RENOCAR TUNING PODZIM 2004
Jestli myslis tmave modrou tak tam ma 2,5 vanos a úplně vyplesklej nebyl protoze vedel ze tam mas turbo...ondra_m píše:Jo to je přesně onoHanis píše:Tím líp ne? Lepší než voňavka bez PSů. Jak už psal Fido pohledy některejch řidiču leštěnek na okruhu stály zato, když je předjíždělo ne zase tak krásný auto a ještě v kabriuAnonymous píše:Ale mohl by jeste poladit vzhled auta, je to takova zricenina s vykonemProstě si myslím, že to nikdo od toho auta nečeká
Třeba ten řidič krásné E30 M3 byl úúúuuplně vyplesklej, že jsem ho dal...

Takže nakonec to můj krasavec přežil bez ujmy na zdravi, vymenil jsem klinaky, akorat si musim koupit ty kolejnice pro ozubenou matku na serizeni napnuti, protoze maji vylomene zoubky... nevite co vyjde jedna ??
vypustil chladic, nalil nemrznouci smes Castrol, a teplota drzi a dokonce tak 4mm pod pulkou...
dneska byla zima 
vypustil chladic, nalil nemrznouci smes Castrol, a teplota drzi a dokonce tak 4mm pod pulkou...

...

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nebud liny kouknout do ETK, zjistit cislo dilu a na www.bmw.cz si zjistit cenu.Zdrahy píše:... musim koupit ty kolejnice pro ozubenou matku na serizeni napnuti, protoze maji vylomene zoubky... nevite co vyjde jedna ??
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ja jsem jezdil na v.i.p. volnasek posledni tri jizdy, casy kolem 2:42-44 totozne jak muj mechanik s M5 motorem 
Slicky nebyla vubec potreba, ma super oblibena znacka pneu made in taiwan to velmi dobre jistila
V zatacce jsem bral i T. Kusyho na specialu
Jedine znamej s M3 E36 a Vonkovo M3 me dalo piti, jinak vtechto trech poslednich jizdach nebyla konkurence....

Slicky nebyla vubec potreba, ma super oblibena znacka pneu made in taiwan to velmi dobre jistila

Jedine znamej s M3 E36 a Vonkovo M3 me dalo piti, jinak vtechto trech poslednich jizdach nebyla konkurence....

Zapomel jsem se lognout...
Anonymous píše:Ja jsem jezdil na v.i.p. volnasek posledni tri jizdy, casy kolem 2:42-44 totozne jak muj mechanik s M5 motorem
Slicky nebyla vubec potreba, ma super oblibena znacka pneu made in taiwan to velmi dobre jistilaV zatacce jsem bral i T. Kusyho na specialu
![]()

(OO=00=OO)
Zkus to este jednou..me se to povedlo taky az na ponekolikaaatýýý
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...