Zmizely doklady na 318 nebo 316i
Zmizely doklady na 318 nebo 316i
Asi před měsícem sem začal shánět doklady a normalně doteď je nemam.V anonci jsem narazil asi na 5 ale buď byly pryč nebo za ně chtěl 23tisic. Když jsem si před rokem stavěl bawo tak jsem si mohl vybrat a všichni byly v Praze nebo poblíž a teď jsou všechny neznamo kde. To jsem teda zvědavý kdy se něco objeví. Kdo na něco narazíte do 15tis. Tak mi dejte vědět.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
ze bych bouchl papiry, kola a vse co ma cenu a bawo poslal na vrakac? 
EDIT: Je to jedna z variant... mam tu proste auto, docela ho potrebuju prodat a... popravde, tohle by mozna hodilo vic, i kdyz tak nejak proste casem... akorat ze nemam kde skladovat ty dily... Takze pokud by se nekdo s nekym dohodl, ze treba jeden veme papiry a druhej komplet auto + pekny letni GoodYearky na letnich + celkem zanovni zimni na plechu, tak tu vidim pomerne realnou sanci...
EDIT: Je to jedna z variant... mam tu proste auto, docela ho potrebuju prodat a... popravde, tohle by mozna hodilo vic, i kdyz tak nejak proste casem... akorat ze nemam kde skladovat ty dily... Takze pokud by se nekdo s nekym dohodl, ze treba jeden veme papiry a druhej komplet auto + pekny letni GoodYearky na letnich + celkem zanovni zimni na plechu, tak tu vidim pomerne realnou sanci...
E39 535i sedan
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
ZrádčeFx píše:ze bych bouchl papiry, kola a vse co ma cenu a bawo poslal na vrakac?
Život je jen náhoda .....
To se uvidi, zas jsem limitovanej mistem v garazi... Kdybych koupil 750iL a pak dostal v garazi misto, jako mam ted, tak si tam muzu chodit tak akorat zametat, protoze tam zajizdim se 406kou stylem u pravyho predniho rohu je jeste pul centimetru a mezi bokem auta a sloupem taky (nebo taky ne, roh uz to jednou trosku odnesl skrabancem)
E39 535i sedan
Re: Zmizely doklady na 318 nebo 316i
taky sem si říkal, že nejsou, měl sem auto z rajchu 2 měsíce v garáži a ono nicHerák píše:Asi před měsícem sem začal shánět doklady a normalně doteď je nemam.V anonci jsem narazil asi na 5 ale buď byly pryč nebo za ně chtěl 23tisic. Když jsem si před rokem stavěl bawo tak jsem si mohl vybrat a všichni byly v Praze nebo poblíž a teď jsou všechny neznamo kde. To jsem teda zvědavý kdy se něco objeví. Kdo na něco narazíte do 15tis. Tak mi dejte vědět.
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
No je to pěkně na nic.Pořad hledám a hledám 
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
A jeste k tomu tohle jo.No to je teda husty.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Jirka325 píše:To rika ten pravejAnd píše:chytrymu napovez a blbyho nakopniTakze az tady v praglu konecne dohodnem na tebe tu trestnou vypravu do Brna, tak si vsichni mame vzit kanady, ze ?
![]()
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
1,6 M10 se dávaly i do plastu, akorát si někdo poplet KW a PSMazety píše:a navíc ty doklady sou divný, byl to plasťák, vin pochází z chromáka 1,6 M10, r.v. je 89, a motor má psán výkon 100 kw, co je to zač to teda nevím
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power