dovoz z DE?
dovoz z DE?
čus BMW maniaci .. chci se zeptat máte někdo zkušenosti s dovozem z německa ? co je potřeba všecko vyřídít abych to sem mohl dotáhnout ? .. našel jsem plno stránek lidí co dovoz zajistí, ale nechce se mi zbytečně platit lidi navíc, když si pro to můžu zajet sám akorát že nvm jaké papíry k tomu vyřídit ,,. leda co vím je, že musí byt nějaka převozní značka a tim to asi tak haslo ..jo a při konečné ceně vyplatí se to vubec ? ?nebo radši zustat a hledat něco na domácí půdě?.. moc dik za veškere info či rady nebo tipy .. mějte se krásně a ať to jezí ČUS... 

Podívej se všude na netu je toho popsáno tuny co je vše potřeba vyřídit.
Odhláška v DE + převozky (nebo plato).
v ČR dovozová TK + EM
český TP a eko daň.
Odhláška v DE + převozky (nebo plato).
v ČR dovozová TK + EM
český TP a eko daň.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
http://www.prevozniznacky-praha.cz/1flip1 píše:prevozky koupis uz i v cr....u brna se mi zda....
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Co to má bejt za zlodějárnu ???
Převozky v DE jsem kupoval 30ti denní za 120€ tušim...tady chtěj za 5denní.

Převozky v DE jsem kupoval 30ti denní za 120€ tušim...tady chtěj za 5denní.
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
tak vydelavat nekde musej.
Jinak prevozky v DE jsou jednoduchy, jsou dvoje zluty a cerveny, zluty na 5 dni, neni potreba nic o aute tzn daji se koupit kdekoliv po ceste. Dostanes zelenou kartu na ni si potom vypises myslim VIN, cena bejvavala 4 roky zpet asi 70 euro. Cerveny na mesic je potreba technicak od auta prevozka se dela primo na auto. cena cca 120 Euro (navyseni je tam diky delsi pojistce) Nenechat se ojebat a dostat zelenou kartu!!!
Nechaji se udelat temer v kazdem i mensim meste (ne vesnicka) nemci bejvat ochotny bud zajet s tebou nebo zjistit ti adresu. Obcas je tam borec co to za tebe za 20 euro vyridi. Ale je to myslim zbytecny. Pokud vezes auto na plataku tak prevozky nepotrebujes ale platis platak a nekoho kdo na to ma karu. Jinak s prevozkama potom muzes jezdit normalne dokud plati.
Jestli se to vyplati? Zalezi jaka je cena a stav auta a kam az pro to pojedes. Idealne je to tak do 400km od cary. Zavolat nemcourovi vecer pred odjezdem jestli auto neprodal a bejt tam na 8 rano. Dobry je treba i koupit jejich anonnci (pro pripad ze by se ti nelibilo) v ty oblasti kde kupujes auto, nebo mit vyhlidnuty aspon treba jeste jedno auto v okoli 150km pokud se ti jedno nelibi kouknut na to druhy. Nebo nejaky jiny po ceste tam nebo zpet. Platit benzin za druhy vylet se moc nevyplati a budes jen nasranej a zklamanej.
Pokazdy sem pocital cca 10 tis na auto (dovoz, prihlaseni, prevozky)
No a v CR je to jasny dovozova technicka a prihlaseni na uradech. Zjistit jestli je jeste nejaky omezeni na rocniky anebo emise ale to myslim uz padlo.

