Master je Pilsner Urquell. Jinak souhlasím, že to je gut, ale málokde ho maj.ECKI píše:Jinak Master pochází myslím od Plzně ...
Jaký pivo máte nejraději ?
Já jednoznacne Rebel 12.
Jinak desítku uz nekolik let nepiju, prece si nebudu kazit chut jarovou vodou. Radsi si dam tri vyborny dvanactky nez pet desitek. A nesouhlasim, ze Starobrno je hnus. Staci znat hospodu, kde to umi natocit (V Brne v Cernejch polich, bejvala hospoda U Ludi. Tam to umeli, kdyz jsem studoval, sedaval jsem tam velice pravidelne. Bohuzel Luda uz je po smrti a Nikolaj uz to taky pustil a soucasnrj majitel je prej mimon a pivo uz tam prej neni nic moc)
Jinak pokud nealko pivo, tak jednoznacen Birella svetleho a nebo primatora. A nejvetsi kedr jsou pro me ty svetskovy a tresnovy a kdovzjaky jeste pivni limonady ...
Jinak desítku uz nekolik let nepiju, prece si nebudu kazit chut jarovou vodou. Radsi si dam tri vyborny dvanactky nez pet desitek. A nesouhlasim, ze Starobrno je hnus. Staci znat hospodu, kde to umi natocit (V Brne v Cernejch polich, bejvala hospoda U Ludi. Tam to umeli, kdyz jsem studoval, sedaval jsem tam velice pravidelne. Bohuzel Luda uz je po smrti a Nikolaj uz to taky pustil a soucasnrj majitel je prej mimon a pivo uz tam prej neni nic moc)
Jinak pokud nealko pivo, tak jednoznacen Birella svetleho a nebo primatora. A nejvetsi kedr jsou pro me ty svetskovy a tresnovy a kdovzjaky jeste pivni limonady ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
no ja sem kojenej na ty "jarovy vode" Gambrinus 10... ale Plznickou nepohrdnu 
u lahvovejch je mi to skoro putna pac mi to snad vzdycky ztepla
a ve finale si radsi dojdu pro toceny do dzbanku
ale takova mensi poznamka...
v jedny zdejsi hospudce ktera tu je tak 30-35 let tocil pan desitku gambrinus a dvanactku plzen...
a kdyz presel na jedenactku kozla(misto 10 Gamb.) nikdo nic nepoznal...
Pravda kdyz to cca po mesici rekl stamgastum tak se vsichni ohradily "nooo a me to bylo nejaky divnyyyy Josef"

u lahvovejch je mi to skoro putna pac mi to snad vzdycky ztepla
a ve finale si radsi dojdu pro toceny do dzbanku

ale takova mensi poznamka...
v jedny zdejsi hospudce ktera tu je tak 30-35 let tocil pan desitku gambrinus a dvanactku plzen...
a kdyz presel na jedenactku kozla(misto 10 Gamb.) nikdo nic nepoznal...
Pravda kdyz to cca po mesici rekl stamgastum tak se vsichni ohradily "nooo a me to bylo nejaky divnyyyy Josef"

Jestli myslíš na Démona, tak toho jsem poznal nedávno v Necropolisu na Vinohradský a Herolda znám z chalupy, páč je kousek pivovar. Ale čepujou ho dobrýho ve Strašnicích. Kde v Šárce co čepují, že bych zašel?Marosh píše:Snad jsi na něj taky nechodil do Šárky?MazuPm píše:Nejraději Démona, Únětice a když tu byl Herold, tak od něj kvasničáka. Jinak je spousta dobrejch piv, ale zvedá se mi kufr při pomyšlení na ty imitace piva jako staropramen a gambrinus..

Nepocházím úplně z okolí Šárky, ale daleko jsem to taky neměl. Jednou nebo dvakrát jsem v té hospodě byl, ale to je nějaký ten rok zpátky.. Jinak teď mají lahodné Únětice v Decentní Dýni v Italské ul., dokonce bych řekl, že i lepší, než na SlamníkuMarosh píše:Mívali ho v hospodě na Dívčím skoku, ale přešli na Svijany. Majitel je stále nerudný magor, ale pivo má dobré. Napadlo mě, že bys mohl být z těchto končin, když znáš pivovar Únětice.

Když jsme u těch levnějších kusů, tak musim uznat že plechovkovej Grafenwalder z Lidlu se taky dá pítAsmodeus píše:.. vzhledem k tomu, že přes víkend jich přefiltruju poměrně dost, tak levnější kusy..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i