Odcizená E30 325i sedan šedá metal Pomóc!!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Golfik

Příspěvek od Golfik » 28. 03. 2012 21:02

Ty voe...tohle když vidím. Jestli máš aspoň trochu možnost tak to nenechej jen tak. A policie že nemůže nic dělat?...to si dělaj prdel nebo maj úpal z jarního sluníčka?

Crazytony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crazytony » 28. 03. 2012 21:38

To je na blití. To jsou takový kurvy že to není možný... :roll:
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic

ALA E30
člen E30.cz

Příspěvek od ALA E30 » 28. 03. 2012 22:10

DonSalieri píše:Co je to doklad o vlastnictví vozidla?? Kupní smlouva kterou si kdokoliv napíše sám??? Jak bys to řešil u aut co nemají doklady a chtěl ho dát do šrotu? Co když tam někdo přiveze rozřezaný kusy aut flexou? Co ho mělo praštit? Že tam někdo přiveze polorozebrany auto do šrotu?? Takovejch aut tam má každej den 10... Nehájím ty svině co to auto ukradly a daly do šrotu, takovejm hajzlům nepřeju nic dobrýho.. Mrzí mě, že se auto našlo v tomhle stavu. Radši bych majiteli zavolal, že jsem auto našel nepoškozený než tohle, to mi věř.. Ale psát tady kecy typu- na majitele šroťáku bych poslal kontrolu až by se posral nebo zmlátil bych ho, tak to mě vytáčí...
Částečně možná máš pravdu,ale přijde ti auto v metle a bez koroze jako rozřezanej vrak?Pochybuju že takovejch tam přijede deset denně.Na autě je vidět že včera jezdilo.Majitel musí bejt tupec.Navíc to tam tutově přivezli nějaký od pohledu zmrdi,cigoši,feťáci apod.Ale jo,proč si přidělávat starosti a problémy. :roll: Auta i majitele je mi líto.
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)

MattyX

Příspěvek od MattyX » 29. 03. 2012 06:46

tvl ja kdyz vezu do smelcu nejaky rezavý dveře a podobnej šrot z aut tak po mě chcou veškerý iniciály :roll: to mi řekni , že dovezou auto , jooo hele najedte s tim na vahu , pohoda , tady mate tri tacy a nazdar ? :shock: nidko neví jejich jmeno , adresu , kdo to byl ? to prostě sorry ale ten borec co to převzal chtě nechtě udělal pičovinu :roll: a jestli ho známe nebo neznáme je jedno prostě když todle neudělal , tak stát se komukoliv znás tak by ho považoval za chuja taky ;) bordel kam se člověk podívá :roll: :?
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
Obrázek

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 29. 03. 2012 07:36

To mi neříkej, že majiteli vrakáče vůbec nepřišlo nic divný...

už jen z týhle fotky : http://www.pixhost.org/show/965/1175123 ... ie0190.jpg

by mě to přišlo hodně divný (podled na ty kotouče, podvozek atp...) ? To nevypadá jako čerstvě vytaženej šrot z rybníka... jak tu někdo psal, jasně to auto ještě den předtím jezdilo...

smlouva : Jak si napíšeš smlouvu že jsi auto koupil, když neznáš majitele?

Majitel vrakoviště měl správně přijmout veškeré potřebné doklady a identifikace právě kvůli tomuhle : zjistí se, že auto je čorka.

Pokud si krádež hlásil na PČR, tak si myslím, že by měli ten šroťák trošku proklepnout?

Také znám jednoho člověka co mi likviduje auta atp... (má od krajského úřadu schválení k eko likvidaci). Když mi tuhle povídal, jaký sankce jsou za co? Malá chyba = pokuta až xx mil kč. Velká chyba = pokuta xx mil. kč + ztráta licence...a tohle je docela dobrá chyba, když přijal auto do sběru bez náležitých informací potřebných k likvidaci... Trošku si nasral do bot
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

DonSalieri

Příspěvek od DonSalieri » 29. 03. 2012 08:21

Jak víte, že majitel kovošrotu nemá žádné údaje???? Pokud vím, vždy chce občanku, jméno a trvalé bydliště.. Navíc tam má kamery, čili musí existovat i záznam kdo to tam přivezl... Ale to už bude takovej českej zvyk, odsoudit a hotovo... :roll: :roll: :roll: Než něco napíšete, zkuste chvíli uvažovat... :evil: Já myslím, že vypatrat pachatele se snad podaří, ale to pokud bude mít zájem nám napíše majitel...

