E46 318 ci-po autoškole
Tyjo.. kdyz se to furt resi, od zacatku si myslim, jestli to neni tak, ze ho v r. 2008 rozdelal, pak se mu neco stalo, tak to prerusil, pak ho zacal delat znova, v dobe pred pul rokem ho dodelal, a od ty doby nejezdil? ted se pta na auto... nechapu proc kazdyho novyho mladyho kdo chce BMW, tady musi mistni znaly automaticky stirat na cemkoliv se da? ja se tu i obcas bojim neco napsat, abych nedopadl stejne... Nastesti vim vetsinu co potrebuju z praxe, akorat ted uz mi to teda nedalo...
Kdyz jsme na foru, meli by sme si pomahat a mit radost z kazdyho novyho cloveka, co si vrtuli poridi...a ne z nej automaticky delat debila. kdyz se clovek zepta, jestli je to v cajku auto po autoskole, je mi sumak kdy ji delal, reknu mu jo, je, akorat ze zacatku musis davat bacha na zadni nahon, kdyz zatim nevis co to udela.
Napada mi, ze by se nejakej klubovej srazek mel udelat nekde v brodelu, nekterym lidem by to urcite prospelo . neda se prece celej zivot lezet jenom pod autem... ja po takovych reakcich bych si vybral neco jinyho , kdyz bych vahal mezi bmw a necim jinym, kdybych nevedel, ze BMW je proste nejvic. nereknu kdyby to bylo tema e30 po autoskole, to uz je tu milionkrat, ale na 46 se nikdo neptal, tak nechapu proc nemuzete proste odpovedet a pockat jak se rohodne. Kolikrat se fakt divim co dokazou lidi, o kterych sem si myslel, ze jsou v pohode a neco o tom vi, napsat, misto toho aby poradili, jak by jiste zvladli. Nebo to si ty bmw maj kupovat jenom lidi 50+, jenom proto, ze vy jste si na ne az v tich 50ti vydelali? Sorry ale musel jsem, je mi 22 a takle bych se nezachoval, ani kdyz podle nekterych se moje hodnota iq prevali na kladny cislo nejdriv za 20 let. Je tu pro vsechny. Ani nevim pro proc sem to psal v mnoznym cisle, ale treba se najde vic takovejch. Je to jen muj názor.jeste jednou sory ale po tom co jsem precetl cely tema jsem to musel napsat, sry Venco, soudím jen podle toho jak píšeš, v reálu jsi možná úplně jinej. Nechci rejpat, píšu jenom, jak bych se zachoval já

Kdyz jsme na foru, meli by sme si pomahat a mit radost z kazdyho novyho cloveka, co si vrtuli poridi...a ne z nej automaticky delat debila. kdyz se clovek zepta, jestli je to v cajku auto po autoskole, je mi sumak kdy ji delal, reknu mu jo, je, akorat ze zacatku musis davat bacha na zadni nahon, kdyz zatim nevis co to udela.
Napada mi, ze by se nejakej klubovej srazek mel udelat nekde v brodelu, nekterym lidem by to urcite prospelo . neda se prece celej zivot lezet jenom pod autem... ja po takovych reakcich bych si vybral neco jinyho , kdyz bych vahal mezi bmw a necim jinym, kdybych nevedel, ze BMW je proste nejvic. nereknu kdyby to bylo tema e30 po autoskole, to uz je tu milionkrat, ale na 46 se nikdo neptal, tak nechapu proc nemuzete proste odpovedet a pockat jak se rohodne. Kolikrat se fakt divim co dokazou lidi, o kterych sem si myslel, ze jsou v pohode a neco o tom vi, napsat, misto toho aby poradili, jak by jiste zvladli. Nebo to si ty bmw maj kupovat jenom lidi 50+, jenom proto, ze vy jste si na ne az v tich 50ti vydelali? Sorry ale musel jsem, je mi 22 a takle bych se nezachoval, ani kdyz podle nekterych se moje hodnota iq prevali na kladny cislo nejdriv za 20 let. Je tu pro vsechny. Ani nevim pro proc sem to psal v mnoznym cisle, ale treba se najde vic takovejch. Je to jen muj názor.jeste jednou sory ale po tom co jsem precetl cely tema jsem to musel napsat, sry Venco, soudím jen podle toho jak píšeš, v reálu jsi možná úplně jinej. Nechci rejpat, píšu jenom, jak bych se zachoval já

