Prodám 325i cabrio
Prodám 325i cabrio
Prodám BMW 325i cabrio,r.v. 1991,originál plastový typ,plná výbava,černá vyhřívaná kůže,hlavové opěrky i v zadu,elektrická střecha,malý PC/venkovní teplota,čas,atd./muzika,CD,zánovní Alu Borbet,195/50/15 Firestone,ABS,servo,centrál,interier bez jediné vady,velmi pěkný stav,najeto cca 165 tis.km,STK do 2005,tmavězelená metalíza /laguna gr./Cena 169000,- Kč.Tel.602469061.
Naposledy upravil(a) toci dne 04. 11. 2004 22:17, celkem upraveno 1 x.
zdarvim
Jako na rovinu, zájem nemám,nejsou mergle, ale rád bych to viděl, třeba se pozeptal známejch nebo tak.
Mohl by jsi mi sem hodit foto ltlt@seznam.cz docela bych ho chtěl vidět, jak ho popisuješ musí bejt fajnovej.(sorry že tě tím okrádám o čas)
Díky
Mohl by jsi mi sem hodit foto ltlt@seznam.cz docela bych ho chtěl vidět, jak ho popisuješ musí bejt fajnovej.(sorry že tě tím okrádám o čas)

Díky

tak mi posli fotky na Lukas-e21@seznam.cz , a ja je dam na web.Anonymous píše:Amigo:večer ho vyfotím včetně interieru a pošlu Ti to.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
pls taky foto na miguele30@centrum.cz, díky
- Radek_750iA
Re: Prodám 325i cabrio
Nevim proc mam takovej pocit ze tohle kabro znam moc dobre,ale jestli je to z KV tak bylo znamyho. A s tim stavem to neni zas tak uplne 100%.....hur striknutej predek,kuze uz taky neco pamatuje,vejfuk vybrakovanej,tvrdy jak kostitras atd. Jinak auto je to pekny, ale ta cena je trosku,mno....prehnana. Jestli to neni to z tech KV tak se omlouvam,ale myslim ze se nemylim.toci píše:Prodám BMW 325i cabrio,r.v. 1991,originál plastový typ,plná výbava,černá vyhřívaná kůže,hlavové opěrky i v zadu,elektrická střecha,malý PC/venkovní teplota,čas,atd./muzika,CD,zánovní Alu Borbet,195/50/15 Firestone,ABS,servo,centrál,interier bez jediné vady,velmi pěkný stav,najeto cca 165 tis.km,STK do 2005,tmavězelená metalíza /laguna gr./Cena 169000,- Kč.Tel.602469061.
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
fotky se rozhodl posilat jen zajemcum(vaznym)Mazety píše:to Lukas-e21: slíbils fotky na web, gde sou?
to Radek_750iA: píše interiér bez jediné vady
uvidíme co je zač, teda jestli budou fotky
co se tyče toho co tvrdi majitel nemusi byt vždy pravda, ale soudit to nebzudu.
fotky co mi poslal sou foceny na rychl oa v nic moc kvalite
No
No mě přišli fotky celkem férový a auto na nich vypadá dost dobře, jinak nesoudim nesvezl jsem se neviděl na vlastní oči, cena je celkem vysoká, ale má to pěkný kola a jak řikám na fotkách je to auto vopravdu pěkný(dobrej lak, žádná oděrka prostě nic, no třeba když se nikdo sveze zjistí, že ta cena odpovídá).
A dost nebudu se v tom dál šťourat. Každopádně díky za foto, něco takového sem asi čekal.

A dost nebudu se v tom dál šťourat. Každopádně díky za foto, něco takového sem asi čekal.

Amigo: Neposlal bys mi ty fotky? voigts@pctuning.cz
Udelam galerii na webu, aby to bylo pristupny vsem
E39 535i sedan
Fx píše:Amigo: Neposlal bys mi ty fotky? voigts@pctuning.cz
nedelej galerii, nechce fotky zveřejnovat.
