network marketing
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
v jiném vláknu (zajímavosti na prodej BMW) píše autor inzerátu k tomuto prodeji:
"to je moje, neptejte se proc je takova cena Smile)) vim ze to za to vzivote neprodam.. ale zkousim to na tatu ze to auto stejne nikdo nebude chtit a doufam ze si ho budu moci nechat Twisted Evil
PS: dneska musim predelat popis.. psal jsem to v noci hrozny.."
"to je moje, neptejte se proc je takova cena Smile)) vim ze to za to vzivote neprodam.. ale zkousim to na tatu ze to auto stejne nikdo nebude chtit a doufam ze si ho budu moci nechat Twisted Evil
PS: dneska musim predelat popis.. psal jsem to v noci hrozny.."
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo tam se dají potkat pěkní slizáci. Za mě doporučuju předvánoční seminář Amway, byl jsem tam jednou (nevěděl jsem o co jde a bývalýBOOST píše:OVB to mě už tolikrát pobavilo, ale je vidětm, že pořád se najde spousta lidí, kteří na to skočí. Kousek od mého bydliště bylo v jednom baráku na pronájem patro. Potom cedule zmizela a většinou v neděli kolem parkovala spousta aut a vždycky dorazilo Maserati coupe. Říkal jsem si, co to je, až jednoho dne mě řidič Maserati zdraví a já koukám, že to je jeden kluk, kterýho znám z posilky před pár lety, v současný době mu je tak 25 let. Tak jsem se poptal pár lidí a když jsem se dozvěděl, že to je OVB a že dělá "bílýho koně", tak jsem se tomu musel akorát smát. Přijde mi, že ty co odolávají a nechtějí se nechat ukecat sveze v Maserati a oni pak podepíšou všechno. Vždycky totiž někam odjel a za chvíli přijel. Už se tam objevila i nová šestka, nějaký mergly, mladý nagelovaný cucáci v saku a pak spousta lidí v ošuntělých oktávkách, renaultech, a ostatních 20 let starých pekáčích, je mi těch lidí celkem i líto, ale každý svého štěstí strůjcem.

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
Jen velmi slabý čajík.Semry píše: Jo tam se dají potkat pěkní slizáci. Za mě doporučuju předvánoční seminář Amway, ...
Jsou lepší.
Např. "finanční poradenství" navázaný rovnou na sektu s velice propracovanými metodami, žádný trubky jehovistický.
Zvenku to vypadá jak normální firma. Dokonce podporuje moc a moc potřebné sociální programy, boj proti různým zlům, pořádají přednášky pro mládež atd.
V Čechách mají zatím jen cca 4 centra, na Slovensku ovšem dvojnásobek.
Pokud si je někdo chce testnout, doporučuju skončit, jakmile bude poplatek za cokoli ve čtyřmístné částce. Slabší kus by už nemusel umět vycouvat....

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
hosi hosi.. musim se Vam jenom a jenom smat, jste pekny cu*aci nekteri z Vas.. ale jestli je to opravdu tak velkej problem, tak budiz ale myslim si ze to ze tata ma problemy ve firme je v dnesni dobe "normalni" a ze jsem mu chtel pomoct aby jeho firma nezkrachovala, to je vec druha, a sorry ze mi to neutahne jen talkfusion... jste pekny svine... a jestli si koupim jestenejaky BMW jakoze si ho stejne nekdy poridim, tak rozhodne o tom nebudu psat na tenhle "klub" protoze tohle... ty vole..
Tel. : 725952979
Zlatej chlapečku, tady seš na fóru, kde se žádný "banování" jako na pubert-pokecech nepraktikuje.Dzitro píše:a klidne si me zabanujte, aspon ukazete jakou mate povahu ty vole.. je mi to u prdele, ale nechat si srat na hlavu, to neni to pravy orechovy pro me.. spousta lidi by si rekla neco jineho nebo spousta lidi me chape a vy takhle.. rofl... jeden velkej "KLUB"![]()
![]()
Jsou tu naštěstí jiné prostředky....

Dzitro píše:...tata ma problemy ve firme je v dnesni dobe "normalni" a ze jsem mu chtel pomoct aby jeho firma nezkrachovala, to je vec druha...
Tak to si vážně obětavej pomocník...Dzitro píše:...vim ze to za to vzivote neprodam.. ale zkousim to na tatu ze to auto stejne nikdo nebude chtit a doufam ze si ho budu moci nechat

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
... to bylo jeste kdyz jsem hodne nechtel, ale kdyz ted vidim jak to opravdu je.. rozhodnuti je jine..Tony píše:Dzitro píše:...tata ma problemy ve firme je v dnesni dobe "normalni" a ze jsem mu chtel pomoct aby jeho firma nezkrachovala, to je vec druha...Tak to si vážně obětavej pomocník...Dzitro píše:...vim ze to za to vzivote neprodam.. ale zkousim to na tatu ze to auto stejne nikdo nebude chtit a doufam ze si ho budu moci nechat
ale nebudu se tu ospravedlnovat.. to je jedno.. proste auto je na prodej rikejte si co chcete...
mmm krasnyVenca píše:Zlatej chlapečku, tady seš na fóru, kde se žádný "banování" jako na pubert-pokecech nepraktikuje.Dzitro píše:a klidne si me zabanujte, aspon ukazete jakou mate povahu ty vole.. je mi to u prdele, ale nechat si srat na hlavu, to neni to pravy orechovy pro me.. spousta lidi by si rekla neco jineho nebo spousta lidi me chape a vy takhle.. rofl... jeden velkej "KLUB"![]()
![]()
Jsou tu naštěstí jiné prostředky....

Venco, musim ale uznat že to bylo něco! Za celou dobu jsem se nedozvěděl co Amway vlastně dělá a jak ten bussines probíhá, všem okolo však svítili oči (dlouho jsem nic takového neviděl), tancovali amway taneček, zuřivě poskakovali a vstávali ze židlí.... Já seděl, čili tlak jako hovado. Čím déle to trvalo tím více nováčků to dělalo s nimi. S jednou minipřestávkou jsem ke konci už byl uplně vyřízenej, že bych tomu snad podepsal i papír, pár z nás ještě sedělo ale spočítal bych to tak do deseti, zbytek byl v euforii. Po skončení jsem se k tomu krátce vyjádřil, načež se na mě všíchní sesypali a opět jsem byl vystaven tlaku. Zbytek byl nekompromisně válcován okolím, odolalo jich opravu málo, zbytek si byl jist, že právě rozjeli úspěšný bussines. Odpotácel jsem se do auta a jel jsem pryč.Venca píše:Jen velmi slabý čajík.Semry píše: Jo tam se dají potkat pěkní slizáci. Za mě doporučuju předvánoční seminář Amway, ...
Jsou lepší.
Např. "finanční poradenství" navázaný rovnou na sektu s velice propracovanými metodami, žádný trubky jehovistický.
Zvenku to vypadá jak normální firma. Dokonce podporuje moc a moc potřebné sociální programy, boj proti různým zlům, pořádají přednášky pro mládež atd.
V Čechách mají zatím jen cca 4 centra, na Slovensku ovšem dvojnásobek.
Pokud si je někdo chce testnout, doporučuju skončit, jakmile bude poplatek za cokoli ve čtyřmístné částce. Slabší kus by už nemusel umět vycouvat....

EDIT: Onehdát jsem měl třikrát havarované Mitsubishoi Galant 2,5 V6 s nefunkčním 4tým převodovým stupněm takže jsem alespon pěkně svezl (na trojku)

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla