kus. S tím že to koupil a nakonec to bude jinak tak to prodává. Nikde nečtu že nabízí víc kusů (párů/sad)...
A navíc pokud Vy to prodáváte za 250kč a prodáváte a on to prodává za 500 a taky to prodává...tak je to jedině Vaše "chyba" v ceně...
Souhlasím s Mácou, až ty Zdeno panáčku budeš provádat i kdyby jen blatník (což nebude tvůj výrobek) tak budeš děsnej vyčůránek.Zdeno. píše:Az panacek bude prodavat vlastni vyrobek tak at si ho prodava treba za trojku ale tohle neni jeho dilo a ani se na nem nepodilel...Zavarenec píše:Myslel jsem tím jen "pár" jako kus. S tím že to koupil a nakonec to bude jinak tak to prodává. Nikde nečtu že nabízí víc kusů (párů/sad)...
A navíc pokud Vy to prodáváte za 250kč a prodáváte a on to prodává za 500 a taky to prodává...tak je to jedině Vaše "chyba" v ceně...
ja spis myslim, ze tady nejde tak o to, ze nekdo prodava neco a jen tovar posune dal, spis Zdenovi jde o to, ze je to vyrobek clena klubu, vyrobeno "za malo" pro lidi co to treba potrebujou a Luckyn to bez ostychu prave na tom samem klubu prodava, mozna taky to ani nemysli spatne, ale proste se to mirne prici moralce. Je to asi neco podobneho, jako ja daruji Zavarencovi pres forum treba blatnik a on ho streli za 500.Zavarenec píše:Souhlasím s Mácou, až ty Zdeno panáčku budeš provádat i kdyby jen blatník (což nebude tvůj výrobek) tak budeš děsnej vyčůránek.Zdeno. píše:Az panacek bude prodavat vlastni vyrobek tak at si ho prodava treba za trojku ale tohle neni jeho dilo a ani se na nem nepodilel...Zavarenec píše:Myslel jsem tím jen "pár" jako kus. S tím že to koupil a nakonec to bude jinak tak to prodává. Nikde nečtu že nabízí víc kusů (párů/sad)...
A navíc pokud Vy to prodáváte za 250kč a prodáváte a on to prodává za 500 a taky to prodává...tak je to jedině Vaše "chyba" v ceně...![]()
Pardnon ale jen sem Strucne polozil otazku a uvedl jiste souvyslosti s timto vyrobkem, material, avary, povrchova uprava a zdroj. O nikom sem nerekl ze je vycuranek, to je az komentar pod tim co jsem napsal. Tod vse.....Zdeno. píše:Nic proti ale snazis se na tomhle prekupnickovani vydelavat ?
Nebyl sem to ja kdo prodavajiciho nazval tak jak nazval ...roman holecek píše:- vycuranek , takovych je tu vic . postradaji smysl tohoto fora.
Ano, diky konecne me nekdo pochopil v cem tkvi myslenkaMax-Max píše:
ja spis myslim, ze tady nejde tak o to, ze nekdo prodava neco a jen tovar posune dal, spis Zdenovi jde o to, ze je to vyrobek clena klubu, vyrobeno "za malo" pro lidi co to treba potrebujou a Luckyn to bez ostychu prave na tom samem klubu prodava, mozna taky to ani nemysli spatne, ale proste se to mirne prici moralce. Je to asi neco podobneho, jako ja daruji Zavarencovi pres forum treba blatnik a on ho streli za 500.
V kazdem pripade vasne nejsou na miste.