kasak123 píše:Tyjo.. kdyz se to furt resi, od zacatku si myslim, jestli to neni tak, ze ho v r. 2008 rozdelal, pak se mu neco stalo, tak to prerusil, pak ho zacal delat znova, v dobe pred pul rokem ho dodelal, a od ty doby nejezdil? ted se pta na auto... nechapu proc kazdyho novyho mladyho kdo chce BMW, tady musi mistni znaly automaticky stirat na cemkoliv se da? ja se tu i obcas bojim neco napsat, abych nedopadl stejne... Nastesti vim vetsinu co potrebuju z praxe, akorat ted uz mi to teda nedalo...![]()

Ten "matesbmw" přinejmenším píše vědomě nesmysly.
Proč asi?
Kdyby byla pravda, co píšeš:
"...v r. 2008 rozdelal, pak se mu neco stalo, tak to prerusil, pak ho zacal delat znova, v dobe pred pul rokem ho dodelal, a od ty doby nejezdil.."
- pak by musel lhát už tady:
"..10. 05. 2008 00:05 :
matesbmw napsal:
Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,".
Ten plácal tu blábolí, stejně jako blábolil v roce 2008.
Nejde mu ve skutečnosti o nějakou koupi auta a radu.

Dobrý, baví tě domýšlet si okolnosti věcí podle jedný věty. Už jsi tady ten jeho výrok citoval asi 10krát a myslim, že si každej všiml, že jeho zmíněné dva příspěvky postrádaj reciprocitu. Stále mi ovšem uniká, čeho tím chceš dosáhnout? Co by ti měl ten matesbmw, nebo někdo jiný napsat, abys byl spokojenej, nebo tak?Venca píše:Ten plácal tu blábolí, stejně jako blábolil v roce 2008.
Nejde mu ve skutečnosti o nějakou koupi auta a radu.
E30 320i 87' Zinnoberrot
To není jedna věta.Mattles píše:Dobrý, baví tě domýšlet si okolnosti věcí podle jedný věty. Už jsi tady ten jeho výrok citoval asi 10krát a myslim, že si každej všiml, že jeho zmíněné dva příspěvky postrádaj reciprocitu. Stále mi ovšem uniká, čeho tím chceš dosáhnout? Co by ti měl ten matesbmw, nebo někdo jiný napsat, abys byl spokojenej, nebo tak?
Panáček nasypal pochybných výroků víc.
Jen málokdo si všiml, že si výroky odporují - máš patrně lepší postřeh.
Čekám, že napíše, KDY dostal ten řidičák...
.
A tak o tobě toho vím dost - na tebe stačí papírovej plakát...PÁREK píše:No ty jsi tady nasypal taky spoustu kecu. Opres se vzdycky do lidi jen s ucelem buzerovat. Kdyz se te nekdo zepta co vlastne chces slyset, odpovedet nedokazes. To je asi to, na co tu spousta lidi ceka...

Ten člověk mele kraviny. Já pouze postavil do konfrontace jeho výroky a čekám, co poví.
Třeba se jen moc a často plete a zapomíná...

Když se to dozvím, porovnám údaje dál.Max-Max píše:Venco, a kdyz se to teda dozvis a budes s odpovedi spokojenej, co pak? Bude levnejsi chleba? nebo se lidstvo zmeni na spolek vyssi formy inteligence?
neni to jedno, co kde kdo placal, pokud jde jen o takovou blbost?
Chléb samozřejmě nezlevní ani v ČR, ani v SR. Škoda. Nejsem až tak mocný, abych to ovlivnil.
Lidstvo, resp. jeho část se však bude moci dozvědět, který výrok pana "matesbmw" byl chybný.
Je důležité informace porovnávat a nenechat se zavést klamnými výroky....