Jinak prevozky v DE jsou jednoduchy, jsou dvoje zluty a cerveny, zluty na 5 dni, neni potreba nic o aute tzn daji se koupit kdekoliv po ceste. Dostanes zelenou kartu na ni si potom vypises myslim VIN, cena bejvavala 4 roky zpet asi 70 euro. Cerveny na mesic je potreba technicak od auta prevozka se dela primo na auto. cena cca 120 Euro (navyseni je tam diky delsi pojistce) Nenechat se ojebat a dostat zelenou kartu!!!
Nechaji se udelat temer v kazdem i mensim meste (ne vesnicka) nemci bejvat ochotny bud zajet s tebou nebo zjistit ti adresu. Obcas je tam borec co to za tebe za 20 euro vyridi. Ale je to myslim zbytecny. Pokud vezes auto na plataku tak prevozky nepotrebujes ale platis platak a nekoho kdo na to ma karu. Jinak s prevozkama potom muzes jezdit normalne dokud plati.
Jestli se to vyplati? Zalezi jaka je cena a stav auta a kam az pro to pojedes. Idealne je to tak do 400km od cary. Zavolat nemcourovi vecer pred odjezdem jestli auto neprodal a bejt tam na 8 rano. Dobry je treba i koupit jejich anonnci (pro pripad ze by se ti nelibilo) v ty oblasti kde kupujes auto, nebo mit vyhlidnuty aspon treba jeste jedno auto v okoli 150km pokud se ti jedno nelibi kouknut na to druhy. Nebo nejaky jiny po ceste tam nebo zpet. Platit benzin za druhy vylet se moc nevyplati a budes jen nasranej a zklamanej.
Pokazdy sem pocital cca 10 tis na auto (dovoz, prihlaseni, prevozky)
No a v CR je to jasny dovozova technicka a prihlaseni na uradech. Zjistit jestli je jeste nejaky omezeni na rocniky anebo emise ale to myslim uz padlo.

Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Chtěl bych se zeptat na jednu věc - často vidím v inzerátech na mobile.de nebo Autoscoutu, že prodejce již má žluté převozky na autě, viz třeba:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mk3eloqxz143
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=wk2dlicphoim
Platnost vyznačená na boku SPZ většinou propadlá. Chápu to správně, že s autem nejspíš nejezdí a za účelem protáhnutí/nafocení si zařídil tyto dočasné SPZ? Nebrání to tomu, aby mi znova vystavili buď ty žluté nebo ještě lépe červené SPZ? Mám roupy na nějaké levné kabrio (jaro klepe na dveře), v ČR nic není a nejsem ostřílený dovozový profík...
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mk3eloqxz143
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=wk2dlicphoim
Platnost vyznačená na boku SPZ většinou propadlá. Chápu to správně, že s autem nejspíš nejezdí a za účelem protáhnutí/nafocení si zařídil tyto dočasné SPZ? Nebrání to tomu, aby mi znova vystavili buď ty žluté nebo ještě lépe červené SPZ? Mám roupy na nějaké levné kabrio (jaro klepe na dveře), v ČR nic není a nejsem ostřílený dovozový profík...
Chápeš to správně.Marosh píše:
Chápu to správně, že s autem nejspíš nejezdí a za účelem protáhnutí/nafocení si zařídil tyto dočasné SPZ? Nebrání to tomu, aby mi znova vystavili buď ty žluté nebo ještě lépe červené SPZ? Mám roupy na nějaké levné kabrio (jaro klepe na dveře), v ČR nic není a nejsem ostřílený dovozový profík...
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
DE
vim ze chces aby cena byla co nejnizsi,ale pokud ti mohu doporucit,tak: ntauto.net
taha auta ze zahranici,navic pokud nejsi jeste napevno rozhodnut tak ti i poradi. V Bmw se celkem orientuje,takze pokud nejsi automechanik tak ti to muze i prohlednout. Ja si od nich nechal dotahnout E-30 a spokojenost. Takze doporucuju. Jinak auto ze zahranici je urcite lepsi co se tyka vsech silentbloku,cepu a komplet stavu celeho vozidla,tam se o to staraji jinak a i ty provozni kapaliny tam lejou lepsi...
taha auta ze zahranici,navic pokud nejsi jeste napevno rozhodnut tak ti i poradi. V Bmw se celkem orientuje,takze pokud nejsi automechanik tak ti to muze i prohlednout. Ja si od nich nechal dotahnout E-30 a spokojenost. Takze doporucuju. Jinak auto ze zahranici je urcite lepsi co se tyka vsech silentbloku,cepu a komplet stavu celeho vozidla,tam se o to staraji jinak a i ty provozni kapaliny tam lejou lepsi...
Franku díky za radu, ale já pokud se nakonec odhodlám, tak koupím hujku, kterou si budu plichtit dohromady sám. Až bude jakž takž hotová, tak zjistím, že vlastně moc nemám kam bych s ní jezdil, prodám jí, sečtu kolik jsem prodělal a možná pojedeme nanovo. To je takové podivné hobby.
Řešit u těch aut ze dna nabídky stav podvozkových dílů nebo používané kapaliny je irelevantní...