EKO,,
- radio.shift3r
..což je podle mýho názoru naprosto v pořádku.Dan td píše:Od ověřených zdrojů mám info, že se v současné chvíli příslušné orgány zaměřují na převody "na kšeft"..
Když má někdo invalidní babičku a přihlásí si přes ní 1-2 auta, tak fajn, v pohodě. Ale aby si z toho kdejakej "invalida" udělal defakto živnost, to už je trochu zhovadilost. Ty uvozovky jsou tam záměrně, protože by mě zajímalo jestli alespoň 50% lidí s ID je opravdu invalidních, zbytek jsou nemakačenka/cikáni/milionáři (aneb u aut nad 2 mega je kripl cedulka nepsanou součástí povinné výbavy).
Sorry za OT, nicméně dotaz už byl zodpovězen, tak to snad nikomu/ničemu nevadí.
A pokud ano, tak ať si políbí..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- methodman421
-
myslím že zde jde hlavně o ekopoplatek a ne kartičku kvůli parkování za oknem....Ekopoplatek je zhovadilost....Albert píše:..což je podle mýho názoru naprosto v pořádku.Dan td píše:Od ověřených zdrojů mám info, že se v současné chvíli příslušné orgány zaměřují na převody "na kšeft"..
Když má někdo invalidní babičku a přihlásí si přes ní 1-2 auta, tak fajn, v pohodě. Ale aby si z toho kdejakej "invalida" udělal defakto živnost, to už je trochu zhovadilost. Ty uvozovky jsou tam záměrně, protože by mě zajímalo jestli alespoň 50% lidí s ID je opravdu invalidních, zbytek jsou nemakačenka/cikáni/milionáři (aneb u aut nad 2 mega je kripl cedulka nepsanou součástí povinné výbavy).
Sorry za OT, nicméně dotaz už byl zodpovězen, tak to snad nikomu/ničemu nevadí.
A pokud ano, tak ať si políbí..

- Sau
- Kontaktovat uživatele:
methodman421 píše:Albert píše:. protože by mě zajímalo jestli alespoň 50% lidí s ID je opravdu invalidních, zbytek jsou nemakačenka/cikáni/milionáři (aneb u aut nad 2 mega je kripl cedulka nepsanou součástí povinné výbavy).
:D hezky napsáno ale bohužel je to pravda
Souhlas.
Akorát doplním, že kartičky invalidů dostali po změně co proběhla před pár rokama (snad kvůli sladění práva s EU) aj ti co dřív měli enom trojuhelníky. Tj, neinvalidní, ale enom se níženů pohyblivosti. A těch bylo ve srovnání s klasickýma invalidama nesrovnatelně víc. Proto sa dnes zdá že je invalidů tak moc, neexistuje rozlišení opravdových invalidů a těch enom míň mobilních, jak dřív.
Říct lidem, že jezdíte v Audi je jako sdělit jim, že máte virus eboly, a chystáte se kýchnout.