Mám E30 audio trojúhelníčky s origo výškovými repro z původní fabrické montáže.
Dotazy zní :
1) jak nejlépe nedestruktivně vyndat origo repro, které je tam zalepeno?
2) origo reproduktor má kolem sebe plastový nákružek, do kterého je vlepen a tento nákružek je zase vlepen do tělesa trojúhelníčku (barvou a strukturou plastu vypadá, že by mohl být součástí tělesa trojúhelníčku, ale je tam nějaké relativně tvrdé lepidlo). Je tento plastový nákružek součástí reproduktoru a reproduktor se vyšťouráním lepidla vně nákružku vyndá i s tímto nákružkem a nebo se vyšťouráním lepidla uvnitř nákružku (mezi nákružkem a magnetem reproduktoru) vyndá samotný reproduktor a plastový nákružek zůstane součástí tělesa trojúhelníčku a do něj se následně zasouvá nový reproduktor?
Snad jsem to posal dostatečně srozumitelně - raději se zeptám, nechtěl bych něco zk...it.
Děkuji za rady.
desp sen.
E30-origo výškové trojúhelníčky
E30-origo výškové trojúhelníčky
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
Ahoj,já jsem to předělával 2x,a poradím,že to chce teplo,cit v rukách a hodně trpělivosti.Původní repro jsem normálně destruktivně vyloupl,a ten zbytek ohřál,a tak dlouho namáhal až povolil a co si pamatuju tak na požadovaný rozměr nového repro dopiloval.Ale tak aby zůstala drážka pro kovovou přížku ve které drží.Tak hodně trpělivosti a hlavně nééé nožem

Zůstane,po demontáži jsem měl v ruce magnet s cívkou a membránkou,pak jsem pokračoval dáldesp píše:Děkuji za odpověď, ale stále jsem z té odpovědi nějak nepochopil, zda-li je plastový nákružek součástí reproduktoru a nebo po destrukčním vyndání původního reproduktoru tam ten nákružek zůstane.
desp sen.