Dobře, máte všichni pravdu, ale pořád tu mám hodně ale...
1) taky jsem pořád neplatič, protože jsem línej to poslat (ale dokopu se

) nicméně doufám, si za to nikdo nekoupí cíga... Vím kolik stojí hosting na rok, vím kolik je možný dostat z 1 reklamního banneru (a to tu jako neplatič nevidím jen 1) a vidím kolik lidí tu platí i víc než jen "základní" poplatek. (jo jasně četl jsem všechno, četl jsem na co všechno se ty peníze použijou a naprosto s tím souhlasím a pošlu je, ale ....) ale že třeba bazar je omezenej na počet inezrátů pro neplatiče? uuuu
2) ve všech svých inzerátech, co považuju za bordel jsem do nadpisu smazat napsal, v některejch už docela dávno, ale nepičuju tady že je někdo línej to smazat, to vůbec ne, jen jsem to nenapsal tak, jak jsem měl a vyznělo to asi špatně, soooorrryyyy. Já si nestěžuju na to, že to není hned, to po nikom nemůžu chtít, když za to neplatím že? Původně jsem to myslel tak, že mě zajímalo KOLIK moderátorů je tu na celý fórum a tak, informativně pro mě a hned sem špatnej.
3) ten prohřešek s těma kolama jsem sám uznal hned, tak jako jsem se rovnou omluvil a poprosil o přesunutí, prostě jsem ten den dával 3 inzeráty po sobě a překlep sem se, bohužel sám si to tu smazat nemůžu, tak musím otravovat moderátory.
Chtěl bych k tomuhle bodu říct, že vlastně si za to můžete sami, když si to člověk sám po sobě smazat nemůže, jen si přiděláváte práci a já jsem pak za blbce.
Ta nába, to je trošku diskutabilní, pokud byla homemade (jakože jsem to na 100% neřekl) tak byla z origo e30 volantu a byl na ní nápis BMW, tudíž pro mě je to stále díl z bmw e30 pro BMW E30, proto jsem to racionálně dal do kategorie kam jsem to dal. Kdyby to byla nába z ochcávky, tak jí tam nedam (to bych vám jí sem radši ani necpal).
Nechci se tu dohadovat a slovíčkařit, kašleme na tu část s inzerátama, každej si myslí svoje a nemá to stejně smysl.
Takže: veřejně se omlouvám všem, kterým se můj námět k foru dotkl a vzali si jej osobně. V tu chvíli jsem byl spíš zvědav nad tím jak to tu funguje, než abych někoho prudil za to, že mi smazal příspěvek v pokecu týkající se aut ale DLE MNE rozhodně nepatřícího do techniky (ptal jsem se na zkušenosti s větším et než je origo a možné problémy s policií a stk) ale opět je to diskutabilní. Tenhle topic mi byl smazán asi během 2 hodin, zatímco inzerát kde jsem sháněl auto tu stále mám
(jo sorry, koukám že toho 8.12. kdy jsem tam přepisoval nadpis na smazat jsem se upsal a napsal smazatK) nicméně po zadání "smazat" do hledání to stále najde.
Já vim, co to je udržovat v chodu forum podobnejch měřítek ale s průměrnou věkovou kategorií o 10 let níž, takže si troufám tvrdit, že tady musí být moderování procházka rájem. To, že se občas někdo uklepne, přepíše, splete, to mi přijde lidský. Ještě jednou se omlouvám.
Tím bych rád ukončil nechtěně rozdmýchnutou debatu o inzerci, platičích a moderátorech, jsem rejpal, klidně mi to dejte jako titul pod jméno nebo jak chcete, už to dá nechci řešit.
Jenom ze zvědavosti ARMANe, jak se přesně projeví stránka s 20ti embed videama na slabším počítači? Přecijen, po otevření stránky se nenačítá video, pouze 1 screen sloužící jako link, kterym se terpv spustí samotný načítání toho jednoho videa nebo po dalším kliknutí přesměrování přímo na video na ytb ne? Já teda nevim, ale i když si pustim stránku s 20ti naembedovanejma videama na mobilu, at už HSPDA nebo EDGE, tak žádnej rozdíl oproti PC nepociťuju... A to nemam žádnej supermoderní telefon a edge neni nijak rychlý... Při načítání stránky má dle mě hlavní roli rychlost připojení, výkon počítače, hlavně teda cpu a gpu se může projevit až při přehrávání třeba fullHD 1080p videa. (Můj názor, nejsem ajťák)
Já jen že se mi embed videa na forech dost líbí, přijde mi to přehlednější, když si ho můžu hned pustit a třeba okomentit, než otevírat další okno, pak se zas vracet zpět na forum... Hlavně u sebe pociťuju lenost otevírat samotnej link do novýho okna, hlavně teda u fotek, videí se tu zatím tolik neobjevuje, ale to má každej asi jinak...
A když vidim, jakej sloh sraček jsem tu zas vyplodil, tak tenhle topic prosím tě zamkni nebo smaž, nechám si svoje návrhy a rejpáníčka pro sebe a bude klid