Re: E46 318 ci-po autoškole
Ty toho moc potvrzovat nemůžeš, protože se moc neorientuješ a nechápeš dost procesů kolem sebe.Venca píše:PÁREK píše: To muzu potvrdit:-D
K věci:
Kdy vlastně panáček "matesbmw" dokončil autoškolu?
Autoškolu jsem ukončil v roce 2011,v roce 2008 jsem dostal dva dny před zkouškama cukrovku a byl jsem to nucenej odložit!
patrim do party lidi kteri zalozili http://www.bmw-club-breclav.ic.cz
Tedy dobrá.matesbmw píše:Autoškolu jsem ukončil v roce 2011,v roce 2008 jsem dostal dva dny před zkouškama cukrovku a byl jsem to nucenej odložit!Venca píše:
K věci:
Kdy vlastně panáček "matesbmw" dokončil autoškolu?
A 10. 05. 2008 00:05 to byla tedy jen taková legrácka, že?
Prostě jsi ty papíry ještě neměl, ale už sis chtěl trochu zamachrovat, že je skoro máš a tvá hlavní starost už byla kára, což...?
viewtopic,p,426489.html#426489matesbmw píše:Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,tak bych potřeboval poradit jaký obsah je pro ty začátečníky nej?O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.Předem díky MOC za radu

-
- člen E30.cz
Hm,no já čekal nějakou výstrahu před rotujícím kardanem,to bude asi systém KERS z Fiatu 128 sportVenca píše:Jo o kardanu...Oldman píše:Já pořád čekám že se dovím něco víc o tom kardanu
No kardan se prej zkroutí po demontáži z vozu.
Kdysi to tu bylo napsaný jako rada někomu, kdo ho chtěl z E30 sundavat.
.

ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
Venco, vis kulovy. Jses jen poloblb, kterej nema zjevne nic na praci. Svym zrejme nezajimavym zivotem a svoji superfilozofii, kterou se kolem sebe ohanis ze sebe delas akorat klauna. Opravdu jsem se snazil porozumnet tvemu jednani, ale ve vysledku jsem pochopil, ze jednat s clovekem tveho kalibru proste nejde. Clovek, kteremu se jakkoli obhajis ba pbhajis svoje nazory a on absolutne nema potrebu neco brat k uvahu proc, co a jak a jeho smyslem je akorat lidi urazet je tady asi pro smich. Kazdej v zivote vypusti volovinu a rekne blbost. Jestli mas potrebu rejt do cloveka, kterej pred ukoncenim autoskoly onemocne a tudiz nemohl autoskolu dokoncit, jses u me neskutecnej ubozak. Ne nechtel zamachrovat. Tesil se asi jako kazdej kluk az dostane papiry a bude moci sednou a jezdit. A vzhledem k tomu, ze to treba mohl mit i v hlave srovnany tak se chtel poradit co a jak udelat aby neudelal picovinu. Tak se na tyhle svoje vyroky uz vyser pac jsi komidiant prvniho kalibru, bez si otevrit plechovku piva, sednout si k TV nova a kritizovat svet a nic nedelat.
Jak koukám tak se to tu mírně více rozjelo,tak to musím uvést na právou míru,předem díky klukům co se mě tu zastávali,nevým proč ten jeden dotyčný musel hned do všech rýpat,ale asik mu kára zrovna nejela..
V roce 2008 jsem nastoupil do autoškoly,dva dny před zkouškami jsem dostal cukrovku,prej ze stresu podle doktorů,dělal jsem 9hodin denně na brigádě,učil se autoškolu,a ještě se učil na opravné zkoušky do školy,po roce co jsem ukončil studium jsem to chtěl dodělat,po týdnu mi instruktor řekl že to dodělat můžu,zaplatil jsem si další jízdy a na zkouškách mě komisař vyhodil že jsem to měl propadlé,zpátky na začátek zaplatit znovu autoškolu jízdy hodný pan instruktor si řekl že mi pomůže,k učebnicím dávají jedno CD mám se to učit z něj,jenomže chyba nejvěčí,došlo ke zkouškám,všechno ok,ale testy ne,samozřejmě jsem šel na další zkoušky,tehdy jsem danné CD znal z paměti,opět u počítačů jsem neuzpěl,nasraně jsem seřval oba komisaře kteří se chytli za hlavu proč se učím z cd ze kterého se nic nenaučim že se mám učit z e-testy.cz došlo mi že jsem byl akorát solničkou na peníze,šel jsem do další autoškoly samozřejmě další prachy a až tam jsem autoškolu dodělal..Takže milí chytrý kamaráde co všechno víš,když z tebe někdo cucá prachy tak se ta autoškola umí o dost prodloužit !!!
V roce 2008 jsem nastoupil do autoškoly,dva dny před zkouškami jsem dostal cukrovku,prej ze stresu podle doktorů,dělal jsem 9hodin denně na brigádě,učil se autoškolu,a ještě se učil na opravné zkoušky do školy,po roce co jsem ukončil studium jsem to chtěl dodělat,po týdnu mi instruktor řekl že to dodělat můžu,zaplatil jsem si další jízdy a na zkouškách mě komisař vyhodil že jsem to měl propadlé,zpátky na začátek zaplatit znovu autoškolu jízdy hodný pan instruktor si řekl že mi pomůže,k učebnicím dávají jedno CD mám se to učit z něj,jenomže chyba nejvěčí,došlo ke zkouškám,všechno ok,ale testy ne,samozřejmě jsem šel na další zkoušky,tehdy jsem danné CD znal z paměti,opět u počítačů jsem neuzpěl,nasraně jsem seřval oba komisaře kteří se chytli za hlavu proč se učím z cd ze kterého se nic nenaučim že se mám učit z e-testy.cz došlo mi že jsem byl akorát solničkou na peníze,šel jsem do další autoškoly samozřejmě další prachy a až tam jsem autoškolu dodělal..Takže milí chytrý kamaráde co všechno víš,když z tebe někdo cucá prachy tak se ta autoškola umí o dost prodloužit !!!
patrim do party lidi kteri zalozili http://www.bmw-club-breclav.ic.cz
Mno drahý matesbmw, ale "mám řidičák" pod tím si průměrně inteligentní člověk představí, že ho máš fyzicky v kapse. Tzn. udělal jsi zkoušky, počkal sis 20 dní a vyfasoval jsi plastovou kartičku.Venca píše:matesbmw píše:Zdravým vás všechny lidi.Plánuju si koupit bmw e36 coupe,ale řidičák mám jen chvíli,a to doslova,tak bych potřeboval poradit jaký obsah je pro ty začátečníky nej?O hubu nejde ta se zahojí,ale auto těžko,nechtěl bych mít po pár měsících nedejbože dnech z auta šrot.Předem díky MOC za radu
Nic jiného pod pojmem "mám řidičák" není. Takže jsi předtím lhal.