Zavarenec
Brázdim Škarpovič

Příspěvek od Zavarenec » 29. 03. 2012 09:23

DonSalieri píše:Privezli to tam jako zelezo a on to jenom zvazil a vyplatil... Bohuzel to dopadlo jak to dopadlo, ale vinit majitele srotaku je blbost...
DonSalieri píše:Radši už nic neříkám.. Těžko něco vysvětlovat, každý si názor udělá sám, toto právo nikomu neberu...
DonSalieri píše:Jak víte, že majitel kovošrotu nemá žádné údaje???? Ale to už bude takovej českej zvyk, odsoudit a hotovo... :roll: :roll: :roll: Než něco napíšete, zkuste chvíli uvažovat...

Faktem zůstává to, že auto se našlo u něj a on bude muset vysvětlovat, pokud to někdo bude řešit... Nevim proč hned vyšiluješ.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé

pragdejf

Příspěvek od pragdejf » 29. 03. 2012 10:09

škoda auta, škoda intoše. snad se aspon povede z vraku vysápnout podvozek, motor, diferák a podobne, byla by skoda to nechat sesrotovat.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...

Scrat

Příspěvek od Scrat » 29. 03. 2012 13:52

majitel, nebo provozovatel, člověk kterému byla svěřena starost o šrot je povinen zjistit a zapsat skutečné údaje o jménu a bydlišti člověka který šrot dovezl, krom toho musí zapsat jaký materiál a množství v tunách. Takže pokud toto neudělal a policie zjistila, že tento údaj taky nemá. Můžeš se otočit na českou kontrolu životného prostředí pro tvůj kraj a majitel se z této chyby už nikdy nevzpamatuje. Když ho o této události obeznámíš, s radostí prozradí člověka, co auto dovezl

LampionakE30

Příspěvek od LampionakE30 » 29. 03. 2012 17:13

Jestli je ten majitel šroťáku normální, tak si určitě vzal občanku toho zmrda, ale jestli je to nějaká smaška, zkurvenec zfetovanej, tak pro fet udělá cokoli.
Klidně tu odtahovku mohli někde šlohnout a obhlížejí auta, který by se daly natáhnout a odvézt do šrotu, aby měli na fet. Vždyť mohl mít i falešnej doklad, ale když ne a najdou ho nebo tu bandu, tak cítím s Tebou a přijedu si taky kopnout do zmrdů, ty vole tohle je hrozný.
A navíc z takových zkurvenců si nic nevezmeš, je to závislí na sociálkách, takže jedině řádně je zmlátit :evil:
Dej vědět, jak se něco dozvíš. Možná by nebylo špatný na ně udělat takovou past, někde postavit nějakej vrak na podobným místě a vyčkat nebo nevím :roll:
A vyřezali Ti tam z kastle VIN? Nemám slov, tohle se stát mně, tak nevím...
RADOST Z JÍZDY
surová síla M20B25 - sedánek E30
sametový chod M54B22 - touring E39

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci » 29. 03. 2012 17:19

to je snad lepsi to auto nenajit. :?
E30 316i M40 Obrázek

Obrázek

Apple324D
Sponzor e30.cz

Příspěvek od Apple324D » 29. 03. 2012 19:10

tak za autí upřímnou soustrast, to by mě asi složilo, ho takhle najít...... min víken sem vezl vrak do šrotu, nechtel mi to ani vzít páč to vypadalo porád jako auto, prej aspon ufaiknouut střechu a rozpůlit, chtěl po mě veškerý nacionále atd

doufám že ty zmrdi , co to udělali pujdou krást měď pod proudem, kurvy jedny
E30...a sny se plní

koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html

Scrat

Příspěvek od Scrat » 29. 03. 2012 23:51

určitě nějaké údaje musí mít, prostě česká inspekce životního prostředí kontroluje jak se nakládá s odpadem a jeden z paragrafů v odpadové legislativě mluví o tom, že musí bít zdokumentován původce (člověk kterému odpad vznikl), také mu musí bít vydán protokol o tom, jaký odpad firma přijala, podle typu odpadu, původci firma vystaví doklad o tom, jaký odpad zneškodnili/přijali. Prostě musí a jak to neudělá má to za pokutu, navíc když přijdou tak prolistují mnoho a mnoho dalších dokladů, které když nebude mít, není problém uvalit pokutu ve výši 3milionů.

