Koupim M-technik i. nebo II.. Komplet plasty.
Prosim nabidnete
Dik Filip
608 133 956-prosim SMS klidne zavolam
Koupim M-technik I. nebo II.
Koupim M-technik I. nebo II.
Naposledy upravil(a) Filip dne 06. 11. 2004 21:53, celkem upraveno 1 x.
Mtech I nebo II

To bys měl snad kupovat pode toho, co máš za typ auta (plasťák/chromák). Mtechnik I plasty jsou dělaný na chromáka a na plasťáka je nenapasuješ a naopak, Mtechnik II plasty jsou dělaný na plasta a na chroma půjde napasovat dobře snad jen předek a boční panely, se zadkem si budeš muset vyhrát.
Jinak Mtech II plasty na chromáku jsem už viděl, ale Mtech I na plasťáku ne.

To bys měl snad kupovat pode toho, co máš za typ auta (plasťák/chromák). Mtechnik I plasty jsou dělaný na chromáka a na plasťáka je nenapasuješ a naopak, Mtechnik II plasty jsou dělaný na plasta a na chroma půjde napasovat dobře snad jen předek a boční panely, se zadkem si budeš muset vyhrát.
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
M-technik I by musel jít i s nárazníkama -- ale nevim, jestli jsou na plasťáka bez problémů nabastlit chromácký nárazníky - myslím, že by to mělo jít určitě.Melich píše:Mtech I nebo II![]()
Prahy M-tech I jsou na cokolivěk

BMW The Ultimate Driving Machine
Mtech nemám, bohužel...Filip píše:2 Melich: Mas? M-technik I. nebo M-technik II.????
Ale jak tu píše DAN, kdybys chtěl dávat Mtech I plasty na plasťáka, budeš tam muset nabastlit i ty chromácký nárazníky, Mtech I plasty se dávají právě pod tu gumu co je na chromáckejch náraznících. Prahy tam samozřejmě půjdou.
Jinak Ti doporučuju kouknout na http://www.e30.de, rubrika fotostories.
Sorry, já to myslel dobře, jako aby sis nekoupil něco, co si nebudeš na auto moct dát...Filip píše:P.S.: myslim,ze tu resiTE neco co Vam vubec neprislusi. Tot vse.
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!