blbost, prvni kam jdou je registrTUŇÁK píše:budha: ČKP nebere udaje z registru, ale pouze od pojišťoven.
zmrdeček @honza@
Na pojištovně jsem řádně auto odhlásil, dokonce pojištovna poslala na CKP dopis, že jsem ručení řádně platil a řádně ukončil s prodejem vozu. Ale to CKP vůbec nezajímalo. Podezření o neplacení ručení zasílá registr, ne pojištovny !
ex e34 525i Diamondschwarz
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
reagoval sem na VasukouBaMW píše:ale proc porad pises o pojistovne ? ja se ptam na registr vozidel (MěÚ)
na registru sem auto řádně odhlásil
+ VW Golf 1.9TDi
+ VW Golf 1.9TDi
no celkem je mi po tom prd¨, ale vidim to jako tvuj boj, ze si z fotek pekne auto ikdyz s mrtvym motorem prodal za takovy mizerny penize. stejne tak s tema ramenama. kdyz tomu nerozumis, tak si mas vzit nekoho s sebou anebo to zkusit reklamovat. o tom tady nepadla ani zminka. nerikam, ze se honza zachoval spravne, ale kdyz necemu mnerozumim, tak to proberu s nekym zasvecenym...
já tu nebrečim že mě ošulil, jen mě sere že mám už xměsíců vojeb kvůli CKP a tušim že tu nejsem jediný, kdo mu prodal auto....
prodává tu díly, které mohou být(ale nemusí) kradené, když je to takovej zmrd, že neplatí ani ručení na auto
od nikoho nečekám, že ho bude hanit, ani nežádám o žádné rady, či politování
píšu to sem jen pro info, aby si ostatní dali pozor, až bude někomu povídat zas pohádky
Pokud to nikoho nezajímá, nebo si ostatní myslí že je to normální přístup uživatelů tohoto fóra, tak prosím o smazání...
prodává tu díly, které mohou být(ale nemusí) kradené, když je to takovej zmrd, že neplatí ani ručení na auto
od nikoho nečekám, že ho bude hanit, ani nežádám o žádné rady, či politování
píšu to sem jen pro info, aby si ostatní dali pozor, až bude někomu povídat zas pohádky
Pokud to nikoho nezajímá, nebo si ostatní myslí že je to normální přístup uživatelů tohoto fóra, tak prosím o smazání...
+ VW Golf 1.9TDi
+ VW Golf 1.9TDi
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tady se ti krizi dve veci -
1., nechal ses obtahnout od Honzy, coz je ale tvuj osobni boj a sam si s tou transakci souhlasil
2., otravuje te CKP , ale ty ses preci mimo obliga, mas platnou smlouvu, muzou ti tak maximalne foukat praskovej cukr do prdele, CKP to proste jen zkousi a zkousi, oni vzdy nakyho vola ce se zalekne najdou. Takze se na to vyprdni, dej si panaka, na CKP ser, posli jim kopii smlouvu doporocenou postou a ma ucta.
Pristi obchod si uz das pozor. To chce klid
1., nechal ses obtahnout od Honzy, coz je ale tvuj osobni boj a sam si s tou transakci souhlasil
2., otravuje te CKP , ale ty ses preci mimo obliga, mas platnou smlouvu, muzou ti tak maximalne foukat praskovej cukr do prdele, CKP to proste jen zkousi a zkousi, oni vzdy nakyho vola ce se zalekne najdou. Takze se na to vyprdni, dej si panaka, na CKP ser, posli jim kopii smlouvu doporocenou postou a ma ucta.
Pristi obchod si uz das pozor. To chce klid

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Oni se řídí podle udajů od pojištoven...Je člověk v TP nezajímá pokud není pojistka přímo na něj...kouBaMW píše:blbost, prvni kam jdou je registrTUŇÁK píše:budha: ČKP nebere udaje z registru, ale pouze od pojišťoven.
Zajímá je jen pojistitel. Koupím vozidlo a předchozí majitel ho na mne odhlásí, já si udělám pojistku třeba na přítelkyni až po 10dnech, takže auto nebylo pojištěné 10dní a ta suma za tyto dny příjde přítelkyni...Ne mně...A to i přes to kdybych měl vozidlo na sebe dohlášené.

přesně jak píše Tunak..
jinak, jak je to s tim bonzováním??
já přece nejsem povinnej někomu předávat osobní údaje(včetně rč, a čísla op)třetí osoby, aspon jsem to v tom zákoně 101/2000 nějak nenašel..
ba naopak si myslim, že je to postihnutelný ze strany prodávajícího ( na mojí osobu..)
jinak, jak je to s tim bonzováním??
já přece nejsem povinnej někomu předávat osobní údaje(včetně rč, a čísla op)třetí osoby, aspon jsem to v tom zákoně 101/2000 nějak nenašel..
ba naopak si myslim, že je to postihnutelný ze strany prodávajícího ( na mojí osobu..)
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Nevim co tady resite. Podstatne jsou jen dve veci:
Je to uplne jednoduche.
A takovy kecy jako, ze je to j3kobimova chyba, ze si nevzal nekoho kompetentniho k prohlidce ramen si vemte a strcte hodne hluboko do prdele, kam patri. Co je to za picovinu? Kdyz budu prodavat "novou E60 s najetyma 1000km" a po seznameni se s kupujicim zjistim, ze o autech vi uplny hovno, tak "novou E60 s 1000km" vymenim za nalestenou slepenou E60 pred smrti a je to v poradku a kupujiciho chyba? Presne (taky) tenhle kretenskej pristup muze za to, ze jsou dnes obchodnici (a obzvlast obchodnici s autodilama) samy kurvy.
Pred tremy tydny jsem shanel kapotu, blatnik, svetlo a naraznik na E39 a po dvoutydennim vyrizovani a vybavovani se s kokotama jsem hodil mobil pres celou mistnost. To, ze je nejakej rozpor v opisu dilu podanem prodavajicim a skutecnosti je dnes standardni veci stejne jako kecy typu "ozvu se", "napisu ti", "podivam se" a podobne.
Moje slovo je kurva muj zavazek!!! - nevim kdy to umrelo, ale dnes tomu tak rozhodne neni.
A k Honzovi, ja s nim mam taky negativni skusenost, coz jsem uz ale psal v prislusne sekci.
ed - Omlouvam se za expresivni vyrazy ale pouze opisuju veci pravymi jmeny, jelikoz kdyz 9 z 10 lidi, se kteryma neco domlouvam jsou zmrdi co si nestoji za svym slovem, jinak se o tom ani mluvit neda...takze vlastne hovno, za nic se neomlouvam.
Coz neudelal.j3ykobim píše: K Honzovi, tvrdil že auto přihlásí a ručení zařídí...
Coz se nestalo.j3ykobim píše:Dohodli jsme se ....... že dostanu 2 ramena včetně čepů na e34, ne nové ale zánovní.
Je to uplne jednoduche.
A takovy kecy jako, ze je to j3kobimova chyba, ze si nevzal nekoho kompetentniho k prohlidce ramen si vemte a strcte hodne hluboko do prdele, kam patri. Co je to za picovinu? Kdyz budu prodavat "novou E60 s najetyma 1000km" a po seznameni se s kupujicim zjistim, ze o autech vi uplny hovno, tak "novou E60 s 1000km" vymenim za nalestenou slepenou E60 pred smrti a je to v poradku a kupujiciho chyba? Presne (taky) tenhle kretenskej pristup muze za to, ze jsou dnes obchodnici (a obzvlast obchodnici s autodilama) samy kurvy.
Pred tremy tydny jsem shanel kapotu, blatnik, svetlo a naraznik na E39 a po dvoutydennim vyrizovani a vybavovani se s kokotama jsem hodil mobil pres celou mistnost. To, ze je nejakej rozpor v opisu dilu podanem prodavajicim a skutecnosti je dnes standardni veci stejne jako kecy typu "ozvu se", "napisu ti", "podivam se" a podobne.
Moje slovo je kurva muj zavazek!!! - nevim kdy to umrelo, ale dnes tomu tak rozhodne neni.
A k Honzovi, ja s nim mam taky negativni skusenost, coz jsem uz ale psal v prislusne sekci.
ed - Omlouvam se za expresivni vyrazy ale pouze opisuju veci pravymi jmeny, jelikoz kdyz 9 z 10 lidi, se kteryma neco domlouvam jsou zmrdi co si nestoji za svym slovem, jinak se o tom ani mluvit neda...takze vlastne hovno, za nic se neomlouvam.
To ovšem je jeho chyba.pip píše:...A takovy kecy jako, ze je to j3kobimova chyba, ze si nevzal nekoho kompetentniho k prohlidce ramen .....
Pokud nedokáže kupovanou věc sám prohlídnout a posoudit, protože na to nemá znalosti, pak musí využít někoho zkušenýho.
A jestliže tak neučiní, vystavuje se riziku. Navíc v tomto případě je míra rizika značně zvýšena vzhledem k situaci - Kladno, BMW, ...atd...