Navíc pokud chceš mít v čr šroták, nebo vrakáč, tak musíš mít jiného mástra přes odpadovou legislatívu a těch v čr moc není a těch pár lidí co to tu v čr dělá a umí... to za 10korunu nedělají, většinou si jich ani běžné firmy nemůžou dovolit

Úplně nejlepší by bylo se s majitelem šrotáku dohodnout, ad ty cenu auta vyplatí. Pokud né, běž s tím regulérně na občansko právní soud a tam to 100% vyhráš, páč on na to auto neměl ani co šáhnout, pokud nevyděl velký techničák, a občanský průkaz majitele odpadu, což určitě neviděl, protože ty ho máš doma v šuplíku a určitě ani na něm nenajdeš razítko "VYŘAZENO Z EVIDENCE" ...dále jakým způsobem

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 30. 03. 2012 00:39

Scrat píše:určitě nějaké údaje musí mít, prostě česká inspekce životního prostředí kontroluje jak se nakládá s odpadem a jeden z paragrafů v odpadové legislativě mluví o tom, že musí bít zdokumentován původce (člověk kterému odpad vznikl), také mu musí bít vydán protokol o tom, jaký odpad firma přijala, podle typu odpadu, původci firma vystaví doklad o tom, jaký odpad zneškodnili/přijali. Prostě musí a jak to neudělá má to za pokutu, navíc když přijdou tak prolistují mnoho a mnoho dalších dokladů, které když nebude mít, není problém uvalit pokutu ve výši 3milionů.

Navíc pokud chceš mít v čr šroták, nebo vrakáč, tak musíš mít jiného mástra přes odpadovou legislatívu a těch v čr moc není a těch pár lidí co to tu v čr dělá a umí... to za 10korunu nedělají, většinou si jich ani běžné firmy nemůžou dovolit

Úplně nejlepší by bylo se s majitelem šrotáku dohodnout, ad ty cenu auta vyplatí. Pokud né, běž s tím regulérně na občansko právní soud a tam to 100% vyhráš, páč on na to auto neměl ani co šáhnout, pokud nevyděl velký techničák, a občanský průkaz majitele odpadu, což určitě neviděl, protože ty ho máš doma v šuplíku a určitě ani na něm nenajdeš razítko "VYŘAZENO Z EVIDENCE" ...dále jakým způsobem
to kvazi vyhrozovani a pak vyplaceni neni spatnej napad. Protoze at uz ma doklad jakej chce kterej si pri vykupu zapsal, zjevne to udelal (pokud vubec) asi jen zbezne a proste to auto soupnul na hromadu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 30. 03. 2012 01:20

kde je majitel? někam zmizel, buď je v lihu nebo mlati majitele šroťaku 8)
Obrázek

ALA E30
člen E30.cz

Příspěvek od ALA E30 » 30. 03. 2012 23:21

Taky bych se pár dní vzpamatovával.
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)

