Tak určitě, já se vždy řídím tím, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváthinksonix píše:Albert:
ono je to taky hodně o lidech.. jeden to může směle přehlédnout, jiný na tom může silně zakládat.
Sám určitě víš jak tenhle kocourkov funguje

Tak určitě, já se vždy řídím tím, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváthinksonix píše:Albert:
ono je to taky hodně o lidech.. jeden to může směle přehlédnout, jiný na tom může silně zakládat.
Sám určitě víš jak tenhle kocourkov funguje
Přesně tak, správní uvážení.. ale jako důvod k nesouhlasu s přestupkem to prý stačí. Hele nevim, ruku do ohně za to dávat nebudu ani neříkám že to je nějakej návod proti pokutě, spíš jen tak pro zajímavostMarosh píše:Je to "správní uvážení" a ne "Albertovo uvážení", tudíž to zváží správní orgán a ne přestupce (obviněný z přestupku, ať jsme precizní) ... zkusit to můžeš, ale jako úspěšnou strategii to nevidím.
Cituji, chovám se jako kokot takyAlbert píše:Tak určitě, já se vždy řídím tím, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváthinksonix píše:Albert:
Sám určitě víš jak tenhle kocourkov fungujePokud jsou policajti slušný a korektní, jsem taky slušnej a vše se řeší "lidsky", pokud se chovají jako kokoti, chovám se jako kokot taky..
Myšleno jako arogantně, nepříjemně atdOldman píše:Cituji, chovám se jako kokot takyAlbert píše:Tak určitě, já se vždy řídím tím, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváthinksonix píše:Albert:
Sám určitě víš jak tenhle kocourkov fungujePokud jsou policajti slušný a korektní, jsem taky slušnej a vše se řeší "lidsky", pokud se chovají jako kokoti, chovám se jako kokot taky..
Považuji za zásadní chybu