Já si taky nechodím zapálit cigáro o půlnoci z pátka na sobotu před hernu.
.
Jasne, ze se vystavuje riziku. Ale kdyby se kazdej choval a jednal podle toho jak ma, nemuseli by se lide bat toho, ze je nekdo vojebe. Samozrejme je dobry mit u sebe nekoho kdo se vyzna, ale ne vzdycky ma cas. Navic bat se pri kazdy koupi toho, ze budu podveden privadi cloveka do absurdnich situaci.
Dva mesice na to, co na me Honza a jeho mechanik po nejakym slibu udelali to co udelali, jsem kupoval 324d. Auto v cene 11 tisic s peknejma litakama. Pro me v ty dobe 11 tisic hodne penez. 19 let, brigady vsude mozne, auto potreba k praci. Dodnes jsem vdecnej cloveku, kterej to prodaval, ze se mnou mel takovou trpelivost. Byl ochotnej, vstricnej. Ja se choval jako kokot, protoze od honzi jsem uz zkusenost mel. Dodnes kdyz si na tu situaci vzpomenu, sam se za sebe stydim. Ja bejt prodavajicim, reknu: kluku ty vole, di do hajzlu tohle pro par korun nemam za potrebi. Na druhou stranu neni se cemu divit po zkusenostech s honzou.
Cekam dalsi narazky na moji naivitu
Dva mesice na to, co na me Honza a jeho mechanik po nejakym slibu udelali to co udelali, jsem kupoval 324d. Auto v cene 11 tisic s peknejma litakama. Pro me v ty dobe 11 tisic hodne penez. 19 let, brigady vsude mozne, auto potreba k praci. Dodnes jsem vdecnej cloveku, kterej to prodaval, ze se mnou mel takovou trpelivost. Byl ochotnej, vstricnej. Ja se choval jako kokot, protoze od honzi jsem uz zkusenost mel. Dodnes kdyz si na tu situaci vzpomenu, sam se za sebe stydim. Ja bejt prodavajicim, reknu: kluku ty vole, di do hajzlu tohle pro par korun nemam za potrebi. Na druhou stranu neni se cemu divit po zkusenostech s honzou.
Naivní děcko seš a dlouho budeš.PÁREK píše:Jasne, ze se vystavuje riziku. Ale kdyby se kazdej choval a jednal podle toho jak ma, nemuseli by se lide bat toho, ze je nekdo vojebe. Samozrejme je dobry mit u sebe nekoho kdo se vyzna, ale ne vzdycky ma cas. Navic bat se pri kazdy koupi toho, ze budu podveden privadi cloveka do absurdnich situaci.
Je velkej problém si zjistit, jak maj vypadat kulový čepy?
Ta tvá story s koupí 324d mě neudivuje, takovejch popletenech neználků jsou tisíce. Ale to je daný společenským vývojem, dřív jich tolik nebylo.
.
Zrejme nerozumis tomu jak je to mysleno. Tady vubec nejde o to jestli nekdo neco dokaze posoudit, nebo ma nejake znalosti nebo ne. O to se tu vubec nejedna.Venca píše: Pokud nedokáže kupovanou věc sám prohlídnout a posoudit, protože na to nemá znalosti, pak musí využít někoho zkušenýho.
Uplne vypusti z tehle situace kupujiciho a zamer se pouze na prodavajiciho. Ten rika "A" a pritom vedome dela "B" za ucelem zisku na ukor nekoho jineho. To je tady presna definice zmrdstva, coz dela z toho, kdo jej cini zmrda. A dal neni vubec o cem.
ED - To, jak se na to divas ty je uz pohled kterej primo prameni z toho jak jsou dnes veci v oblasti obchodu zauzivane a doba, po kterou jsou takhle zauzivane z toho uz dela samozrejmost. Ale to, ze to tak je, neznamena, ze to tak ma byt. A v tomhle pripade to tak byt rozhodne nema.
Jsem cekal, ze se ozves:-D Nezklamal jsi...
