ekologická likvidace
-
ekologická likvidace
Ahoj všichni mám malý problém měl jsem tři auta a ty jsem hodil do sběrny a dostal za to prachy.Ale teď mě zpětně přišlo zaplacení pojištění.Nevíte kde nebo kdo by mě tento papír na základě jen velkých techničáků vystavil??kamkoliv dojedu a zaplatím za to jen abych už to měl provždy z krku.Předem strašně moc děkuji.
tak to je pekna blbost 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

No, na mrtvého to asi fakt nepůjde, takže doporučuji jen dohodnout se s někým ve sběrných surovinách, kde dělají tyhle likvidace, zda by za nějakou pozornost a případně nějaké to množství železného šrotu zpětně ten papír nevystavil - to by asi tak byla nejschůdnější cesta.
Ale tak mě napadá - neměl jsi náhodou od těch aut SPZ v depozitu? Pokud ano, pak se to snad nechalo řešit.
Ale tak mě napadá - neměl jsi náhodou od těch aut SPZ v depozitu? Pokud ano, pak se to snad nechalo řešit.
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Re: eko
To by mě zajímalo, kde na dopravce nepoznají, že ten člověk neexistuje, když všude mají přístup do centrálního registru obyvatel.lojssa píše:ahoj mas ty papiry napsany na sebe?co takhle to prepsat na nekoho kdo je po smrti?nebo na vymyslene jmeno atd,kamos to takhle dela uz par let,na dopravce nepoznaji ze ten clovek neexistuje.
likvidace
hele panove delejte si curinu nekde jinde ,ja jsem akorat psal ze to jde,alespon cca pred 4 roky to slo!kdyz to s tema likvidacema zacalo,kamos mel 3 tatrovky 613ky na dily s papirama,a udelal to tak jak jsem psal ,a proslo mu to!jak to je ted to nevim!domluvit se snad da i v kazdym kovosrotu kdyz tam necha clovek tak dvojecku do kapsicky ne
jsme jen ceskej narod skorumpovanej
a musime si pomahat
a nebo ne 

Re: likvidace
Může to napsat ten, kdo má povolení provádět ekolikvidaci aut.lojssa píše:hele panove delejte si curinu nekde jinde ,ja jsem akorat psal ze to jde,alespon cca pred 4 roky to slo!kdyz to s tema likvidacema zacalo,kamos mel 3 tatrovky 613ky na dily s papirama,a udelal to tak jak jsem psal ,a proslo mu to!jak to je ted to nevim!domluvit se snad da i v kazdym kovosrotu kdyz tam necha clovek tak dvojecku do kapsicky nejsme jen ceskej narod skorumpovanej
a musime si pomahat
a nebo ne
Re: eko
jak jsem psal, je to nesmysl..TomasRako píše:To by mě zajímalo, kde na dopravce nepoznají, že ten člověk neexistuje, když všude mají přístup do centrálního registru obyvatel.lojssa píše:ahoj mas ty papiry napsany na sebe?co takhle to prepsat na nekoho kdo je po smrti?nebo na vymyslene jmeno atd,kamos to takhle dela uz par let,na dopravce nepoznaji ze ten clovek neexistuje.
ted jsem mel docela i dost běhání jen kuli změně trvalýho bydliště bejvalýho majitele..
ty kurvy tam toho viděj mnohem víc, než si myslíme

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Možná bych věděl o někom, kdo by ti snad mohl pomoci - je to v Hlinsku, což zase od tebe není tak daleko.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
Tady to jde zlikvidovat normálně, ale musí to být i s autem.. www.ekolikvidacevozidel.cz nebo i www.ekologickalikvidaceautovraku.cz odzkoušeno..