Tak prej jsem rekl, ze BMW zere 2x tolik co ostatni auta...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Max-Max
Moderátor e30.cz

Re: Mondeo

Příspěvek od Max-Max » 05. 11. 2004 17:37

KuaJa píše:To HANIS: Pokracuj.
Obcas jezdim Mondeem - myslim, ze je to 2001 nebo 02 - je to 2.0 TDCi - 130 HP, skoda, ze je to jeden z poslednich, ktery jeste nemely 6 kvaltu.
Je koupeny s nejakou brutalni slevickou, ale jako novy auto - bylo kupovany v prosinci - za asi 650tisic Kc v plny palbe krome kuze. v tyhle cene mas treba naslapnuty Ochtavky a ap. - Mondeo je proti temhle autum brutalni korab - o tom vubec nepochybuj - nevim, s jakyma autama ve stejny cenovy kategorii ho srovnavas - jestli R Lagunou, P 406, Citron, Passat - nene - v porovnani s temahle autama je Mondeo super kara a proti temhle neni ani tolik poruchova. Podvozkovej asistent je skvela vec - v zime je to jedno z nejlepe ovladatelnych aut, co jsem zkousel.
Mam dojem, ze keby si vedel, kde pan Hanis pracuje, asi by si to s tou obhajobou fordu tak neprehanal.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Fx

Příspěvek od Fx » 05. 11. 2004 17:59

Asi tak :lol:
E39 535i sedan

kuaja - neprihlasen

Ts..

Příspěvek od kuaja - neprihlasen » 05. 11. 2004 18:18

Nevim, kde pracuje - ze by s Fordem? :-)

Ale jinak kdyz mluvim s mechaniky s Peugeotu taky by si to nikdy nekoupila, chlapi od Renaultu by renckem taky nejezdail atp. - ono se dneska setri uplne vsude a Mondeo z myho pohledu neni vubec spatny auto - jizdni vlastnosti, design, prostor ap.

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 08. 11. 2004 08:27

Obcas jezdim Mondeem - myslim, ze je to 2001 nebo 02 - je to 2.0 TDCi - 130 HP, skoda, ze je to jeden z poslednich, ktery jeste nemely 6 kvaltu.
Je koupeny s nejakou brutalni slevickou, ale jako novy auto - bylo kupovany v prosinci - za asi 650tisic Kc v plny palbe krome kuze. v tyhle cene mas treba naslapnuty Ochtavky a ap. - Mondeo je proti temhle autum brutalni korab - o tom vubec nepochybuj - nevim, s jakyma autama ve stejny cenovy kategorii ho srovnavas - jestli R Lagunou, P 406, Citron, Passat - nene - v porovnani s temahle autama je Mondeo super kara a proti temhle neni ani tolik poruchova. Podvozkovej asistent je skvela vec - v zime je to jedno z nejlepe ovladatelnych aut, co jsem zkousel.
Proti novýmu Mondeu nemůže nikdo nic říct, to je pravda.. My ho v práci máme taky, ale ten slabší diesel a jede jako hovado, sice interiér není moc sportovní, spíš se mi nelíbí, ale ostatní je good..

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 08. 11. 2004 09:34

bmwm3 píše:
Proti novýmu Mondeu nemůže nikdo nic říct, to je pravda.. My ho v práci máme taky, ale ten slabší diesel a jede jako hovado, sice interiér není moc sportovní, spíš se mi nelíbí, ale ostatní je good..
TDCi je neštěstí, odcházejí vstřikovače (80 000 km), EGR systémy, věčně blikají kontrolky motoru, kvůli špatným kalibracím, je toho víc. Jízdní vlastnosti jsou možná dobrý pro kravaťáky, ale mě podvozek Mondea nepříjde jako žádnej zázrak, na kolínský se to ve 200 Km/h nedá udržet na silnici a ačkoliv bych to nečekal ještě mě předjela Oktávka. To že to jede jako kráva :lol: :lol: :lol: 318is E30 naplácá Mondeu jak nic, tento test tu i někde dohledáš. Nechci jen kritizovat, ale na nic dobrýho si teď nevzpomínám.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Odpovědět