Jen nechapu co je na moji reakci spatneho. Vsichni jsme byli mladi. Jednani cloveka je z velke casti dano tim, cim si projde ne? Na tom nevidim nic naivniho. Kdyby kazdej clovek udelal co rekne, respektive co slibi, nemusely by byt na tomhle foru takovehle sekce. To ze je j3ykobim nastvanej plne chapu. Jemu vznikaj neprijemnosti na zaklade jednani jinyho cloveka. To ze prodaal pekny auto pod cenou je jedna vec, za to si muze sam. Stacilo sednout k pocitaci, zapnout tuten google a najit si cca cenu. To ale ze ho honza vojebal je vec druha. Samozrejme, mohl to cely udelat jinak. Jenze treba ne kazdej ma moral na to ve vsech lidech videt hajzli. proste kdyz s nekym obchoduju, spolupracuju nebo cokoli jinyho, je uplne normalni, ze to co reknu udelam. A pokud je situace jina, vezmu telefon a reknu jak to je. Na tom co pisu neni nic naivniho. Jen opisuju to co napsal pip
Jen nechapu co je na moji reakci spatneho. Vsichni jsme byli mladi. Jednani cloveka je z velke casti dano tim, cim si projde ne? Na tom nevidim nic naivniho. Kdyby kazdej clovek udelal co rekne, respektive co slibi, nemusely by byt na tomhle foru takovehle sekce. To ze je j3ykobim nastvanej plne chapu. Jemu vznikaj neprijemnosti na zaklade jednani jinyho cloveka. To ze prodaal pekny auto pod cenou je jedna vec, za to si muze sam. Stacilo sednout k pocitaci, zapnout tuten google a najit si cca cenu. To ale ze ho honza vojebal je vec druha. Samozrejme, mohl to cely udelat jinak. Jenze treba ne kazdej ma moral na to ve vsech lidech videt hajzli. proste kdyz s nekym obchoduju, spolupracuju nebo cokoli jinyho, je uplne normalni, ze to co reknu udelam. A pokud je situace jina, vezmu telefon a reknu jak to je. Na tom co pisu neni nic naivniho. Jen opisuju to co napsal pip
Naposledy upravil(a) PÁREK dne 04. 02. 2012 12:38, celkem upraveno 1 x.
pip píše:Zrejme nerozumis tomu jak je to mysleno. Tady vubec nejde o to jestli nekdo neco dokaze posoudit, nebo ma nejake znalosti nebo ne. O to se tu vubec nejedna.Venca píše: Pokud nedokáže kupovanou věc sám prohlídnout a posoudit, protože na to nemá znalosti, pak musí využít někoho zkušenýho.
Uplne vypusti z tehle situace kupujiciho a zamer se pouze na prodavajiciho. Ten rika "A" a pritom vedome dela "B" za ucelem zisku na ukor nekoho jineho. To je tady presna definice zmrdstva, coz dela z toho, kdo jej cini zmrda. A dal neni vubec o cem.

...uhehehehééé....
Samozřejmě, že to mu rozumím - tady jde prvotně o to, zda kupující umí něco posoudit.
V týhle situaci jak naznačuju (Kladno..atd..) beru jako naprostou samozřejmost, že mi někdo chce vykafkovat.
Seš taky asi naivní děcko, však...?

Jasně, každej měl kdysi určitej věk.PÁREK píše:J
Ale každej je trochu jinej.
Ano - záleží i na tom, čím kdo prošel; ovšem i na tom, jak uvažuje, jak umí zpracovat informace, kterých se mu dostane.
"..treba ne kazdej ma moral na to ve vsech lidech videt hajzli.."
- co to je za termín?
Ne každej je tak naivní, aby skočil podvodníkovi na špek...

Trochu me udivuje jako jinak ocividne inteligentni a chytrej clovek muze byt tak jesitny a hned dotceny (evidentne) tim, ze mu nekdo rekne, ze necemu nerozumi. I kdyz z jisteho uhlu pohledu je to vlastne logicke.Venca píše:![]()
![]()
, ...
![]()
![]()
, ....
...uhehehehééé....
Samozřejmě, že to mu rozumím - tady jde prvotně o to, zda kupující umí něco posoudit.
V týhle situaci jak naznačuju (Kladno..atd..) beru jako naprostou samozřejmost, že mi někdo chce vykafkovat.
Seš taky asi naivní děcko, však...?
"My vsichni dobre vime, ze ty rozumis vsemu, neboj se." - myslenka, o ktere jses at uz vedome nebo podvedome ocividne presvedcenej, coz napriklad dela v tomhle ohledu naivni decko prokazatelne z tebe.
K veci. Odpovedel bych ti mym editem vys:
A ne, nejsem naivni decko. Jen jsem trochu staromodni. Asi jsem se narodil v nespravne dobe.pip píše: ED - To, jak se na to divas ty je uz pohled kterej primo prameni z toho jak jsou dnes veci v oblasti obchodu zauzivane a doba, po kterou jsou takhle zauzivane z toho uz dela samozrejmost. Ale to, ze to tak je, neznamena, ze to tak ma byt. A v tomhle pripade to tak byt rozhodne nema.