BMW335Ti

Příspěvek od BMW335Ti » 02. 04. 2012 23:53

Zdar kluci, nemám teď moc času na net. Především bych chtěl minimálně moc poděkovat nálezci -DonSalieri-, za nalezení mé 30ci, doufám že se potkáme osobně a pokecáme, auto jsem přijel identifikovat hned pár hodin po nálezu, policie mi moc nechtěla věřit jestli je to zrovna ta moje 30ca, ale můj klíč pasující do zámků vraku je přesvědčil. Nafotily, zajistily, zbytek dostanu zpátky, ještě se mi mají ozvat kdy si to můžu vyzvednout. Další den večer(po práci) jsem byl na policii v Ol, která to vyšetřuje. Policista, který dostal případ přidělen, mi sdělil, že otom zatím nic neví, že to teď dostal k řešení, auto se ztratilo v neděli cca 21.00, do sběrny ho dovezly kolem 10.00 v pondělí, našlo se v ůterý cca 12.00 a policista, který věc vyšetřuje mi v ůterý 21.00 řekne že otom nic neví, tak jsem mu to povyprávěl od začátku. Dorazilo mě, když mi naznačil, že nemám očekávat zázraky, že teď řeší asi 15 ukradených aut. A ještě mi řekl, že se teď někde ztratilo BMW za 800.000,- a že to musí vyřešit, asi mi tím chtěl naznačit, že moje stará šunka nestojí za jeho námahu. Nebo až se vyřeší ostatní... Řekl jsem mu, ať si aspoň zajistí záznam z kamer z té sběrny, než ho přemažou, ať je vidět, kdo a čím to přivezl. Jinak můj názor na majitele sběrny je takový, že když tam přivezly auto, ze kterého je vyřízlé VIN, tak je to jen železo, to se dá předpokládat u starého rezavého vraku, ale když mi dovezou na váhu auto, které je bez koroze, má krásný lak, ATE kotouče a K&W podvozek, tak to asi není něco v pořádku... přece jen je od toho aby vykupoval železo a né aby pátral po tom odkud to železo máš.... nic, čekám jak se rozkýve policie, když budu vědět něco nového, tak napíšu jak to probíhá...

hageen

Příspěvek od hageen » 03. 04. 2012 07:44

BMW335Ti píše:Zdar kluci, nemám teď moc času na net. Především bych chtěl minimálně moc poděkovat nálezci -DonSalieri-, za nalezení mé 30ci, doufám že se potkáme osobně a pokecáme, auto jsem přijel identifikovat hned pár hodin po nálezu, policie mi moc nechtěla věřit jestli je to zrovna ta moje 30ca, ale můj klíč pasující do zámků vraku je přesvědčil. Nafotily, zajistily, zbytek dostanu zpátky, ještě se mi mají ozvat kdy si to můžu vyzvednout. Další den večer(po práci) jsem byl na policii v Ol, která to vyšetřuje. Policista, který dostal případ přidělen, mi sdělil, že otom zatím nic neví, že to teď dostal k řešení, auto se ztratilo v neděli cca 21.00, do sběrny ho dovezly kolem 10.00 v pondělí, našlo se v ůterý cca 12.00 a policista, který věc vyšetřuje mi v ůterý 21.00 řekne že otom nic neví, tak jsem mu to povyprávěl od začátku. Dorazilo mě, když mi naznačil, že nemám očekávat zázraky, že teď řeší asi 15 ukradených aut. A ještě mi řekl, že se teď někde ztratilo BMW za 800.000,- a že to musí vyřešit, asi mi tím chtěl naznačit, že moje stará šunka nestojí za jeho námahu. Nebo až se vyřeší ostatní... Řekl jsem mu, ať si aspoň zajistí záznam z kamer z té sběrny, než ho přemažou, ať je vidět, kdo a čím to přivezl. Jinak můj názor na majitele sběrny je takový, že když tam přivezly auto, ze kterého je vyřízlé VIN, tak je to jen železo, to se dá předpokládat u starého rezavého vraku, ale když mi dovezou na váhu auto, které je bez koroze, má krásný lak, ATE kotouče a K&W podvozek, tak to asi není něco v pořádku... přece jen je od toho aby vykupoval železo a né aby pátral po tom odkud to železo máš.... nic, čekám jak se rozkýve policie, když budu vědět něco nového, tak napíšu jak to probíhá...
POLICIE PRACUJE JAK MÁ JE TO VIDĚT.. :shock: A BUDE HUŘ....
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547

icecold

Příspěvek od icecold » 03. 04. 2012 09:53

tak hlavně že na buzeraci řidičů maji času dost, ale pomoct občanovi to ee :evil:
e36 Lego Packet

DonSalieri

Příspěvek od DonSalieri » 03. 04. 2012 21:57

BMW335Ti: Jasný můžem se sejít a dát pokec... Snad se "pomáhat a chránit" trochu proberou a pachatele chytnou... :roll:

Odpovědět