Ale to já vím, žes to vše "správně" pochopil.PÁREK píše:...pred ukoncenim autoskoly onemocne a tudiz nemohl autoskolu dokoncit, ..... Ne nechtel zamachrovat. Tesil se asi jako kazdej kluk az dostane papiry a bude moci sednou a jezdit. A vzhledem k tomu, ze to treba mohl mit i v hlave srovnany tak se chtel poradit co a jak udelat aby neudelal picovinu. ...
On bez machráže, jen bez papírů, ale "už je měl doslova chvíli".
Tak si chtěl kapku poplkat, že už jeho hlavní starostí je koupě káry...velkej kluk už, no....

Tak samozřejmě je správné, žes poděkoval klukům, že se tě zastali.matesbmw píše:Jak koukám tak se to tu mírně více rozjelo,tak to musím uvést na právou míru,předem díky klukům co se mě tu zastávali,nevým proč ten jeden dotyčný musel hned do všech rýpat,ale asik mu kára zrovna nejela..
Tak to má být a né jinak. Pomoci a pochválit, poradit hustou káru, poplácat po zádech a pohoda.
A samozřejmě ten jeden dotyčný - no kára mu moc nejde, to víš, pak do všech rýpe. Jsi bystrý hoch!

Je to příběh opravdu krutý, o hrabivosti autoškol a malém hrdinovi, co nasraně seřval oba komisaře.
Jo, jsou to časy! Samý CD, samej PC, furt se něco učit!
Tak možná už jsi autoškolu dodělal a možná ještě ne; a možná se za pár let tady poptáš:
"...Zdravím, kluci, před pár dny jsem dodělal autoškolu a chci si koupit E90 318i, poraďte, není to moc slabý na takovýho makáče, jako jsem já...?"
Tož hodně zdaru a nápadů na pěkné historky...!