aspon ne zatim tyhle..... o vikendu pry nafoti znova
Zdravim příznivce značky a případným zájemcům o moje auto bych chtěl sdělit a požádat je,že s nimi budu komunikovat pouze přes svoji e-mailovou adresu.Nechci totiž číst a už ne vůbec se vyjadřovat k výrokům jelimanů typu Radka 750iA,který se velmi znalecky vyjádřil k autu,které asi nikdy neviděl.Jen pro Tvoji informaci,to auto vybrakovanej výfuk nemá,neni a nikdy nebylo kostitřas a co se týče kůže,tak ta je v luxusnim stavu,lepší bys v tříce těžko hledal.Co se týká ceny,tak to jsi zřejmě srovnával s cabrem,které jsi tu nabízel a vydával za super stav.Zapomněl jsi asi cenu,za kterou jsi ho tak vychvaloval,ale hlavně jsi zapomněl napsat,že to byl uřízlej chromák předělanej na plasťáka,že tam byla přešívaná kůže,záplatovaná střecha a nemělo to ani servo.Asi jsi takový odborník,že jsi možná ani nevěděl r.v.svého auta,tak když budeš chtít,znám předchozího majitele z Č.B.Asi Tě ve škole nenaučili,jaký je rozdíl mezi inzerátem a diskusním forem,nebo ses asi spletl.Kup si tedy ANNONCI,máš tam hodně telefonů a adres majitelů aut,které jistě znáš a určitě jsi je na silnici potkal a tak se můžes ve stovkách případů realizovat.Např.v rubrice Škoda Octavia Ti každý uvěří,žes ji viděl.
- Radek_750iA
Dovol mi prosim abych jako "jeliman" reagoval.....ty zrejme asi neumis poradne cist co jsem napsal??? Precti si to jeste jednou, v klidu a pomalu.....uz? Ja psal ze pokud je to auto z KV tak ze ho znam,znam celkem dobre....a ze pokud neni z KV ze se omlouvam!!! A k prodeji mojeho kabra ja Ti nic netajil! Dokonce jsem Ti tehdy nabidl prohlidku na zvedaku a diagnostiku, ale to si urcite pamatujes.... Ale znovu Ti to napisu jeste jednou, jestli to kabro nepochazi z KV je tato debata bezpredmetna... Ovsem jestli ano, tak jsem chtel "příznivcům značky a případným zájemcům" pouze pomoct.....toci píše:Zdravim příznivce značky a případným zájemcům o moje auto bych chtěl sdělit a požádat je,že s nimi budu komunikovat pouze přes svoji e-mailovou adresu.Nechci totiž číst a už ne vůbec se vyjadřovat k výrokům jelimanů typu Radka 750iA,který se velmi znalecky vyjádřil k autu,které asi nikdy neviděl.Jen pro Tvoji informaci,to auto vybrakovanej výfuk nemá,neni a nikdy nebylo kostitřas a co se týče kůže,tak ta je v luxusnim stavu,lepší bys v tříce těžko hledal.Co se týká ceny,tak to jsi zřejmě srovnával s cabrem,které jsi tu nabízel a vydával za super stav.Zapomněl jsi asi cenu,za kterou jsi ho tak vychvaloval,ale hlavně jsi zapomněl napsat,že to byl uřízlej chromák předělanej na plasťáka,že tam byla přešívaná kůže,záplatovaná střecha a nemělo to ani servo.Asi jsi takový odborník,že jsi možná ani nevěděl r.v.svého auta,tak když budeš chtít,znám předchozího majitele z Č.B.Asi Tě ve škole nenaučili,jaký je rozdíl mezi inzerátem a diskusním forem,nebo ses asi spletl.Kup si tedy ANNONCI,máš tam hodně telefonů a adres majitelů aut,které jistě znáš a určitě jsi je na silnici potkal a tak se můžes ve stovkách případů realizovat.Např.v rubrice Škoda Octavia Ti každý uvěří,žes ji viděl.
