BMW 324 td - chcije nafta zezadu z cerpadla
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
BMW 324 td - chcije nafta zezadu z cerpadla
takze sem zjistoval proc mi muj novej tour furt dela louzicky, podle puvodniho majitele chcije vstrik , dneska sem se an to trosku vic podival a chcije vstrik-samozrejme ten ridici
ale ten spis jen vzlina, ma cenu ho vyndavat a zkusit dotahnout? chcije jakoby v tom spoji co je telo vstriku a na nem ten domek do kteryho jsou privedeny trubky prepadu a trubka od cerpadla, ale to me nesere tolik, jako to, ze sem zjistil, ze mi tece cerpadlo, tece to nekde u havy kde jdou jednotlivy trubky ke vstrikum, je tam jakoby spoj, otazka zni, jde to opravit na aute? nebo musi rozvod dolu a cerpadlo ven, a dalsi otazka, je na to nejaka opravna sada? jo, cerpadlo mam asi to elektronicky
v nafte sem uplnej zacatecnik tak omluvte moje "pro nekoho primitivni" otazky 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Zezadu jsou právě do rozdělovací hlavy našroubovány zpětné ventily a teprve na ně jsou našroubované trubky. Tyto zpětné ventily těsní vůči hlavě tuším pouze měděnýma podložkama (nebo o-kroužkama? Už nevim) Tak ty můžou byt vymačkané. Já osobně bych si to zkusil spíš první přetěsnit sám, než bych to odvezl někam pryč za pět tyček 
No smoke, no fun...

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
bosch servis mame v praci, ale proste si to nejdriv chci zkusit udelat sam a ted marodim, tak nemam jak zjistit jestli na to je nejak sada a tak,
to ze to dam v praci udelat je az ta posledni moznost, uz hodnekrat se mi osvecilo, ze co si neudelas sam, tak te jen ojebou a samozrejme znamy jeste vic jak ciziho 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
cerpadlo
Cus stav se u mě na dílně v Krupce už si tam jednou byl pro spojkovy valec. Mám pár tady těch čerpadel rozebranejch tak se muzes mrknout jak to vypadá. Mám i tu pretesnovaci sadu od Bosche. Ale nepovím ti kolik stala dostal jsem ji s nějakým cerpadlem. Je na ní číslo podle kteryho by se to dalo objednat.