Tak prej jsem rekl, ze BMW zere 2x tolik co ostatni auta...
Tak prej jsem rekl, ze BMW zere 2x tolik co ostatni auta...
...to se mi snazi namluvit kamos... Je mi z nej k placi 
E39 535i sedan
no stary bavoraky shark power ty zraly teda ale na tu dobu zas nabizely nesrovnatelne vic nez jine podauta (treba i stary mercedesy piana taky zraly jak bavoraci)
kolem 90. let uz se ta spotreba dostala na srovnatelnou uroven ale porad je tady druhotnej fakt v tom ze motory v BMW zacinaji na 1.8 a konci na 5.0 zatimco "normalni" auta sou od 1.0 do 2.0 tak to byl asi taky duvod proc zraly
no a ty novy BMW motory zerou naopak zase jako jedni z nejmin
kolem 90. let uz se ta spotreba dostala na srovnatelnou uroven ale porad je tady druhotnej fakt v tom ze motory v BMW zacinaji na 1.8 a konci na 5.0 zatimco "normalni" auta sou od 1.0 do 2.0 tak to byl asi taky duvod proc zraly
no a ty novy BMW motory zerou naopak zase jako jedni z nejmin
----------------------:)
- Radek_750iA
bych jenom doplnil ze v 90letech byl konec na 5,6lAnd píše:kolem 90. let uz se ta spotreba dostala na srovnatelnou uroven ale porad je tady druhotnej fakt v tom ze motory v BMW zacinaji na 1.8 a konci na 5.0 zatimco "normalni" auta sou od 1.0 do 2.0 tak to byl asi taky duvod proc zraly
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- Spooky-0987
mno me napadaj 2 priklady.
1) dohadoval se otec s nekym o tom, ze bawo nezere o moc vic nez normalni mala mr..ka. dosli k zaveru ze. tata mel 320 a ta zrala stejne jako wartburg s tim ze bawo je samo 2L a 6 valec kdezto wartas 1L a 3 valec
celkem nepomer v kvalite ale stejna spotreba 
2) hadal jsem se k kamosem ze takovou konzervu co ma on nechci ani zadarmo. Od ma suzuki swift. 1L 3valec, se sice hezky ze na dalku mu to jede za 5,5L ale kdyz jede ze Sokolova do Plzne tak vystoupi vyklepanej jako partyzanka a boli ho cele telo a hlava, hm, kdezto kdyz ja sednu do 2L 6 valec tak do te plzne pojedu tak za 7,5 coz je sice vic, ALE vylezu odpocaty a v klidu muzu jit parit. A za to to stoji mit o neco vetsi spotrebu za nesrovnatelne vesti pohodli. A nechapu lidi co maj radi maly chrchly vzdyt je to nebezpecny auto po posadku. Ale asi to je o hodnotach te ci one osoby. Ja rikam, radej o neco draz ale v aute nez levne v konzerve. howgh uz me boli prsty ze psani
1) dohadoval se otec s nekym o tom, ze bawo nezere o moc vic nez normalni mala mr..ka. dosli k zaveru ze. tata mel 320 a ta zrala stejne jako wartburg s tim ze bawo je samo 2L a 6 valec kdezto wartas 1L a 3 valec
2) hadal jsem se k kamosem ze takovou konzervu co ma on nechci ani zadarmo. Od ma suzuki swift. 1L 3valec, se sice hezky ze na dalku mu to jede za 5,5L ale kdyz jede ze Sokolova do Plzne tak vystoupi vyklepanej jako partyzanka a boli ho cele telo a hlava, hm, kdezto kdyz ja sednu do 2L 6 valec tak do te plzne pojedu tak za 7,5 coz je sice vic, ALE vylezu odpocaty a v klidu muzu jit parit. A za to to stoji mit o neco vetsi spotrebu za nesrovnatelne vesti pohodli. A nechapu lidi co maj radi maly chrchly vzdyt je to nebezpecny auto po posadku. Ale asi to je o hodnotach te ci one osoby. Ja rikam, radej o neco draz ale v aute nez levne v konzerve. howgh uz me boli prsty ze psani
e30/320i rv 88
kua 7,5??? to jedes jak pan klobouk ne?Spooky-0987 píše:mno me napadaj 2 priklady.
1) dohadoval se otec s nekym o tom, ze bawo nezere o moc vic nez normalni mala mr..ka. dosli k zaveru ze. tata mel 320 a ta zrala stejne jako wartburg s tim ze bawo je samo 2L a 6 valec kdezto wartas 1L a 3 valeccelkem nepomer v kvalite ale stejna spotreba
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Spooky-0987
- Spooky-0987
8,5l se mi nějak nezdá