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
Radek 750iA : číst neumíš Ty, ale hlavně ani nevíš,jaký je rozdíl mezi inzerátem a pokecem. Protože kdybys to věděl, tak bys psal svoje moudra a názory do jiných rubrik, kterých je na netu spousta.Na inzeráty se většinou odpovídá jiným způsobem,ale to jistě víš. Nikdy jsem neřekl ani nenapsal, že jsi při prodeji svého auta někdy něco zatajoval. Prodej Tvého auta jsem vzpomenul jen z toho důvodu, že tzv.vyvolávací cena byla, jak si jistě dobře vzpomínáš nepochybně větší, než je cena mého auta / pokud nemáš navíc krátkou paměť /. Jako odborník jistě uznáš,že i kdyby obě výše jmenovaná auta byla ve stejném stavu, tak cena originál plasťáka 91 s výbavou,kterou jsem jasně specifikoval je o něco jinde, než cena neorig. BMW s předělávkami,které jsem zmínil. Jak sis jistě všiml, tak byť jsem tyto skutečnosti o Tvém autě věděl a v tom autě jel, nikdy jsem je veřejně neoznamoval. Kromě toho, že neumíš číst, tak jsi tak neslušnej, že se vyjadřuješ k cizím věcem způsobem, který odrazuje možné kupce a vlastně ani nevíš, co je na prodej a v jakém to je stavu. Abys to lépe pochopil, tak si představ, že na těchto stránkách inzeruješ svoje auto, které já jsem nikdy neviděl nebo třeba i viděl, tak na místo abych odpověděl chci nebo nechci atd., tak tam drze napíšu, že to auto asi znám, že s nim byly kdysi tuším problémy, že ten bývalý majitel asi, že ta kůže není vlastně nová a možná i ty noty tenkrát,když se to dovezlo... Víš co se stane? Z dvěstě lidí, kteří si toto přečtou, budou možná tři vážní zajemci, ale po přečtení mého textu okamžitě dva odpadnou,zvláště když půjde o dražší vůz. Tak to prostě funguje a i kdyby jsem byl Tvůj soused a to auto jsi viděl z okna, tak nikdy nemůžeš veřejně napsat, že má špatnou kůži,střechu,lauf atd.,protože jak jistě sám dobře víš, tyto věci se na starších a starých autech mění a pokud Tě prodávající neinformuje, tak to jsou jen kecy a nesmysly. Svědčí to o Tobě samém, nejsi ale sám, tak si to se sobě rovnými dál klidně probírej. Cenu rozebírat nebudu, Tvoje ehm na moji cenu je ve vztahu k Tvému autu rovněž vypovídající. Etika obchodu Ti neříká vůbec nic a tím nemám na mysli to, že někdo prodá auto s malým či velkým ziskem, to je věc nabídky a poptávky. Může to být i v obráceném gardu, tak až budeš třeba věděť na kolik mě to vyšlo, tak to nezapomeň zveřejnit,protože radiovky Tvého typu to jistě uvítají a čím větší tam bude rozdíl v cenách, potažmo můj zisk, tak tím víc budeš zajímavej, já nezajímavej, ale určitě si pokecáte.
- Radek_750iA
Nevim co je vic drze, jestli napsat na verejne forum VEREJNE k inzeratu co o nem vim, a nebo psat SOUKROME ZPRAVY s tim, ze auto je vrak, tak jak jsi TO udelal TY pri prodeji meho kabria!!! A k cene mnou prodavaneho kabria, ty jako urcite velky znalec jiste vis, ze cena kabria je po sezone nizssi nez pred sezonou, nebo tomu tak neni??? A ty jako velky znalec jiste vis co znamena PLNA VYBAVA, ja mel vzdy za to ze je v ni aspon klimatizace, velky BC........A naposledy pisu, ze pokud toto Tve kabrio nepochazi z KV je tato debata bezpredmetna......Mozna by stacilo napsat ze auto nepochazi od Petra S. z KV.....
Chci vám jen oznámit, že prodej cabria už neplatí. Pokud bude znovu nabízeno, tak to bude pouze v ryze inzertních rubrikách, do kterých nemá přístup určitý druh lidí a jeho cena bude také jiná /bude přímo adekvátní ceně v SRN za stejný kus a noty/. Jsem si vědom, že ceny cabrioletů jsou po sezoně o něco nižší, ale také vím, že ceny bastlů a přeřízlých aut jsou a nebo by měly být nízké neustále. Předpokládam, že pro řadu zájemců je zajímavější originál 91 po sezoně za cenu, která je nižší než cena bastla 89 v sezoně. Pokud ho ale někdo nevydává za plasťáka s přestavbovými papíry. Co se týká mnou nabízeného cabria tak jen doplním, že klimatizaci nemá a ani jsem ji neuváděl / tak tedy jinak-plná výbava bez klimatizace/ , dále má malý PC,ten jsem tam napsal, ale pokud se do E30 dělal i velký PC / to opravdu nevím/, tak opravuji PLNÁ VÝBAVA BEZ KLIMA A VELKÉHO PC S DOKLADY NA CABRIOLET. Děkuji všem za podpůrné e-maily na moji soukromou adresu. Toci.