...uh... tak to je silný kafe...Scrat píše:těžký se bylo přiznat k výtvoru, co jsem zplodil...šlo hlavně o rychle sepsané zdělení ve dvě ráno, ale Slovensko ze mě má....tož gramatika ani doma nebyla moje silná stránka

A já myslel, že seš cizinec.

obyčejnou informační ceduli ti to chytá ? hm tak todle právě mají ty "lepší" vyrušený že by si takovýchdle neměli všímat ... jelikoz ti to je k hovnu když tě to upozornuje na informační ceduliM.i.l.a.nnn píše:včera jsem to zkoušel na ten radar co je v obci, upozornilo mě to a normálně nerušeně mě to změřilonevím jestli jsem tím něco dokázal...
To, co máš, je pasívní rádobyantiradar. tzn. že tě změří tak jako tak, jen bys o tom (teoreticky) měl vědět dopředu. Je to o nastavení pásem radarů, ty cedule jedou v pásmu K, které lepší AR umožňují vypnout. Na tomto pásmu jedou např. automatické dveře u benzínek, atd..., ale žádný "skutečný" radar - ani policejní, ani stacionární, který fotí a bonzuje.M.i.l.a.nnn píše:včera jsem to zkoušel na ten radar co je v obci, upozornilo mě to a normálně nerušeně mě to změřilonevím jestli jsem tím něco dokázal...